SundhedSygdomme og betingelser

Auricular flagren

Atrieflagren karakteriseres som relativt hyppige (og fra to hundrede til fire hundrede gange i minuttet) atrial sammentrækning, uden at bryde rytmen af sammentrækninger. Denne tilstand er mere resistent over for eventuelle antiarytmiske midler og adskiller sig væsentligt anfald resistens (beslaglæggelse). Atrieflimren har lignende symptomer, er det imidlertid karakteriseret noget anderledes.

Atrieflagren kan udtrykkes i flere former. Enhver form for stat kan identificere en ekspert i at bruge EKG.

Atrieflagren kan udløses af forskellige lidelser impuls ledningssystem. Disse lidelser er resultatet af koronar hjertesygdom, hypertension, akut myokardieinfarkt. Årsagerne, for hvilke en atrieflagren, og indbefatter idiopatisk kardiomyopati, myocarditis, pericarditis, lunge uspecifik natur, obstruktiv lungesygdom kroniske former.

Manifestation af sygdommen hos voksne kan skyldes atrieseptumdefekt, et syndrom med "pre-excitation" af hjertekamrene, sinusknudeforstyrrelser (takykardisyndrom Bracha), unormal (atypisk) sympathectomi atrier.

Til de vigtigste sygdomme omfatter patologisk faktor for høj frekvens af atrial kontraktion. Fra denne tilstand, og følg alle de kliniske symptomer.

Udvikling tachisystoler provokerer diastolisk myokardiedysfunktion i venstre ventrikel-området. Herefter denne tilstand omdannes til en systolisk kontraktil dysfunktion. Som et resultat af denne ordning af stater kan forekomme dilateret kardiomyopati, hvilket resulterer i forekommer hjertesvigt.

Under tilstand af atrieflimren kan være paroxysmal (paroxysmal) og permanent. I forbindelse med dette er to kliniske billeder.

Episodisk (paroxysmal) udvikling af sygdommen er karakteriseret ved hyppigheden af angreb fra en om året til flere angreb i løbet af dagen.

Denne form af sygdommen forekommer i strømmen af mennesker, uanset alder og køn. Forekomsten af kramper er karakteristisk for både kvinder og mænd. Men, selvfølgelig, er mere modtagelige for sygdommen i paroxysmal personer, der lider myokardie sygdomme.

Angreb (anfald), som regel, er resultatet af overforbrug af fysisk eller følelsesmæssig, alkohol, overspisning. Anfald kan forekomme ved skarpe signifikant fald i omgivelsestemperatur (fx ved nedsænkning i isvand ved udgangen eller udenfor i frost), samt gastriske lidelser. I nogle tilfælde er der anfald af drikkevand i store mængder.

Anfald er kendetegnet ved en hyppig og kraftig hjertebanken. I nogle tilfælde kan der være svaghed, svimmelhed, tab af bevidsthed. Nogle gange kan det ske, hjertestop i en kort periode.

Permanent sygdomsforløbet er meget farlig form. Den første fase, som regel er ikke karakteriseret ved nogen væsentlige symptomer. Manifestation af sygdommen konstant strømning forekommer med ophobning af virkninger forårsaget af et fald i blod afstødningssystem og systemisk blodtryk. Som et resultat, er der en reduktion i koronare blodgennemstrømning. Praksis viser, at i sådanne tilfælde er patienterne henvender sig til en specialist, der allerede symptomatisk.

Atrieflagren. Behandling.

Behandling af sygdommen omfatter omfattende foranstaltninger, som er baseret på at fjerne de grundlæggende årsager til staten. Den terapeutiske Kurset er ledsaget af en speciel diæt. Udeluk fra kosten af fede, krydret, salt og røget fødevarer. Det er en forudsætning og rygestop og alkohol. Medicinordinering udelukkende foretages af lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.