TravelingTips til turister

Adler, pensionat "Sunny": anmeldelser, fotos, adresse

Byen Sochi - rekordindehaveren i turistbranchen. Dette er ikke kun en udvej på Sortehavet, men også en olympisk hovedstad med mange fritidsaktiviteter. Big Sochi er opdelt i adskillige administrative distrikter, herunder Adler - byens sydligste punkt.

I løbet af de sidste fire år er feriestedets mikrodistrict blevet epicenter for underholdning. Tusindvis af mennesker fra hele verden samles her hvert år. Formålet med ankomsten af de fleste turister er at se de olympiske faciliteter på første hånd, svømme i det azurblå Sortehav og naturligvis at helbrede sundheden i de lokale balneologiske sanatorier.

Samtidig er resten i udvejssonen tilgængelig for alle segmenter af befolkningen. I distriktet er der hundredvis af budgethoteller nær kysten og underholdning. Til fascinerende udflugter og positive følelser kommer folk til den gæstfrie Adler. Pension "Sunny" - et populært sted med ideelle forhold for en uforglemmelig ferie.

Indledende del og placering

Et kompakt hotelkompleks, der modtog to stjerner, er bekvemt placeret i byen. Bogstaveligt talt i 5-10 minutter er banegården i nærheden - lufthavnen, busstoppestedet til centrum af Sochi og Krasnaya Polyana. I nærheden af hotellet er alle underholdningsfaciliteter i byen: oceanarium, delfinarium, vandland, restaurantkæde, caféer, barer, natklubber, forlystelsespark.

Mange solrige indtryk vil blive præsenteret af den solrige Adler. Pensionhus "Sun" (adressen på hotellet er simpel at huske: feriested, Alleynaya, 2/2) tager gæsterne i en helårs mode. Det skal bemærkes, at i højden af sæsonen (sommer), er det ønskeligt at foretage en reservation på forhånd.

kystlinjen

Adler Resort har længe været kendt for sine rene strande og varmt hav . Pension "Sunny", selv om det ikke har sin egen indhegnet område, men er inden for gåafstand fra den kommunale kyst (100 meter). Alle strande i området er raffinerede, strødt med små småsten.

På stranden behøver du ikke at kede dig, for derudover tilbydes spændende underholdning ud over svømning og solbeskyttelse. For eksempel, at ride en vandcykel, scooter, båd, samt at flyve en faldskærm, en helikopter. Det skal bemærkes, at liggestole og paraplyer på stranden er betalt. Der er offentlige brusere, toiletter, trampoliner, barer med en omfattende menu.

Levevilkår

På hvilket som helst tidspunkt af året vil resortområdet i Adler være behageligt for et behageligt klima. Pension "Sunny" tilbyder at fordybe sig i en atmosfære af komplet afslapning og ubekymret. Hotellets område er under 24-timers sikkerhed, så du behøver ikke bekymre dig om sikkerhed. For indkvartering er fire-etagers bygninger med velindrettede værelser af forskellige kategorier.

Hver etage har strygebræt og strygejern. Alle værelser er indrettede i lyse farver, hvoraf nogle har balkoner med et malerisk panorama af havet og bjergskråningerne. I værelserne er der et badeværelse med toiletartikler og håndklæder. Det er fortsat for dig at vælge den passende boligmulighed baseret på økonomiske muligheder.

Enkeltværelser er designet til 2-3 personer, der er køleskab, split-system, senge, garderobe, satellit / kabel-tv. To-værelses lejlighed med aircondition, sovesofa og andre moderne møbler. Daglig rengøring udføres, sengetøj ændres i henhold til tidsplanen.

Strømforsyningssystem

Ankommer til Adler, pensionatet "Sunny", kan du vælge en morgenmad eller helpension til en ekstra betaling. Der er bord i spisestuen, og der er også en sommercafé på hotellets gård med grillplads. Efter anmodning vil du blive pakket frokost eller leveres til dit værelse. I nærheden af hotellet er der caféer, snackbarer, pizzeriaer, restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af retter. Et par meter væk er Magnit, en række købmandsforretninger. Der vil ikke være nogen problemer med mad.

Eftersalgsservice og fritid

På hotelkomplekset er der sikker parkering til biler. En parkeringsplads er til rådighed for et fast gebyr. På hele territoriet er der et højhastighedsinternet (gratis). Afgiften inkluderer brugen af en udendørs swimmingpool, som er installeret på hotellets gårdhave.

Ankomst til Adler, pensionatet "Sun" (foto illustrerer hotellet), kan du leje en elektronisk pengeskab i receptionen. Der er vaskeri, hvor du vil vaske og stryge ting. Bygningen er åbent turistbureau med et bredt udvalg af attraktioner til en demokratisk pris.

Turister vil blive taget af en behagelig bus til objektet af interesse, fortælle deres historie og vise de mest fremragende steder i udvej byen. Dem, der ønsker, kan udnytte en betalt overførsel, leje sportsudstyr, besøge en massagestue eller skønhedssalon. Gendan det rystede helbred inviterer sanatoriet "Viden", der ligger ved siden af et privat hotel.

I fri fra udflugtsruter, behandlings- og badeetid inviteres gæsterne til aktive aktiviteter på stedet. Til sjov og sport - bordtennis, billardbord. Administrationen af komplekset glemte ikke fritid for unge turister: i gården er der en legeplads med gynger, en labyrint, en bakke. Et behageligt tidsfordriv venter alle, der kommer til at hvile i Adler.

Holiday hotel "Sunny": gæstebedømmelser

Turister, feriegæster i komplekset, har tildelt en vellykket territorial beliggenhed i forhold til shopping, underholdning og forretningsfaciliteter samt kysten. Der er ikke behov for en lang og kedelig rejse til destinationen. Jeg kunne godt lide gæsternees interne service og kvalitetsservice.

Jeg blev glædeligt overrasket over venlighed og lydhørhed af personalet. Klager opstod ikke om mad og renlighed i værelserne - alt på et anstændigt niveau. Uden tøven, kom til Sotsji / Adler. Pension "Sun" venter på dig hele året rundt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.