SundhedSygdomme og betingelser

Herpes på hagen: årsager og behandling

Enhver udslæt i ansigtet er ikke kun et æstetisk problem, men også en "klokke", taler om mulige fejl og patologier. Særlig opmærksomhed bør gives en udslæt, der vises med jævne mellemrum på samme sted. Herpes på hagen - en sjælden form for lokalisering sygdom. Men dens udseende indikerer tilstedeværelsen af det forårsagende virus i kroppen, kræver øjeblikkelig behandling.

Hvorfor i hagen?

Herpetisk virus kan komme ind i kroppen gennem slimhinderne og sårede hud af hvilket som helst sted. Integriteten af huden skaber en kraftfuld barriere, men det er værd at virus at komme ind i et område, hvor der er skader eller ridser, og han roligt beliggende i cellerne i væv, multiplicerer og fanger den omgivende struktur.

Primær infektion er kendetegnet ved et fast greb virus overfladelag af hudceller. Cellerne begynder at dø, frigiver toksiner, der forårsager ubehag på stedet for fremtidige udbrud. Hvis ophavsmanden til mødet med de processer af nervecelle skader opstår som den sidste fange ordningen. til HSV partikel indgivet i nervecellen, det imidlertid nødt til at komme til rygsøjlen, hvor neuronerne er placeret.

Med fuld opfange neuronal forsvarssystem kan ikke længere slippe af parasitten. Her er det sikkert "skjult". Under infektionen af nerven cellelegemet har tid til at udvikle immunoglobuliner modstående herpes partikler. Fortsætter antistof lindre patienten fra specifikke læsioner, de nydannede parallelle ødelægge patogener.

Fra det øjeblik herpesvirus er i kroppen permanent. Svækkelsen af immunreaktionen eller andre negative faktorer fremkalder tilnærmelse af viruspartikler til overfladen af huden læsion og innerverede inficerede neurale celle steder. Dette forklarer den mulighed, at i de næste gange vises herpes på hage, kinder, læber eller andre berørte områder.

medvirkende faktorer

Negative faktorer, der påvirker organismen i form af selvstændige ikke kan forårsage sygdom. Herpes på hagen, hvis årsager ligger i infektionen af herpes virus, der er udviklet i forbindelse med forekomsten af gunstige betingelser for avl og nå overfladen af huden af patogenet. Disse faktorer omfatter:

 • hypotermi ;
 • forkølelse eller akut respiratorisk viral sygdom;
 • kronisk træthed;
 • hyppig depression eller stress;
 • overgang af kronisk sygdom i den akutte fase;
 • alkoholmisbrug;
 • kirurgi;
 • HIV-infektion;
 • organtransplantationer.

kliniske billede

Herpes på hagen, er et billede af hvilke præsenteret for læserne, næsten ingen specifikke symptomer, i sammenligning med den anden placering af læsionen. Mere ru hud, end i læben område, forklarer fraværet af den prodromale fase. Prikken og kløe, der går forud for udbrud, lidt konkret.

Umiddelbart zone vises rødme og inflammation, og i et par timer - et stort antal små bobler vandig, som er ledsaget af svær kløe. udslæt elementer fusionere med hinanden, og deres indhold bliver mælkeagtig. Parallelt hermed øge de regionale lymfeknuder.

Efter et par dage, boblerne brister, at frigøre sig fra de flydende og danner ulcera. Kløe erstattes med ømhed, forværres af palpation. På overfladen af sår dannet skorpe. Inden for to uger, alle synlige tegn på sygdommen forsvinder.

Kendte tilfælde af feber, følelse af svaghed, træthed, udseendet af tanden og hovedpine. Dette giver dig mulighed for at tænke over symptomerne på virus af trigeminus nerven. Manifestationer og muligheden for tilbagefald afhænger af tilstanden af immunforsvaret i kroppen.

diagnostik

Herpes på hagen, hvilken behandling skal påbegyndes så hurtigt som muligt, kræver en differentialdiagnose. Skelne herpes-manifestationer skal være fra regelmæssig acne. Dermatolog udpeger immunosorbentassay, der bestemmer tilstedeværelsen af antistoffer mod viruset i blodet af mennesket.

immunglobulinniveauer at bestemme typen af middel og tilstedeværelsen af immunitet over for det, og antallet - at evaluere status for det antivirale immunreaktion. For at fortolke resultaterne bør kun en specialist. Efter yderligere diagnose lægen vil fortælle dig , hvordan du hurtigt helbrede en forkølelsessår på hagen eller andre områder af kroppen.

principper terapi

Behandling af læsioner på hagen kræver en langtidsbehandling, da de fleste effektive medikamenter i trin forvarslingsfasen, eller i dette tilfælde at bestemme dens tilstedeværelse er næsten umuligt. Hovedpine, tandpine, smerter i det berørte område kræver brug af smertestillende midler -? At "Analgin", "Ketalong", "Ketanov". Antipyretika, der anvendes i tilfælde af en temperaturstigning over 38 ° C.

Som du ved, for at komme til patogenet til at være helt ødelagt, du kan kun glæde sig over antivirale lægemidler kan reducere aktiviteten af herpes virioner. Blærer fyldt med desinficerende væske tørrer behandles (oxolinsyre zink eller salve). folkemusik retsmidler til bekæmpelse af sygdomme og vitaminpræparater er også brugt.

antivirale midler

Fjern forkølelsessår på hagen tillader brug af disse antivirale midler:

 1. "Acyclovir" - et præparat fremstillet i tabletform og i form af en salve til topisk anvendelse. Jo tidligere du starter behandlingen, jo mere sandsynligt at fremskynde helingsprocessen og forsinke gentagelse periode. "Acyclovir" er tildelt til patienter to år. Gravide kvinder og kvinder er kontraindiceret under amning. Tilladt samtidig brug af tabletter og salver.
 2. Salver "Zovirax" er et derivat af acyclovir. Bruges til lokal behandling.
 3. 'Famvir' anvendes mod herpes vira er resistente over for acyclovir handling. Behandlingsplanen er individuelt dermatolog.
 4. "Valtrex" er et værktøj baseret på acyclovir, der anvendes mod herpes simplex. Det er tilrådeligt at starte behandlingen havde på den prodromale periode af sygdommen. Vist med 12 år, og gravide kvinder kan bruge det under overvågning af en læge.
 5. "Tromantadin" indeholder et stof amantadin. Dens effektivitet er baseret på omsætningen af patogenet inhiberingsaktivitet.

medicin komplekser

Så hvordan man kan helbrede forkølelsessår på hagen ikke er muligt, men du kan kun fjerne dens manifestationer, bør der gives tid til at styrke immunsystemet. Dette vil reducere antallet af forværring af sygdommen. Er et glimrende valg multivitamin komplekser, som kan købes på apoteket. De indeholder sporstoffer og især zink, hvilket reducerer sandsynligheden for fornyet.

Herpes på hagen, som i andre berørte områder, kræver anvendelse af B-vitaminer og ascorbinsyre. Modtagelse af disse stoffer i tre dage prodromale periode gør det muligt at minimere mængden af virus i kroppen. E-vitamin anvendes på udslæt område at arrestere den smerte og kløe, prikken.

Den stimulerende virkning gør brug Eleutherococcus, ginseng, mor, pantokrina og echinacea. Midler aktiverer produktionen af hvide blodlegemer og deltage i genoprettelse af beskadigede celler. Alle de ovennævnte stoffer frigives i form af alkoholiske tinkturer, tabletter og ekstrakter ressourcer.

Professionel rådgivning

 1. Ikke supercool. At klæde til vejret.
 2. Øve hærdning startprocedure gradvist, med værelsesnumre.
 3. Må ikke overophede solen.
 4. Må ikke blive involveret i alkoholholdige drikkevarer, især øl.
 5. I foråret og efteråret tage vitamin komplekser, og den nødvendige mængde af mikronæringsstoffer.
 6. Tid til at behandle kronisk infektion i kroppen.
 7. Brug kondomer under samleje, herunder oral-genital.
 8. Undgå at kysse og fysisk kontakt med forkølelsessår i ansigtet eller på kønsdelene. Dette gælder for begge parter.
 9. Brug ikke generel brug redskaber.

konklusion

Herpes på hagen - selvom sjælden manifestation af sygdommen, men er også ubehageligt. Det bør erindres, at, når afregnes i kroppen, kan virussen ikke blive ødelagt. Men al den styrke, ved hjælp af tip og instruktioner, for at forhindre dens indtrængen i kroppen, eller til at lære at sameksistere fredeligt med ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.