HjemlighedKonstruktion

Lær at lave hylder bad

Ingen ordentlig hvile kan ikke forestille sig uden en reel russisk Banja. Men det ville være svært at kalde sådan, hvis badet er ikke normale regimenter.

Og deres arrangement pålagt strenge krav, for ellers designet er simpelthen ikke modstå temperaturændringer, som er tilgængelige i dette rum. Så hvordan man kan gøre hylderne i badet, som vil tjene dig trofast i mere end én sæson?

Grundlæggende design principper

Alle bad bænk består af to hovedelementer: stiveren og dæk. Grundlæggende krav til styrke placere medianen stråle, der passerer gennem decking og forbundet til to understøtninger ved hjælp af tværstykker.

Sørg for at udfylde bestyrelsen i den centrale gulve for at forblive et hul på mindst 1,5-2 cm mellem dem. Til hele strukturen udtørret hurtigere og mindre våd, er det lavet med en svag hældning.

Lidt om størrelsen

Før du foretager hylderne i badet, er det tilrådeligt at huske på, at deres mindste bredde er lig med en og en halv meter. Og vi må ikke glemme, at det første skridt nødvendigvis skal være mindst 90 cm. Resten af "trin" er reduceret med 15-20 cm.

Dette krav skyldes det faktum, at Poloka sætte tiers, placere dem langs væggene, hvor der er ingen vinduer. Adskillelsen af lagene for at opfylde behovene hos mennesker, der kan lide forskellige temperaturer i dampbadet.

Hvis du laver en sammenfoldelig hylde til badet, at valget stadig: Drejeligt foretrække at gøre, eller på det øverste niveau, eller sænke den til bunden.

Hvad gør dem?

Det bedste træ til denne slags butikker er et lindetræ. Det har længe været kendt, at dens behagelig aroma, når det opvarmes ikke blot lindrer, men også en gavnlig effekt på sundheden. Så hvordan man kan gøre hylderne i badet af kalk er meget let (det er blødt), kan det anbefales til begyndere i byggeriet.

Den anden race anses for at være egnet asp. Det er holdbart, dårligt absorberer fugt og sved. Den eneste ulempe - sin hårdhed, skyldes som behandlingen er nødvendig for at tage kun de bedste kvalitetsværktøjer.

monteringsrammen

Før du foretager hylderne i badet, er det nødvendigt at forberede flere racks. Oftere tage ti barer, hvis dimensioner svarer til 50h70h1090 mm. Mellem dem en lille fastgøre tværbjælker af samme træ. Som befæstelseselementer konventionelle skruer til træ. Men de er kun egnet til fastgørelse af brædder til rammen, da mestrene er meget anderledes måde.

Sådan tilsluttes

Disse profiler bruges til denne oak kiler, der er drevet ind i de forborede huller. Men på grund af den besværlige findes denne metode oftere selvskærende skruer eller søm. Åh, og hvis du bruger dem, så sørg hætten er forsænket så dybt som muligt ind i træet ved at bore med henblik på rejfning.

På behov for ryggen

Vi har allerede sagt, at den nederste hylde er hængslet. På mange måder dette design på grund af det faktum, at fordi det er lettere at passe. Som et resultat, som er bagvæggen. I betragtning af, at en lignende situation eksisterer i andre tilfælde, der er behov for en særskilt bagside gør simpelthen ikke.

Vi håber, at du vil være komfortable hylder i badet. Hvordan man laver dem, har du allerede lært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.