TravelingTips til turister

Romens vigtigste seværdigheder

Hvis du går til Rom, vil du ikke have et problem på grund af manglende muligheder for at bruge tid med gavn: Der er så mange kirker, arkæologiske steder, pladser og malerier, at der ikke er nok tid til at se alt. Forsøg ikke at se alle seværdighederne på en dag: i Rom er livets tempo ret afslappet. For at nyde det, bør du tage dig tid til bare at sidde i en cafe. Ikke desto mindre er her en liste over steder, som turister bør besøge først.

Borghese Gallery

Dette er en af de bedste samlinger af kunst i verden, udarbejdet af kardinal Borghese. I samlingen er der lærred af Titian, Caravaggio, samt skulpturer af Bernini. Kardinalen var engageret i udarbejdelsen af udstillingen i det syttende århundrede, men hans tilhængere fortsatte med at arbejde, selv om der var fejlagtige beslutninger på deres vej, for eksempel da Napoleon fik lov til at tage mere end hundrede statuer. Ikke desto mindre fortjener galleriet stadig opmærksomhed. Du kan besøge den med en guide om tre eller fire om eftermiddagen. Villaen selv, hvor museet ligger, er også værd at være opmærksom på. Husk at besøget skal meddeles på forhånd.

Colosseum

Halvcirkus, halvsport arena - også den mest berømte vartegn i Rom, fortjener din opmærksomhed. For nylig kan turister besøge og underjordiske passager, hvorigennem gladiatorer og vilde dyr kom ind i arenaen. En massiv struktur blev bygget for to tusind år siden og var plads til mere end halvtreds tusinde tilskuere. Sidste gang showet var her i 523, var den befolkning af dyr i Nordafrika derimod stærkt faldet. I arenaen døde også mennesker: de dømt til døden blev simpelthen frigivet uden våben til vilde rovdyr. Hvis du går til turistsæsonen, skal du købe billetter på forhånd via internettet.

Domus Romane

Bag de romerske myndigheders kontor er en fantastisk struktur, der vil erobre alle dem, der blev skuffet over ruinerne. Dette er det nyopdagede hus af en velbesøgt romerske, som rammer sin rækkevidde. Takket være computergrafikken bliver værelserne omdannet til et interessant rum, der giver mulighed for at forestille sig i detaljer forskellige historiske øjeblikke. Udflugter sidste halvfjerds fem minutter, det er værd at bestille en billet på forhånd, især i weekenderne.

Doria Pamphili Gallery

Samlingen af kunst fra den aristokratiske familie Pamphili er simpelthen fantastisk, som det palads, hvor den er repræsenteret. Blandt udstillingerne er der et portræt af Velasquez, der skildrer en af repræsentanterne for familien Pamphili, Pope Innocent Tiende. Der er værker af Caravaggio, Titian, Raphael, Bernini, Brueghel den ældste og Hans Memling i samlingen. Billetprisen inkluderer en lydguide.

Museum for moderne kunst

Dette er en usædvanlig bygning, hvor samlinger af samtidskunst udstilles. Der er også en permanent udstilling, der afholdes regelmæssigt forskellige arrangementer. Du kan bare bruge lidt tid her over en kop cappuccino, fordi bag museet er der også et af de bedste caféer med is i Rom.

Museer i Vatikanet

På vej til det sixtinske kapel vil du se mange fantastiske værker: imponerende klassiske statuer, vægmalerier, malerier. Imidlertid fortjener mesterværket Michelangelo virkelig opmærksomhed, selvom det nyder det og forhindrer en skare af mennesker. Husk at Vatikanmuseerne har en kjolekode - ikke bare skuldre, mave, for åbne ben. Planlæg et besøg på forhånd ved at bestille en billet, eller gør dig klar til en lang kø.

Appian Way og katakomber

Vejen, der blev etableret tre hundrede år før krigens begyndelse til bevægelse af tropper og varer, var også en favoritretning for skabelsen af katakomber. Du kan se flere imponerende mausoleer, f.eks. Cecilia Metellas cirkulære grav samt Romulus 'mausoleum, som blev åbnet i 2014 efter tyve års restaurering. Der er også kristne katakomber, hvor de troende gemmer sig fra en hedensk regerings kontrol.

Verdens altaar

I det trettende år f.Kr. opnåede kejser Augustus fred i imperiet, og til ære for dette blev skabt dette imponerende monument. Det er et alter med fire marmorvægge, dækket af storslåede udskæringer, der glorificerer kejseren, hans familie, fred og velstand i imperiet. Nu er alteret placeret i museet. Ikke langt fra det er San Rocco-kirken, der er kendetegnet ved dens storslåede barokke interiør. Hvis du beslutter dig for at besøge alteret, kan du se en historisk diorama dedikeret til dens historie.

Vilkårene for Caracalla

Dette er et stort badkompleks, som fungerede indtil det sjette århundrede e.Kr. Her kunne der placeres et og et halvt tusinde mennesker, for de blev organiseret to swimmingpools og dampbad med forskellige temperaturer samt et bibliotek, butikker og haver. Selv nu er disse ruiner imponerende, selv om udsmykningen var i museer i Vatikanet og Napoli. Om sommeren holdes udendørs aktiviteter her.

Capitoliske museer

Disse museer var åbne for offentligheden i 1734. De repræsenterer de pavelige samlinger, som blev sammensat i flere århundreder. Du vil se både moderne og antikke værker, herunder en bronze statue af en hun-ulv, der rejste Romulus og Remus, statuer af Bernini, malerier af Caravaggio, Tintoretto, Titian og andre, samt rytterstatuen Marcus Aurelius (på pladsen foran museet er kopien placeret).

Centrum Montemartini

Dette er et museum i bygning af et kraftværk - turbiner og kedler tjener som en dramatisk baggrund for interessante udstillinger. Du venter på imponerende statuer af oldtiden. Besøg Centrum Montemartini kan være på en kompleks billet fra Capitoline Museums.

Creta Balbi

Dette er et interessant arkæologisk sted, det arbejde, som begyndte i firserne af forrige århundrede. Det lille museum er meget imponerende: du kan kende bekendtskab med romersk livets historie i lodret. Du venter på tankevækkende udstillinger med interaktiv grafik.

Museum og Capuchin krypten

Dette museum blev åbnet for ikke så længe siden. Det viser de vipper, som munkene torturerede sig selv, artefakter indsamlet af missionærerne, udstillingerne forbundet med de hellige og helte. Derudover indeholder krypten rester af munke. Knogler er arrangeret i fancy dekorationer.

Ostia Antica

Du behøver ikke at gå til Pompeji, du kan se den gamle by og ikke langt fra Rom. Ostia Antica er en perfekt bevaret havn, der er flere tusinde år gammel. Du kan gå langs hovedgaden og beundre freskerne.

Palazzo Altemps

Romens indflydelsesrige indbyggere i det sekstende og syttende århundrede indsamlede aktivt statuer, og nu samles mange antikke værker i dette galleri. Du vil blive overrasket af disse fantastiske figurer.

Palazzo Massimo alle Terme

I dette palads var der en skole for jesuitterne. Nu er der en af de bedste samlinger af klassisk kunst. Blandt udstillingerne og den sjældneste romerske mumie - meget oftere egyptiske.

Forum Romanum

Kom her med en plan, der vil hjælpe dig med at forestille dig, hvordan det hele så ud før. Palatine Hill var det centrale område, hvor kejsere og ledende politikere boede. Dette er hjertet af Rom, et sted hvor byen ifølge stiftelsen blev grundlagt.

Villa Farnesina

Dette er en malerisk villa beliggende på bredden af Tiberen. Værelserne er fyldt med kunstværker og dekoreret med fresker af Raphael og hans elever.

Villa Julia

Dette er et museum, hvor sporene af den etruskiske kultur bevares, som næsten blev ødelagt af romerne. Du venter på fantastiske statuer, usædvanlig sarkofagi og en smuk indre have.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.