Sport og FitnessFodbold

Rizwan Utsiev: Karriere råd

Grozny "Terek" anses for at være et hold med en af de bedste defensive linjer i den russiske Premier League. En af grundpillerne i forsvaret er Rizwan Utsiev - forsvarer, fra begyndelsen af en professionel karriere spillede for holdet fra Grosnij.

Parish of "Terek"

Utsiev Rizwan Rashitovich født februar 7 , 1988 byen Argun, tjetjenske republik. Som barn, hans forældre sendte ham til skolens fodbold i klubben "Vainakh", hvor en atlet på grund af den militære situation på det tidspunkt flyttede sammen med sin bror i Chelny "KAMAZ". Da han vendte tilbage til sit fædreland, Utsiev underskrevet en kontrakt med de unge medarbejdere i Grosnij, "Terek", og i 2005 blev inviteret til de første holdspil.

Debut i Premier League

Debut af den unge forsvarer i Premier League i november samme år - i en kamp mod hovedstaden "lokomotiv" fodboldspiller fik 20 minutters spilletid. Ifølge resultaterne af mesterskabet 2005, "Terek" fløj i første division, hvor der trods et fald i ligaen, Rizvan Utsiev også optrådte meget sjældent, to gange som en erstatning under kun den anden sæson.

Som et resultat, den russiske i sommeren 2007 gik på lån til "Kavkaztransgaz-2005", højttaleren i anden division mesterskabet i Rusland, hvor han var i stand til at få nok kamp praksis, selv efter at have scoret to mål i 13 kampe for sin nye klub. På dette tidspunkt, i slutningen af mesterskabet, "Terek" tog det andet trin, genoprette sin plads i eliten af russisk fodbold, som kom og den unge forsvarer.

Vend tilbage til eliten

Velkommen tilbage til Premier League begyndte en periode med dannelse og råd. Trænerstaben, ledet af Vyacheslav Grozny tror på talent for fodbold, og selv efter tilbagetrækningen af ukrainske træner, under ledelse af Shahin Dinieva og Anatoly Baydachnogo Rizwan Utsiev holdt i den vigtigste bur af spillere. Som et resultat, den 2010 sæsonen var til bek et gennembrud i sin karriere - satset deres plads i startopstillingen, forsvareren deltog i 25 møder, hvor han scorede sine første to mål i Premier League, skuffe hovedstaden "Spartacus" og Vladikavkaz "Alan".

Hvert år de fremskridt spiller var tydelig, og hans position i startopstillingen blev snart ukrænkelig. I august 2011 Rizvan Utsieva talent værdsat af trænerne i den anden russiske hold, inviterer ham til træningslejr for den venskabskamp med Hviderusland, men på området for fodbold og har ikke forladt. I Rusland, R. Utsiev mesterskabet flere gange tilstod turné spiller, og "Terek" for hans tillid til leg blev hurtigt valgt af holdkaptajn, der er indtil nu.

I løbet af sin karriere i Grozny klub på tidspunktet for vinterpausen i mesterskabet sæsonen 2016/17 Rizwan Utsiev har i aktivet 173 officielle kampe som en leder på denne indikator i historien om holdet, samt 11 assists og 8 mål scoret, hvoraf to var sendt til gaten af Krasnodar "Kuban" og hjalp "Terek" at snuppe en uafgjort i kampen med scoren 2: 2. I den nuværende sæson scorede mål i arsenal forsvarer endnu, men han spillede alle 17 kampe for det russiske mesterskab, tjekker en hjælper i kampen mod "Orenburg", som tillod Grosnij vinde de tre punkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.