Lidt Wales - det er en stor sejr. Historien om det ene hold

En lille bjergrige land af Wales - er en kraftfuld del af Storbritannien. Men den walisiske selv hvert år længere og længere væk fra indflydelse af britisk politik i det offentlige liv og i kultur. Dette lille land med en befolkning på lidt over 3 millioner mennesker vundet verdensomspændende berømmelse efter EM i fodbold 2016. Match Portugal - Wales kiggede, uden overdrivelse, hele landet.

Walisiske fodboldspillere af landsholdet blev budt velkommen som nationale helte, og ikke så mærkeligt, fordi disse modige mennesker formået at bevise over for verden, at strømmen ikke er i antallet af kilometer kvadrat, som hører til landet, og ikke i befolkningen. Det er mod og udholdenhed er de særlige kendetegn for Wales 'fodboldlandshold.

Historien om walisisk fodbold

Wales - dette er en af de ældste fodbold beføjelser i den gamle verden. Hans første kamp holdet af dette land afholdt i 1876 mod Skotland og tabte det med en score på 0: 4.

Welsh selvom har fremragende fysiske egenskaber, de blev aldrig stærk i de individuelle færdigheder. Alle deres succes som et team har været baseret på en kvalitet holdspil og streng overholdelse af vejledningen til trænerstaben.

Sandt nok, kunne de særlige resultater af Wales landshold ikke prale. Det var ikke før 2016 - det år var præget af en stjerne ved navn Wales. Denne begivenhed bare eksploderede verden fodbold og havde titlen for mange europæiske hold som en fuldstændig overraskelse.

kvalifikationsrunde

For første gang siden 1958, Walisisk gjort deres vej til finalen i EM. I din gruppe, de tog andenpladsen, lige efter det belgiske hold, men i personlige møder odds var på siden af Wales.

På vej til finalen i EM mod Wales forlod langt bagefter sådanne hold som hold af Israel, Bosnien-Hercegovina, Cypern og Andorra. Under hele cyklus af kvalifikationskampe Welsh indrømmede kun 4 mål, der karakteriserer dem som et hold, der er i stand til at forsvare sig effektivt. A 7 mål Bale (samlet de scorede 11) førte holdet til finalen med en god målscore og scorede mål.

Gruppe Stage: Final Stage

Hans første kamp afdelinger Series Group Chris Coleman brugt med landsholdet i Slovakiet. Selvom landsholdet i Slovakiet og ikke er blandt favoritterne i turneringen, at undervurdere modstanderne ikke kunne. Allerede i det 11. minut af kampen, det var Garet Beyl åbnede scoringen og førte sit hold føringen. Slovakker tog 50 minutter at udligne. Men fodbold held, at dagen var tydeligt på siden af den walisiske, og som allerede er på 81 th minut mål Robson-Kanu førte landsholdet af Wales fremad. Dette vindende score de har formået at holde indtil slutningen af kampen, og deres vej til EM walisiske fortsatte, idet aktiver 3 point.

Næste kamp Wales - England endte i sejr for englænderne. Og det til trods for, at det første walisiske scorede. Stille ind til denne kamp, spillerne Englands er klar over, at Wales - det er et meget ambitiøst hold, som selv ikke har den "stjerne" struktur, ligesom engelsk, men vil kæmpe til de sidste minutter af kampen. Daniel eneste mål i den 92. minut af kampen for at spare mere engelsk hold fra at miste point.

Og måske det mest slående spil, der blev holdt af walisisk hold i gruppespillet, var kampen mod Rusland. Welsh endnu engang bevist, at de kom til denne turnering for at vinde. I første halvdel af spillet Bale og selskab 9 gange falder i portbladet af det russiske hold. 2 af strejke endte i et mål, og en anden walisisk scorede et mål i anden halvleg. To overbevisende sejre aktiveret Wales for at gå i 1/8 mesterskabet.

Den sejrende march

Til kampen mod Nordirland og Wales hold har vist sig som den foretrukne. Men afdelinger O'Neill studerede taktik i den walisiske hold og gav ikke meget plads til at angribe. Kun takket være et selvmål Nordirland spiller Chris Coleman hold avancerede til kvartfinalen, hvor de blev igen venter modstandere i kvalifikationsrunde - den belgiske landshold.

Kampen Wales - Belgien var en kæmpe skuffelse for de belgiske fans. Denne stjerne, som blev indsamlet fra belgierne, havde næsten ingen hold i turneringen. Belgisk landstræner Marc Wilmots kan ikke hjælpe deres menigheder, når de trak sig ud en efter de andre bolde i nettet porten. Mere end en overbevisende sejr for Wales 3: 1 blev en sensation af EM.

Ronaldo mod Bale?

Semifinale lovet at være spændende. Match Portugal - Wales blev afholdt med stor støtte fra fans fra begge hold. Pressen døbt dette spil duel Bale og Ronaldo, men selvfølgelig afhænge af, hvor hver af holdene vil være i stand til at komme og gøre dumme fejl.

Hvad kunne modsætte de portugisiske spillere til den walisiske landshold? Utydelig spil i gruppespillet (3 trækker), sejr over rivaler i ekstra tid eller som følge af en straf mod en lys og dynamisk spil Bale og hans kammerater.

Men walisiske fortælling er overstået i denne kamp, som de tabte med score 0: 2. På trods af nederlaget, i hjemlandet for fodboldspillere blev budt velkommen som sande helte, der har åbnet rundt omkring i verden ganske lille land på den anden side.