TravelingTips til turister

Rekreation centre på stranden i Anapa: valg og priser

Anapa er berømt for sine sandstrande med en let skrånende havindgang og gode betingelser for at slappe af med børn. Desuden fordeler denne udvej også fordelagtigt til priser. Her kan du nemt finde et værelse på bunden eller i pensionat for et billigt familieophold.

Rekreative centre i Anapa: billige og bekvemme

Det er ikke altid muligt at rejse hele familien til Sortehavskysten. Nydelse kommer ikke fra billig. Og jeg vil forbedre hele min familie. Hvad er den bedste base for dette og hvor?

Rekreative baser på kysten i Anapa er som regel 3-5 minutters gang fra havet. Sommerhuse med et areal på 12 til 20 kvadratmeter. M, som for eksempel på grundlag af "Emerald", er designet til at rumme en familie på 3-4 personer. De har de nødvendige møbler - seng, natbord, garderobe, tv, køleskab. De har et badeværelse og en veranda. Omkostningerne ved indkvartering varierer fra 600 til 1200 rubler per person per dag afhængigt af rejsesæsonen.

Base eller pensionat?

Hvad er bedre at vælge, og hvad er forskellen mellem de to overnatningsmuligheder i byen Anapa? Pensioner og rekreation i Anapa - hvad er bedre for en familie rejse mulighed?

Da certificering på dette område stadig er betinget, er adskillelsen af disse to kategorier af midlertidig indkvartering hensigtsmæssig. Pensionatet er som regel lidt højere i serviceniveau end fritidscentret. I pensionater er der i modsætning til rekreative center på seacoast i Anapa et vist serviceniveau - mad, et beskyttet område, der er forsynet med levevilkår. Der er en café eller en anden udgave af catering. For eksempel koster pensionatet "Yuzhanka" i landsbyen Sukko en familie på tre personer på 2800 rubler pr. Værelse. Tre måltider om dagen koster 500 rubler og betales desuden på anmodning fra gæsterne. I det tredobbelt værelse er der et split-system, der er et sikkert, alle nødvendige møbler er acceptable vilkår for midlertidig ophold.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du vælger en variant af at reservere et rekreationscenter på stranden i Anapa, bør du overveje følgende punkter:

  1. Det er bedre at foretage en analyse på forhånd og indsamle feedback om den foreslåede placering, ikke leje boliger fra private forhandlere på stationen på grund af den store risiko for at blive efterladt uden penge og boliger. Desuden er det ikke kendt, hvordan der sikres grundlæggende standarder for sundhedsbeskyttelse.
  2. Rekreative baser på kysten i Anapa vil være højere i pris, jo nærmere kysten er placeret. Nogle gange er den bedste mulighed at booke en base væk fra kysten, men at vinde som en levende.
  3. Det er bedre at bekymre sig om tilgængeligheden af spaforsikring for orlovsperioden for at undgå uforudsete udgifter.
  4. Det er nødvendigt at kontrollere, om resten huse i Anapa og fritidscentre til søs har de relevante dokumenter til udførelse af tjenesteydelser.
  5. Det er nyttigt at kontakte databasens repræsentanter på forhånd og præcisere rejsens detaljer, korrespondance vil være en bekræftelse af værtspartens garanterede forpligtelser.
  6. At bestille eller ikke mad - det er bedre at bestemme, hvornår man sætter sig på bunden. Hvis du kan lide kvaliteten af mad, kan du altid bestille mad på stedet. Ellers kan du finde muligheder for madlavning selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.