FormationHistorie

Læren af historien. Hvad er navnet på Gagarin rumskib?

Bare lidt mere end et halvt århundrede siden, menneskeheden erobre nye horisonter. Og i dag ingen er overrasket over, at folk ikke kun leve i Jordens bane, men også foretage målinger. Profession astronaut er blevet så normale som alle andre. Deres navne ingen og forsøger ikke at huske. Selv om navnet på den første mand i rummet, og navnet på rumfartøjet Gagarin, huske og kender alle indbyggerne i planeten hidtil. Det er så fantastisk var den første flyvning.

På vej til stjernerne

I dag Yuriya Gagarina navn for alle er tæt forbundet med kosmos. Og måske er det svært at forestille, at en anden kunne trække denne legendariske flyvning. Det samme gælder for "Vostok-1", men på grund af de våbenkapløb designere måtte aflyse en række grundlæggende beslutninger. Det blev ikke givet redningstjeneste systemet ved opstart, ingen bremser installation og udskiftning systemet blød landing skib.

Særlige krav til den første gruppe af kosmonauter. Ud over et godt helbred og god moralsk karakter krævede, at dens vækst ikke var mere end 170 cm, vægt - 75 kg. Dette skyldes det faktum, at Gagarin rumskib ikke kunne rumme tungere og høje passagerer. Som et resultat, ledelse, og faktisk den generelle designer for lang tid, kan ikke vælge en kandidat. Og lige før starten af Sergei Korolev gav præference til Gagarin. Hans dubleant blev udnævnt German Titov.

Den legendariske flyvning

April 12, 1961 Yuriy Alekseevich Gagarin lavet den første bemandede rumflyvning. Dette faktum var en milepæl i udviklingen af moderne civilisation. På den dag, på alle sprog i verden, journalister og almindelige borgere gentog navnet på rumfartøjet Gagarin. "Vostok-1" er blevet så legendarisk som hans pilot.

Og det til trods for, at blive en temmelig simple opgaver før den første astronaut. Yuri Gagarin havde brug for at kunne komme ind i kredsløb om Jorden, hvilket gør det en tur rundt og jord på et givet punkt. Desuden var det nødvendigt at holde en detaljeret dagbog over sine observationer og erfaringer under hele flyvningen. Men ikke alle målene i den første rumfartøj Gagarin succes klaret. Så han kom til 100 km over den planlagte bane og under tilbagegang på grund af friktion med rødglødende luftstrøm, således at det smeltede metal. Hertil kommer, at første astronaut landede i stedet for de planlagte placeringer af Stalingrad i Saratov-regionen. Under flyvningen, og det havde masser af andre nødsituationer, som kan føre til døden af piloten og den fuldstændige fiasko af missionen.

liv efter

Siden den dag verden lærte navnet på rumfartøjet Gagarin. Og Yuri A. blev en legende i hans levetid. Alle ønskede at møde ham og ryste sin hånd først "himmelsk menneske". Som et resultat, frygt for at miste den første kosmonaut, kommandoen tillader ikke længe Gagarin lettede igen.

Og her på skibet "Vostok-1" er gentagne gange blevet moderniseret og med succes drevet indtil 1963. Det gik endda ud i rummet Gherman Titov og Valentina Tereshkova. Og så, efter den næste serie af skibe, det blev udstillet i 1965 på udstillingen Center blev udviklet. Hvad en overraskelse var det de udenlandske medier, som indtil da havde kun kendt navnet på rumfartøjet Gagarin. Han overgik alle de mest dristige antagelse af udenlandske designere og visionære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.