TravelingTips til turister

Hvor skal man bo i Bali: Hvorfor Villa på Bali er bedre end et værelse på hotellet?

Det er især vigtigt at tænke på at leje en villa, hvis du rejser med en stor familie eller i en venneselskab. På en virksomhed på 6-8 personer vil du have brug for en villa 3-4 soveværelser, eller et lille kompleks af villaer, der består af 3-4 huse. Således vil hele området og poolen kun være din, og du kan nyde selskabet af folk tæt på dig fra morgen til aften.

Prisen for en god 4 værelses villa starter ved $ 350 / pr. Nat. Det er ca. $ 90 for to personer, hvilket er helt sammenligneligt med prisen på et hotelværelse. Hvis du er vant til at rejse med stor komfort og bo på 4-5 * hoteller, så er det fornuftigt at overveje mere dyre muligheder. Villa i Bali til 4 soveværelser til en pris på $ 500-700 til $ 1000 / per nat. Disse villaer svarer til niveauet af suiter og suiter i hoteller. Ekstra ydelser er inkluderet i lejeprisen. Listen over tjenester afhænger af kapaciteten og niveauet af det agentur, som du bestiller din villa til. Det kan være en kok, en bil med en chauffør, bonusser i form af middag til to, en spa-behandling, en gratis udflugt og andre behagelige øjeblikke.

Når du vælger en villa i Bali, skal du være opmærksom ikke kun på udseendet og listen over ydelser, der er inkluderet i lejeomkostningerne. Mange russiske turister vil have en villa på stranden "på første linje". På grund af dette overveje ikke engang andre muligheder. Og forgæves! Til at begynde med er øen Bali ikke det bedste sted for en usædvanlig strandferie. Selvfølgelig er der strande der, men sandsynligvis vil du ikke tilbringe hele dagen, fordi der er for mange andre meget mere forskelligartede og lyse former for rekreation. Derudover har hver villa en swimmingpool, liggestole, paraplyer og et lysthus til massage. Så få ikke hængt på "bare på stranden", og du bør overveje andre muligheder. De mest interessante tilbud er villaer i maleriske steder med udsigt over risterrasser eller i populære områder. Der lægges særlig vægt på forslag med havudsigt: Sådanne villaer er ikke nødvendigvis placeret på kysten, de kan være placeret på en bakke og have en storslået panoramaudsigt.

En lejet villa i Bali er et stort antal plusser og hyggelige nuancer i din daglige rutine. For eksempel behøver du ikke at skynde til morgenmad, fordi kokken vil lave mad til dig, uanset hvad du vil til enhver tid. Professionelle kokke på villaerne er i stand til at forberede både europæiske retter og nationale og restaurant-stil mad, og du betaler kun for køb af produkter til kostpris.

Hvis du rejser meget, har du sikkert bemærket, at de fleste 4-5 * hoteller af kendte hotelkæder i forskellige lande adskiller sig lidt fra hinanden. Alt er altid det samme: tal, mad, underholdning, service. Og selv små nyanser af situationen hjælper ikke med at føle de særlige forhold i området. Med villaer er det anderledes. Det er svært at forklare i ord, men det er en helt unik oplevelse, en speciel livsstil, der giver mange indtryk. Tilsæt her nogle spændende udflugter, dykning, surfing eller enhver anden form for udendørs aktiviteter, besøg templer og vandfald, fiskeri, spa-behandlinger - og rejser til Bali vil være en af de bedste ture. Øen Bali du forveksler ikke med noget andet sted på planeten. Og måske vil du gerne komme der igen for nye indtryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.