SundhedSygdomme og lidelser

Hvordan slippe af med irritabel tarm syndrom? Behandling af sygdommen

Mavesmerter, rystelser, fordøjelsesbesvær, forandring af afføring - alt dette kan indikere tilstedeværelsen af irritabel tarmsyndrom. Behandling af sygdommen er ikke kun forbundet med udnævnelsen af medicin, der lindrer spasmer og normaliserer tarmfloraen, men også med genoprettelsen af kroppens psyko-følelsesmæssige baggrund.

For det meste fra denne lidelse lider kvinder. De er mere sårbare, mistænkelige, ikke så selvsikker i sig selv som mænd, følelsesmæssige. Folk med høj smerte tærskel oplevede ikke sådanne problemer - flatulens giver dem ikke smertefulde fornemmelser.

Symptomer på irritabel tarm syndrom er ikke anderledes end udviklingen af andre sygdomme i dette organ, såsom colitis af forskellig oprindelse eller divertikulose. Men de ovennævnte sygdomme, efter at have passeret den indledende fase, giver yderligere manifestationer i form af blodpropper i afføringen, perioder med periodiske smerter på samme tid. I IBS er der ingen sådanne fænomener.

Hvad er årsagen til sygdommen er endnu ikke etableret. Det menes, at de faktorer, der påvirker dens udvikling er:

  • Hormonal baggrund;
  • Overdreven bakteriel vækst i tyndtarmen ;
  • struma;
  • Patologiske ændringer i tyktarmen ;
  • Følelsesmæssig baggrund
  • Medfødt tilbøjelighed til sygdommen.

Ved behandling af irritabel tarmsyndrom bør behandlingen tage højde for alle disse mulige faktorer.

Antibakterielle lægemidler skal ordineres. Kurset beregnes afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen. Disse omfatter stoffer, der indbefatter metronidazol. Du kan bruge stofferne "Furazolidon" eller "Nitroxolin", selv om sidstnævnte er ordineret i sjældne tilfælde.

Smerter fjernes af antispasmodik, såsom "No-shpa", "Platifillin", "Spazgan" og "Spasmazgol". Lægemidler kan injiceres med injektioner.

Hvis der er diarré, fjernes det med konventionelle antidiarrheal medicin, såsom medicin Smecta, Tanalbit. Ved forstoppelse og flatulens anvendes midlerne til "Cerucal" og "Motilium".

Skal drikke probiotika. I det mindste symptomatisk, hvis kurset de forårsager en forøgelse af forstoppelse eller spasmer. De, der vælger lægemidlet "Hilak forte" eller mad yoghurt, kan begrænses til at tage penge under morgenmad og frokost eller frokost og middag.

Det er meget godt at forbinde den traditionelle medicin. De behandler behandlingen med de mest sparsomme i nærvær af irritabel tarmsyndrom. Som astringents anvende bark af eg, bilbær bouillon, fugl kirsebær, så afslappende - afkog af torn, sorrel, plantain. Anti-inflammatorisk effekt vil have daisy og calendula.

Før du helbreder irritabelt tarmsyndrom, skal du ikke kun forbedre den følelsesmæssige tilstand, men også forberede dig på, hvad der skal normalisere kosten, Overhold en særlig kost.

Hvis der er forstoppelse under sygdommen, skal diætet indeholde produkter, der indeholder grov fiber. Disse er rå frugt og grøntsager, korn.

Med diarré er det værd at læne på mad, som fjerner overskydende væske fra kroppen: magert kød, fisk, fedtfattig hytteost. Frugter og grøntsager foretrækkes i kogt eller bagt form.

Afvise at have fra produkterne af smør og gær dej, bælgfrugter - alle fødevarer, der øger gæringen i maven.

Ved fjernelse af forværring af irritabel tarmsyndrom spiller medicinsk behandling en lige vigtig rolle end ernæring. Men inden du beslutter dig for at behandle dig selv og ordinere medicin, er det tilrådeligt at besøge en læge, så han kan bekræfte diagnosen. Især advarslen gælder for personer, hvis familie har onkologiske tarmsygdomme. De har brug for yderligere undersøgelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.