BilerBiler

Porsche 959 - den mest populære tyske racerbil 80

Porsche 959 - det er en sportsvogn fremstillet på baggrund af et af de mest kendte tyske virksomheder. Interessant faktum: hvis frigivelsen af en sådan bil nogensinde lykkedes bekymring er dobbelt dyrere end i virkeligheden, at prisen på maskinen, som det købte folk. Nå, det er ikke det eneste interessante faktum om dette selskab, så resten er også værd at nævne.

interessante fakta

Så, som nævnt ovenfor, den reelle værdi af Porsche 959 var at være dobbelt det, som det blev sat. Du behøver ikke engang at være ekspert for at beregne: udgivelsen af denne model, har virksomheden bragt i virkeligheden nogen økonomisk fordel. Men på trods af dette faktum, den 959-th model væsentligt opdateret billede af gruppen. Porsche 959 blev den bil, der vandt sejr i Le Mans 24 Timer, såvel som i rally "Paris - Dakar". Så han sluttede sig til statskassen af resultaterne af brandet. Og ud over dette, vandt han den kærlighed og anerkendelse af de tusindvis af mennesker rundt om i verden. Denne maskine er den mest avancerede og teknologisk avancerede køretøj af alt, der gik ud i firserne. Flere publikationer har skrevet om ham. For eksempel, i Sports Car International kåret som den bedste sportsvogn af hans 80'erne, og i Biler og motorcykler und Sport skrev, at dette er den bedste "Porsche" af hele tiden. Så det er ikke så strandede vendt koncept.

Start udgivelse

Vi bør også tale om, hvordan man starter gå ud denne Porsche. Historien om mærket er ganske interessant, så dette emne være sikker på at hæve opmærksomhed.

Så for første gang denne model har optrådt i verden i 1983. Det var dengang, i Frankfurt, blev denne maskine præsenteret. På det tidspunkt, at konceptet var en prototype bil rally gruppe B. Det var rygter om, at modellen ikke har nogen fremtid. Der var en masse af forskelle, som primært behandles med tekniske kendetegn. Og mange kritikere og ikke se pointen i produktionen af en sådan maskine.

Imidlertid blev projektet godkendt. Og to år senere, verden dukkede den serielle Porsche 959. Og det allerede var en sensation.

udseende

Porsche 959 gennemgang bør begynde med en beskrivelse af hans udseende. Billedet af bilen skabte Luidzhi Kolani. Det er den samme designer, der derefter sætte sin hånd og en Corvette. Generelt maskinen var specifik - på ventilatoren. Men hvad hun ser godt ud - det er en kendsgerning. Mange er i form af en tilsvarende model på "Porsche 911". Men hvis man ser nøje, kan du forstå - dette er ikke tilfældet. På trods af det forholdsvis store antal kampe med billedet, 959-Jeg får den oprindelige version. Et sådant organ var ikke nogen anden bil.

Den vigtigste opgave for en helt ny model deltager i rallyet. Fordi designere har fokuseret på aerodynamik ved at skabe en mere strømlinet krop. Som et resultat, det lykkedes at fratage den model af spidse vinkler og andre detaljer der stikker ud over overfladen. Ud over den forreste kofanger, dekoreret med kraftfulde luftindtag, bilen har en lang række forskellige små huller til ventilation. De er placeret på siderne og bidrage til yderligere motorkøling (især denne funktion sparer tid, når bilen går i ekstrem tilstand). Selv designerne besluttet at tilføje en fremtrædende bagskærm. Alt dette har gjort designet er meget funktionel. Ikke desto mindre, at maskinen var "muskuløs". En af sin slags, hun hentydede til potentielle købere i de store specifikationer. Tja, det er et særskilt spørgsmål.

Porsche 959: funktioner og magt satser

I denne bil "Porsche" er indstillet 6-cylindret 3,5-liters motor, at producenterne har skabt med alle de helt traditioner. Men på grund af at overholde konceptet (som var at skabe racing modellen) måtte foretage nogle justeringer.

Den effekt enhed for den valgte i overensstemmelse med FIA-specifikke krav model. Stadig, bilen er klar til at deltage i gruppe B, som er kendt for sin magt og styrke. Det var nødvendigt at gøre motoren ikke er mere end 4 liter. Eller 2,85 liter - med turboladning. Udviklerne har besluttet at vælge den anden mulighed. 6-cylindret motor, har de lånt fra racing "Porsche".

Motoren kører under kontrol af en 6-trins mekanik, der med succes kombineret med elektronisk kobling. Suspension får også en anstændig - det giver dig mulighed for at justere spillerummet, og kunne ændre tilstande (var sporty, mellemliggende og normal).

For første gang denne bil siges at deltage i rally i 1985, men desværre var det ikke muligt at opnå nogen vinder. Ingeniører har taget højde for dette. Og i 1986 de præsenteret for offentligheden en opdateret "Porsche" med 600-hk motor og twin-turbo. Som et resultat, Porsche hold vandt første omgang.

salget

Interessant nok blev denne model aldrig solgt i USA. Virksomheden simpelthen ønskede ikke at repræsentere det til amerikanerne. Det var ikke rentabelt. Og i Europa var nok potentielle købere. Af den måde, blev det planlagt at frigive 200 stykker (standard). Modellen var sindssygt dyre i øjeblikket - lidt mindre end 300 tusind dollars. Så, ved at sammenligne prisen på mange "Porsche" med den berømte Ferrari F40. Det koster lidt dyrere og er en direkte konkurrent til Porsche 959.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.