Mad og drikkevarerOpskrifter

Trinvis opskrift på spareribs i ovnen

Opskrift af svinekød ribben i ovnen ved stort set alle husmor. Efter sådan en varm kan gøres meget forskelligt. Under alle omstændigheder vil det vise sig saftig, blød og meget velsmagende. I dag ser vi på den hurtigste og nemmeste måde at lave mad med den kulinariske ærme.

Mørt, saftigt og flavorful svinekød ribben: opskriften i ærmet

Nødvendige ingredienser:

  • adjika krydret flavorful - 1.5 stor ske;
  • løg lilla - 3 stort hoved;
  • porre, persille og dild - til et stort bundt (til dekoration);
  • Fersk svinekød ribben - 2 kg;
  • Boghvede honning - 2,5 stor ske;
  • paprika, peber, salt og krydderier, beregnet til kød - on demand og smag;
  • lille fedt mayonnaise - 2 store skeer;
  • moden citron - 1 frugt;
  • store hvidløg - 2 fed;
  • Frisk gulerod big - 1 stk.

Behandling af kød

Opskrift på svinekød ribben i ovnen involverer anvendelsen af frisk kød ingrediens. Det skal vaskes grundigt, rense hårde og ru film (vener) og derefter skåret i dele langs knoglerne og afvist.

Fremgangsmåde til fremstilling af marinade

Til svinekød ribben i sauce, opskriften på som diskuteres i detaljer i denne artikel, få en duftende og sart, er det ønskeligt at henstå i flere timer i en marinade. For sin forberedelse kræver blanding i en skål følgende ingredienser: akut adjika, løg lilla, skåret i tynde ringe, mayonnaise indhold lille fedt, lidt hakkede krydderurter (persille og dild), friskpresset citronsaft, honning, boghvede, revet hvidløg og en stor gulerod hakkede skiver. Også til saucen bør tilsættes til salt tilsat jod, paprika, peber og andre krydderier, der er specifikt designet til kød. Endvidere alle duftende bestanddele kræves at omrøre skeen, og derefter rigeligt smøre dem tidligere forarbejdede ribben. At de har absorberet marinaden, opfordres de til at stå i panden omkring 1-2 timer-uh.

Dannelse af en kødret

Opskrift på svinekød ribben i ovnen anbefaler brug af bagning kød kun stram kulinarisk ærme med særlige bånd. Således skal det gennemblødt forsigtigt flytte produktet sammen med alle marinaden, og derefter sætte på arket og fastgør godt. Til under varmebehandlingen madlavning taske er ikke opsvulmet, og ribben dækket gyldenbrun, er det vigtigt at gøre punkteringer gaffel eller kniv i den øvre del af muffen.

Processen med bagning i ovnen

Efter alt fadet vil blive behandlet, skal det anbringes i ovnen og lad stå der i mindst 1 time. Efter en tid bør kontrolleres kødet til blødhed, og derefter sat på en stor fælles fad.

Korrekt Serve

Som du kan se, de opskrift svinekød ribben i ovnen er ikke så kompliceret som det ser ud ved første øjekast. Den færdige kødret bør serveres til middag i den varme med en garniture i en krøllet kartoffel og friske grøntsager salat og hvedebrød. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.