Mad og drikkeOpskrifter

Lækker stegt karpe i sur creme

Caraci i sur creme er fremragende i både ovnen og gaskomfuret. I dag vil vi overveje den anden mulighed. Det er værd at bemærke, at en sådan lækker fiskeskål oftest serveres til bordet i form af en fuldgyldig frokost. Men nogle gange gør nogle husmødre nogle garnering til ham.

Hvordan stege karpe i sur creme med tilsætning af grøntsager

Nødvendige ingredienser:

  • Gulerødder friske store - 1 stk.
  • Pærer af mellemstørrelse - 4-5 stk.
  • Carp lille frisk - 4-5 stk. (Afhænger af antallet af familiemedlemmer)
  • Salt hav - efter eget valg
  • Hvede mel - 6-7 store skeer;
  • Solsikkeolie - 40-45 ml;
  • Jord sort peber - til smag;
  • Sourcreme 30% - 300 g.

Forarbejdning af fiskeforarbejdning

Til karpe i creme viste sig at være særligt lækker, anbefales det kun at fiske kun frisk. Den ideelle mulighed for madlavning af en sådan skål vil være din egen fangst. Således skal flere mellemstore karper skylles godt, rengøres af indvolde, skalaer og finner (hoveder og haler kan efterlades), og derefter vaskes grundigt igen.

Processen med forarbejdning af grøntsager

Stejl karper i sur creme giver mulighed for ikke kun anvendelse af mejeriprodukter og frisk fisk, men også grøntsager som løg og gulerødder. Med dem bliver middagen meget mere duftende og fuld. Ingredienser skal vaskes, skrælles og skrælles, og derefter skæres i små terninger. Så kan du begynde at lave madlavningen.

Stegning fisk

Før karp og sur fløde blandes sammen, anbefales det at fiske separat i stegepande. Til at begynde med skal den være belagt på alle sider med havsalt og sort peber. Derefter skal produktet rulles i en lille mængde hvedemel. Derefter kræver en stærk ild at du lægger en stegepande eller sautépande, hvor det er ønskeligt at hælde lidt solsikkeolie. Når fedtet opvarmes, skal der lægges omhyggeligt op i hvedemel. På samme tid skal du ikke lukke låget.

Når fiskens nederste del er dækket af en gylden og sprød skorpe, skal den forsigtigt drejes med en spatel. Samtidig anbefales det at tilføje knuste løg og gulerødder til karameller. Steg alle ingredienser ikke mere end 15 minutter.

Når den anden del af fisken bliver rød, og grøntsagerne bliver bløde, skal der hældes et halvt glas vand i dem, og derpå sættes 300 g cremefløde. Først efter dette skal panden dække og stuge de stegte dumplings i mejeriproduktet i ca. 10-13 minutter. Efter at tiden er gået, anbefales det at smage skålen, tilsæt krydderier til det, hvis det er nødvendigt, og fjern det fra pladen og spred det over pladerne.

Korrekt foder til bordet

Stekt karper i sur creme bør serveres til bordet kun når det er varmt. Som nævnt ovenfor kan en sådan lækker skål præsenteres som en særskilt fuldgyldig frokost og sammen med en fyldig garnering (f.eks. Med ærter eller boghvedegrød, kartoffelmos, kogt ris, pasta, spaghetti, stuvet, stegt eller dampet grøntsager osv.).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.