Hjem og familieKæledyr

Ormekur - en ormekur kæledyr ...

Hver kæledyr ejer skal vide, hvad ormekure. Dette er en nødvendig foranstaltning knyttet til de ikke kun kæledyr sundhed og velvære, men også menneskeligt. Men hvad er denne procedure, hvor ofte det skal håndteres, og hvilke finesser til at overveje, når der udføres denne behandling proces?

Hvad er ormekur

Denne fremgangsmåde er velkendt for mange fra sin barndom, fordi den udføres ikke blot for dyr, men også for mennesker. Ormekur - et sæt af foranstaltninger med henblik på destruktion eller udvisning fra kroppen af indvoldsorm. Helminth, eller andre mere almindelige navn, orm, kan være af forskellige typer, hvoraf nogle er parasitiske kun i et dyrs krop, andre lige så farlige for dit kæledyr, og for værten. Denne form for procedure er normalt opdelt i to: forebyggende og helbredende. For at forhindre, at sygdommen hver ejer kan selvstændigt udføre ormekur. Men den medicinske procedure er bedre at have tillid til dyrlægen, har de arbejdet ud en handlingsplan, blid kæledyr.

Hvordan kan du blive smittet

Ormekur - det er en vigtig foranstaltning ikke blot for dyr, men også for mennesker. Statistikkerne siger, at hvert år, hver anden beboer inficeret med indvoldsorm. Der er tre hovedtyper, som kan snylter det menneskelige organer. Det nematoder eller runde orme, cestoder eller indvoldsorm bælte og flade orme. Ikke underligt, vi stadig har et barn sige, at det er vigtigt hele tiden at vaske deres hænder. Smitte sker i kontakt med dyret, men ikke kun. Larverne er på sociale emner som håndlister, gelændere, håndtag, penge, etc. Den selvsamme kæledyr er inficeret hovedsageligt gennem mad, afføring fra andre dyr, affald ..; hvalpe - fra moderen.

Hvorfor er det vigtigt at gennemføre ormekur

Ofte dyreejere tror, at kroppen af dyret det ikke er orme, da de ikke blev set i afføringen. Men det tyder på, at disse parasitter er inficeret med ca. 80% af velplejede selskabsdyr. Sygdommen i første omgang ikke producerer nogen synlige tegn, og hvis der er nogle symptomer, der er almindeligt forveksles med andre sygdomme, men ikke med aktiviteten af orme. Lær at ydre tegn på forekomst af parasitter er ret vanskeligt, da immunsystemet forsøger at kæmpe med dette problem i lang tid. Kampen kommer til en ende, og tegnene bliver kendt, når kroppen svækkes og orme er stigende i antal. På dette tidspunkt, at ændre adfærd af dit kæledyr, er der inflammatoriske processer eller uld bliver ikke det samme som før. Hos unge dyr det sinker vækst. I disse tilfælde skal presserende ormekur, kan det redde liv af dyret. Udfør den procedure, du har brug for at Dyrlæger. Men for at forebygge problemer og til at lære om det på forhånd er muligt, hvis at bestå test i klinikken.

Finesser af forebyggende ormekur

Denne type procedure udføres i to tilfælde. Sommetider et smittet dyr er indeholdt i selskab med andre kæledyr. I dette tilfælde, idet den behandlede patient, og samtidig organiseret profylaktiske dehelminthization dyr udsat for en bærer.

En anden type - en planlagt procedure, som udføres hvert forår og efterår. Men forebyggelse kan udføres oftere, hvis dyret går på jagt, fodring rå fødevarer (kød og fisk), har en tendens til at samle op affald og slikke afføring fra andre dyr. Under disse omstændigheder er det sygdomsforebyggelse organiseret en gang i kvartalet. To uger efter ormekur holdt regelmæssige vaccination.

Hvis kvinden er gravid eller feeds, ikke forebyggelse. Proceduren udføres to uger før det planlagte parringer. Hvis denne behandling ikke blev gennemført, er det nødvendigt at vente på levering, og derefter tre uger senere for ormekur gjort allerede vokset afkom og mor.

egnede formuleringer

Det er værd at huske, at den menneskelige ormekur forskellig fra den ene forfulgt af dyrene, så er ikke tilladt at give dit kæledyr en pille, der er designet til folk. Det er også vigtigt at undgå køb af medicin i telte, markeder og andre steder, usikre, fordi det er muligt at købe en falsk og skade dit kæledyr. Til denne særlige stof sælges i veterinære apoteker, butikker eller klinikker. Dette kan være skulderhøjde dråber, suspensioner eller tabletter. For eksempel kan du bruge "Kanikvantel" stoffer "Drontal", "Tsestal", og andre. Hertil kommer, at midler til rådighed, har en kompleks kraft straks og ektoparasitter og indvoldsorm, såsom medicin "inspektør" eller "Stronghold".

handlinger for

Men selv-behandling skal være meget forsigtig, fordi dyr af hver art bør være ikke blot forskellig dosering. Normalt skelnes de selv lægemidler, der er designet specielt til hunde, gnavere, katte. Selv for hvalpe og voksne hunde allerede nødt til at være forskellige tilgange til ormekure. Du bør altid tage hensyn til vægten af dyret, og før proceduren, skal den afveje. Forebyggende vedligeholdelse udføres på en fast dato gang i løbet af første morgen fodring. Strengt kontrolleret dosering! Hvis dyret har lopper, efter ormekur, kan de udløse reinfektion. Derfor er det vigtigt at slippe af med disse ektoparasitter.

Medicinsk ormekur derhjemme

Ved detektering af orme (som kan bestemmes ved at passere afføring analyse) procedure udføres med en dobbelt gentagelse. Men hver gang stoffet er givet klare instrukser ved at tage hensyn til den nøjagtige vægt af dyret. Den første morgen dosis af lægemidlet vil dræbe de voksne parasitter, larverne forblive intakt, vil de modnes på den tiende dag. Derfor, efter 14 dages medicinering givet gentagne gange, observere doseringen. Sommetider denne procedure kan ikke ændre situationen, og parasitter forblive i kroppen. I dette tilfælde er det bedre at bede om professionel hjælp. Det skal bemærkes, at hvis ormene kan se med det blotte øje i fæces af dyret, er det bedst ikke at selvmedicinering, og uden forsinkelse, så spørg dyrlægen. Hvis kæledyret er syg indvoldsorm sandsynligvis være behov for ormekur person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.