Hjem og familieKæledyr

"Perfekt høne" (væksthuse): instruktion, fordele og ulemper

Til effektiv opdræt af fjerkræ, er mange ejere bruger væksthuse. Enheden er i stand til at skabe de betingelser, der er ideelle til avl kyllinger, så fuglen til at avle uden hønen. I fjerkræ landmænd populære "Perfekt høne" af enheden. Inkubatorer er tilgængelige indenlandske producent. Fortæl mig mere om deres tekniske parametre, fordele, ulemper og reglerne for drift.

producent

Det bedste valg for lille gård eller husstand vil være den "perfekte mor høne". De inkubatorer er produceret af "Bagan", som var den første udvikler af sådanne anordninger i Rusland. "Bagan" producerer husholdningsartikler væksthuse og brænder.

I 25 år eksistens af selskabet blev en halv million kvalitet inkubatorer frigivet. De er velegnede til avl mange arter af fugle: duer, papegøjer, svaner, strudse, kalkuner, fasaner, ænder, gæs, og, selvfølgelig, kylling. En væsentlig del af det udstyr, der eksporteres. Tilgængelige adskillige modifikationer inkubatorer anden konfiguration.

model

En af de vigtigste typer af produkter, "Bagan" siden 1992 er den "perfekte mor høne". Inkubatorer har en enkel struktur og en skumlegeme. I slutningen af 90'erne blev det arrangeret tilførselsanordninger i fjerntliggende områder af posten. Fra simple analoge termostater firma flyttede til digital, og senere til edb. I dag er der flere ændringer af kuvøser. I alt er der 3 linier, som omfatter 13 modeller.

Den nemmeste og billigste inkubator - "perfekte mor høne" til 35 æg - velegnet til små gårde. Den er udstyret med elektronisk temperaturkontrol. Roter æg gjort i hånden.

Inkubator "Perfekt hønseæg 63" er den mest populære model. Der er 6 versioner af disse enheder, som giver optimalt kombinerer de nødvendige funktioner. Du kan vælge manuel, mekanisk eller automatisk æg rotation. Nogle modeller er ikke udstyret med barer, kan rumme 90-100 æg. Der er en mulighed for at købe en grill til gåsen eller vagtelæg.

Inkubator "perfekte mor høne" (63 æg 220-12V) vil holde koblingen selv i tilfælde af længerevarende strømafbrydelser. Denne model har evnen til at forbinde til en ekstra 12-volt batteri.

Til store bedrifter producerede 104 æg inkubatorer. Modellen pasform uden gitter til 150 æg. Du kan vælge manuelt at dreje, manuel eller automatisk. I dette område er der modeller med mulighed for at tilslutte batteriet.

enhed Beskrivelse

Den klassiske version for lokale landmænd - inkubator 63 æg, så vi betragter den linje som et eksempel på enheden. Inkubator hjem "perfekte mor høne" har en kompakt størrelse. Indretningen kan anbringes selv i et lille rum, og det vil ikke blande sig. Varmeelementerne er helt sikker.

Inkubatoren har en lav vægt. Den simpleste model vejer 1,5 kg indretningen 63 æg - 3 kg, 104 Æg - 4 kg. Pakken indeholder en speciel sensor, der automatisk udfører temperaturregulering. Innovativ tilskudsvarmetype REN placeret på dækslet jævnt opvarmer æggene. Gennem et særligt vindue, kan du observere, hvad der sker i inkubatoren.

Producenten garanterer, at fejlen i temperaturen displayet ikke udgøre mere end 0,1 grader. At opretholde fugtighed på et optimalt niveau i inkubatoren har særlige riller, som skal udfyldes med vand. Dette skaber et mikroklima, der er optimalt egnet til udviklingen af sunde kyllinger. Enheden forbruger minimal strøm.

tekniske egenskaber

Blandt de funktioner, der har inkubator "ideelle høne" kan kaldes beskyttelse mod fugt, og chok. Indretningen kan opretholde den ønskede temperatur niveau med en afvigelse på kun 1 grad. temperatur reguleringsområde er brede (35 til 42 grader), der kan vise forskellige former for unge fugle.

Roter æg varierer afhængigt af modellerne. På den mest enkle flip inkubation materiale skal være manuelt. Mekanisk rotation er forsynet med specielle håndtag. Automatisk rotere uafhængigt aktiveret hver 4. time, der kræves menneskelig indblanding. Perfekte betingelser for klækning inkubator med til at skabe "perfekte mor høne".

Betjeningsvejledning

Før du begynder at bruge enheden, skal du læse brugsanvisningen. Hvilke betingelser skal bruge enheden "perfekte mor høne"? Inkubatorer kan sættes både på bordet eller skab og gulvet. Sørg for god luft adgang til enheden.

Til normal drift af inkubatoren er nødvendigt at give rumtemperaturen er 20-25 grader. Under alle omstændigheder bør det ikke falde til under 15 grader eller stige over 35. Apparatet bør ikke placeres i direkte sollys eller i nærheden af en varmekilde.

Før du bruger kuvøsen kan tørres mildt desinfektionsmiddel og tørre grundigt. Før insert æg enheden væg og låget er det nødvendigt at tørre af med varmt vand. Påkrævet testmateriale før anvendelse. Slå den til, og varme op til driftstemperatur.

Under inkubationen proces kan overvåges med et termometer og termostatstyring for at justere. Udvikling af embryoner i æggene kan overvåges og kontrolleres på alle stadier, ved hjælp af gennemlysning. På lumen vil det ses, hvis den ubefrugtede æg eller embryo måles i udvikling.

Hvis der var en kort 15-20 minutters strømafbrydelse, er fosteret ikke true hypotermi. Hvis der ikke er strøm i flere timer, så er du nødt til at tilslutte inkubatoren til batteriet, eller lukke den ned tæppe.

Efter brug skal apparatet være omhyggeligt vaske blid måde uden slibemiddel. Hold inkubator behov i et rent og tørt sted. Med den rette pleje, vil rugemaskinen tjene mere end 10 år.

forholdsregler

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal enheden ikke åbne låget, som er forbundet til lysnettet. Du kan ikke bruge en inkubator og en ødelagt enhed, der er beskadiget ledningen eller termostaten. Må ikke placere den i nærheden af åben ild.

værdighed

Popularitet væksthuse "Perfekt æglæggende høne" i vores land på grund af en kombination af lave priser og god kvalitet. Indretningen er sikre for mennesker og er udstyret med et system til beskyttelse mod elektrisk stød. Det er til rådighed selv nybegyndere landmænd og bringer ikke yderligere omkostninger i form af store elregninger.

Enheden er let at placere i rummet, det er kompakt og fylder ikke meget plads. Rugemaskine lys, og derfor er det nemt at bruge, du kan flytte det, lagt på lager, hvis det er nødvendigt. Du kan trygt sætte det på en stabil stol, skammel.

For let visning i låget af enheden er placeret et transparent visning vindue. Med det, kan du observere, hvad der sker i inkubatoren. For ikke at forstyrre temperatur, fjern ikke låget uden årsag. Mekanisk rotation i høj grad letter plejen af inkubationen materiale. Tilstedeværelsen af Auto rotering og gjorde reducere menneskelig indgriben på et minimum.

En anden fordel ved apparatet er muligheden for at bruge det til forskellige typer af fugle. Det er muligt at justere temperaturen og af gitteret med cellerne for at bruge forskellige størrelser.

mangler

I væksthuse "Perfekt æglæggende høne" har flere ulemper, som bør nævnes. Den simpleste model er ikke udstyret med ægget drejning mekanisme, hvilket betyder, at inkubationen materialet skal drejes med hånden for hver par timer.

Emergency strømafbrydelse kan udgøre en trussel for kuld. Varmelegeme standser arbejdet, og inkubatoren køler hurtigt. Hvis din placering har en strømafbrydelse, er det bedre at købe en model med evnen til at forbinde batteriet.

Hus fremstillet af skum temmelig skrøbelig. Han kan revne hvis det udsættes for drop skarpe eller tunge genstande.

Ved brug af inkubatoren skal være opmærksom på, at afhængigt af den type fugl æg forskellige betingelser kræves. Det er nødvendigt at omhyggeligt læse ikke blot med instruktionsmanualen af enheden, men også med reglerne i de udvalgte ynglende fuglearter.

anmeldelser

Hvad gør landmændene i en enhed, såsom en inkubator "Perfekt høne?" Anmeldelser af enheden for det meste positive. landmænd Fjerkræ sige, at billig inkubator rådighed. Dens design er meget enkel, enheden er stærk nok og nemt. Udklækkelighed høj.

Men landmænd siger, at enheden har en meget enkel struktur, og derfor har sine ulemper. Placering varmelegemer giver ikke ensartet opvarmning af æggene skal flyttes fra indersiden til ydersiden hver dag.

Inkubator "perfekt nabo" - en stor mulighed for begyndere fjerkræavlere og små gårde. Denne enkle og billige enhed til at hjælpe med at bringe sundhed og vitalitet af kyllingerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.