Hjem og familieKæledyr

Svamp i Hunde: symptomer og behandling

Hud - en vigtig og største krop af en hund, hvis vigtigste funktion - barriere. Overtrædelse af integriteten af huden forårsager negative konsekvenser for kæledyr, så det er nødvendigt nøje at overvåge hans tilstand og træffe foranstaltninger i tide. Et af de fælles problemer er en svamp.

Hvad er en svamp?

Svamp i hunde eller dermatofiz - en almindelig årsag til besøg på dyrlægeklinik. Denne sygdom kan forekomme hos hunde i alle aldre og under alle forhold under frihedsberøvelsen, selv under de mest godt. det er praktisk umuligt at beskytte dit kæledyr fra udseendet af svampen, men det kan blive helbredt. I dag er der mange moderne lægemidler, der med held kan bekæmpe sygdommen. De vigtigste ting - at anerkende fremkomsten af problemet og bede om hjælp.

Arter af svamp, der er mange, men kun nogle af dem er farlige for kæledyr.

Hvordan virker en svamp?

Svamp i hunde kan forekomme i løbet af kommunikationen med personer, der allerede lider af sygdommen. Efter en tur på forurenet græs, og der er en stor sandsynlighed for infektion. Dog kan svampen bringe til gaden og ejeren på skoen. Disse mikroorganismer er ganske farlig. Nogle af dem kan forårsage skade ikke blot for dyr, men også mennesker.

Et andet tilfælde - lav immunitet af hunden, eller høj følsomhed for sygdom. På huden af hunde er altid en gærsvamp, som ikke forårsager nogen sygdom. Under visse betingelser, begynder antallet af bakterier til at stige, er resultatet en Malassezia.

Svamp modtagelige hvalpe, unge hunde, dyr svage fra sygdom, dyr, der er udsat for allergi og immune patologier.

Dermatofiz - en hyppig forekomst hos hunde med måtter og klumper af hår. Læder ånder dårligt under dem og dermed mindske dens beskyttende funktion. Også, hvis overdreven vask udrensning shampoo hund huden mister sin funktion, og, igen, svampen kan udvikle sig i hunde. Derfor er det ikke nødvendigt at bade dit kæledyr ofte, selvom du tror, at håret allerede ser beskidt.

reproduktion sats svamp er meget høj, så ved den mindste mistanke om dens tilstedeværelse er et presserende behov for at gå til klinikken.

I processen med avlshunde i mikroorganismen er reduceret immunitet, selv om de blev vaccineret. Dermatofiz påvirker dybere hudlag, hvilket fører til betændelse follikel. Og det skaber et mere gunstigt miljø for den senere udvikling af andre parasitter.

Hvor der er en svamp i hunden?

Typisk udbrud af sygdommen har en vis ordning. I første omgang er der en svamp i hunden poter og ører.

Nogle gange er det kun vises på interdigitalregionen på huden omkring kløer og poter. Huden bliver ru, betændt og revner vises skorper eller skalaer, kløer bliver gule og begynder at bøje.

Svamp i hunde poter forekommer normalt i efteråret og foråret sæsoner. Pet begynder at halte, nippe det berørte område. Du kan også modtage svampen i øret af en hund, på den indvendige overflade uden hår. Fordi disse steder hovedbund mager, der er lettest at lægge mærke til sygdommen. Svamp ører hos hunde bærer en risiko, fordi for svær kløe kæledyr vil aktivt skrabe område og kan beskadige øret.

symptomer

Som med enhver sygdom, svampen i hunde har sine symptomer. En primær symptom, som vi kan bestemme tilstedeværelsen af infektion - det er kløende. Erkend, at tiden arbejdede ikke, som nogen udlejeren vil straks bemærke, når hans kæledyr begynder at klø ofte. På steder, hvor der er kløe, dannes skællende hud.

Mulig infektion trichofytose, med runde skaldede pletter dannes på hundens hud. Purulent sekretion kan forekomme, hvilket resulterer i dannelse af skorper. Denne svamp påvirker hårsækkene. I fremtiden kan de ikke komme sig helt, og pletterne vil forblive evigt.

Hunde bliver smittet med svamp såsom crusted ringorm. De berørte områder af kroppen, de udsender en ubehagelig lugt. Vises på huden runde pletter med skorper af grå-gul nuance. Efter at komme af med håret infektion kan der heller ikke blive genoprettet.

Der er tidspunkter, hvor huden svamp skifter til hårsække, og derefter udvikle en kronisk form af sygdommen. Pet med en kronisk svampeinfektion kan inficere dyr og mennesker.

Hvem er ramt af sygdommen?

Svampen forekommer normalt hos unge hunde, fordi deres immunforsvar er ikke stærk nok endnu. Også på udvikling af sygdommen påvirker dårlig ernæring, hormonel ubalance og gennemføre behandling med kortikosteroider.

Inkubationstiden for sygdommen i 8-30 dage. Bestem deres egen form for sygdommen og måder at behandle det er umuligt, derfor, at foretage sig noget uden at konsultere en læge er ikke nødvendig.

Ved en reception hos dyrlægen

Dyrlægen vil omfattende inspektion pet om nødvendigt udnævne andre diagnosemetoder, fx et studie med lampen mikroskopi. Først efter svampen registreres hos hunde, kan behandlingen udføres.

Udvikling af mykoser fremmer høj luftfugtighed, fordi mikroorganismen er aktivt ganger i varmen og lyset. Dyrlæger anbefaler, baseret på dette, ikke gå deres kæledyrs dag.

Svamp uden symptomatiske manifestationer

Det sker, at symptomerne ikke overholdes på alle, men svampen er til stede. Det kan ses som hårene falder af med jævne mellemrum, og hvis infektionen er opstået i lang tid, bliver sløv håret, forvirret og begynder at se præsentabel efter blot et par dage efter vask. Mange afskrive disse processer til Molt - sæson, ændring af foder eller shampoo. Dog vil ulden forbliver i denne tilstand indtil der gribes ind. Nogle gange kan du mærke små skaldede pletter let gråtonede hud, men hvis du har et kæledyr hår længe, for at finde dem er næsten umuligt.

Dette kan ske af forskellige årsager. Måske dit kæledyr god modstandsdygtighed over for sygdom eller patogen er ikke meget farligt. Men under alle omstændigheder, at finde sådanne symptomer, du skal bestå en hud skrabning for at sikre, at mængden af svampen er ikke overdreven.

Sådan helbredelse svamp er hunden? Det hele starter med diagnose

Vet via lampe oplyse uld. Hvis svampen er til stede, vil det ses smaragd farve. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, at halvdelen af de eksisterende svampe ikke giver sådan en glød.

lampe diagnose giver ikke absolut ingen anden end overbevisning om tilstedeværelsen af svampen oplysninger.

Hvis dyrlægen straks foreskriver alle mulige piller og salver uden at foretage andre tests, kan sygdommen kontrolleres i mange år. Derfor skal vi insistere på diagnose eller opfølgning, eller gå til en anden læge.

En omfattende analyse for at bestemme type svamp, bakterier tæller, hastigheden af deres formering, følsomhed over for lægemidler. Dette er ikke ligefrem en billig service.

Hvordan til at identificere svampen?

Identificere hud svamp i hunde ved at bruge følgende assays:

  1. Blod donation på bakteriologi. Det kan være, at kæledyr er følsom over for cocci og andre bakterier, og svampen er en sekundær infektion. I dette tilfælde er det nødvendigt kilden for at eliminere sygdommen.
  2. Blod donation i definitionen af allergiske reaktioner. Allergi kan ikke altid manifestere sig og har udtalt symptomer. Hvis betændelse i huden i forbindelse med PET allergi, vil svamp vises hele tiden, selv efter tilsyneladende vellykket behandling. Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne allergenet.
  3. Opsamling af blod og urin på en detaljeret biokemisk analyse. Det er vigtigt at finde ud af status for dit kæledyrs helbred, fordi svampen i hunden ser i det øjeblik, et svækket immunsystem eller med kroniske sygdomme. Analyser vil vise, om der er fejl i nogen af de organer.

At have resultaterne af testene, vil dyrlægen være i stand til øjeblikkeligt at bestemme, hvordan man behandler svampen i hunden. Det er vigtigt at vælge de produkter, der ikke bare svækker organismen, og ødelægge det.

Lægemidler til bekæmpelse svampen

Hvis din hunds hud kun nogle få pletter med en vigende hårgrænse, derefter anvende salver og løsninger:

  • "Clotrimazol".
  • "Juglone".
  • "Mikozolon".

Hvis læsionerne har et stort område, at anvendelsen af disse midler er farlig, fordi anti-svampe medicin er giftige. I dette tilfælde skal du bruge shampoo:

  • "Fluconazol".
  • "Griseofulvin".
  • "Ketoconazol".

Også anvendt i piller eller injektioner i kombination med immunstimulerende.

Der er tidspunkter, hvor et sted, hvor en injektion blev foretaget, er der en allergisk reaktion. For at forhindre at dette sker, kan hund diphenhydramin administreres yderligere.

For at eliminere svampen fra hunden, den foreskrevne behandling antifungale antibiotika, men de kan forårsage fejlfunktion af mavetarmkanalen og leveren.

Vær sikker på at tjekke med din læge om dette overføres til svampen til andre dyr og mennesker. Med et positivt svar i løbet af behandlingen kæledyr har brug for at bære handsker. Det er bedst at isolere hunden i et stykke tid, og du kan bruge et separat rum eller kabinet. Men PET bør ikke føle sig forladt, som stressede situationer reducerer immunitet.

Self-behandling - forværrede situation

Hvis nogen af dine venner giver dig tips til, hvordan man kan slippe af svampen på egen hånd, eller deler råd lægen, skal du ikke bruge dem. Hver sag er forskellig, og ikke at skade dit kæledyr, ikke selvmedicinering. Som det ofte er svamp i hunden, at foto-sygdomme og behandlinger ikke hårde finde. Mange, der mener, at det ikke var sådan en alvorlig sygdom, begynder at søge efter oplysninger og for at forkæle dig selv. Men det bør ikke gøre. Ikke kun det, kan du bruge en masse penge på unødvendige medicin kan også forværre situationen og skade sundheden for dyret.

Når svampen er fundet i hunden, er det nødvendigt at smide alt det kuld, desinficere legetøj og andre objekter, som kontaktede hunden. Udskift kamme og børster med nye.

sygdomsforebyggelse

Forebyggelse af svampen er i overensstemmelse med hygiejne og vedligeholdelse af immun hund. Bør afstå fra at gå dit kæledyr i områder, hvor omstrejfende hunde gå. Det er også nødvendigt at observere ordentlig kost og give dyret nok motion. Sørg for at købe et kæledyr vitaminer for at styrke immunforsvaret.

Vaccination mod svamp ineffektiv desuden undertiden det gør situationen værre. Beskyt dit kæledyr fra at blive smittet er imidlertid umuligt blive fanget i sygdommen, kan du kontakte din dyrlæge og ødelægge infektionen.

Hvis du har absolut ingen måde at besøge dyrlægen, er det muligt at lave svampedræbende creme med deres hænder. Dette kræver naturligt birketjære, svovlsyre salve og acetylsalicylsyre. Tage 25 g salve, tablet 2 acid 1 time. L. tjære. Så alt er godt blandet. Denne medicin anses for at være en analog af salven "Yam", kun koste flere gange billigere.

En hund - menneskets bedste ven, og hvis du beslutter dig for at tage ansvar for indholdet af dyret, er det underforstået, at en hvilken som helst kæledyr har brug for ordentlig pleje, ernæring, opmærksomhed og behandling. Efter hvert dyr er underlagt forskellige sygdomme, uanset grunden. Regelmæssigt at gå til lægen, er det muligt at identificere sygdomme på et tidligt tidspunkt i deres udvikling. Tilbring et hjem inspektion af hunden på daglig basis, da der er mange infektioner, som et kæledyr kan få udenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.