SundhedSygdomme og betingelser

Dilaterede kardiomyopati: Årsager, symptomer, behandling

Sygdommen af myocardium, som er karakteriseret ved indtræden af kongestivt hjertesvigt, pludselig udvidelse af hjerte hulrum, samt udryddelsen af den kontraktile funktion af myocardium kaldes dilateret kardiomyopati. Konsekvensen af overtrædelser af hjertemusklen sammentrækning er et fald i minutvolumen og en stigning i den resterende mængde blod beliggende i hjertekamrene. Derudover er der er dilatation af hjertekamrene og udvikling af biventrikulær hjertesvigt, som er grundlaget for denne sygdom.

At angive myocardieskade med ukendt ætiologi, opstået for første gang, hvilket medfører en krænkelse af funktion af hjertet og ikke resultatet af valvulære apparater sygdomme, koronararteriesygdom, perikardial læsion af ledningssystem og pulmonal hypertension, blev udtrykket "kardiomyopati" foreslået i 1957. Den vigtigste indikator for kardiomyopati adskiller sig fra andre læsioner betragtes den såkaldte "tegn på usikkerhed," fremkomsten af disse sygdomme.

Ifølge forskellige forfattere forekomsten er 5-10 mennesker per hundrede tusinde mennesker om året. Dilateret kardiomyopati er næsten tre gange mere almindelig hos mænd end hos kvinder. De fleste tilfælde falder på aldersgruppe fra tredive til halvtreds år.

Dilateret kardiomyopati: klassifikation

Der er flere former af sygdommen: idiopatisk (udvikling uden grund), arvelig eller familiær dilateret kardiomyopati, virale og (eller) immun (som følge af viral myocarditis), alkohol (eller toksisk) og beslægtede ethvert hjertekarsygdomme.

Som regel hos patienter med dilateret kardiomyopati har ingen specifik kliniske manifestationer eller konkrete klager, som ville gøre en differentialdiagnose. Oftest de første symptomer på sygdommen viser sig i form af en biventricular fiasko udvikler pludselig, tilsyneladende uden grund. Sommetider hjertesvigt kan forekomme efter undergår respiratorisk virusinfektion, fødsel og lungebetændelse. I tilfælde af kongestiv hjerteinsufficiens, er der ingen mellemstation, typisk for eksempel til udvikling af hypertension eller iskæmi.

De vigtigste klager fra patienterne er forekomsten af umotiverede svaghed, åndenød, både i hvile og under høj belastning, træthed. Hertil kommer, at patienter klager over lavere ende ødem, hoste, appetitløshed, kvalme, svimmelhed, besvimelse og hjertebanken.

I de tidlige stadier af diagnosticering af sygdommen er vanskelig, da dilateret kardiomyopati ikke har nogen specifikke kriterier. Endelig diagnose metode kan udelukke alle mulige sygdomme, der fører til cirkulatorisk insufficiens og øget hjerte hulrum. Det vigtigste element i det kliniske billede af dilateret kardiomyopati er episoder af blodprop, som ofte fører til døden. patientens plan for inspektion for tilstedeværelse af denne sygdom består af en samling af sygehistorie, liv og familie arv.

Dilateret kardiomyopati: behandling

Til dato, behandlingen af kardiomyopati er en vanskelig opgave, og dybest set symptomatisk, baseret på korrektion og forebyggelse af eksisterende kliniske manifestationer af dilaterede kardiomyopati og dens komplikationer, såsom hjertearytmier, kongestiv hjerteinsufficiens, arytmi og tromboembolisme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.