HjemlighedHavearbejde

Hvor gloxinia fjernet for vinteren? Opbevaring klubbens farver i hvile

Gloxinia - meget smuk og meget almindelig blomst værelse. Sommeren igennem, han er aktiv, store fløjlsagtige blomster flor, noget af en form der ligner en klokke. Men med fremkomsten af efteråret, de falder af, planten ind i hvilefase. Ikke alle ved, at denne plante - en af de få, der kræver særlig pleje i den kolde periode. Gloxinia vinteren som det sov, og det er nødvendigt at forberede det.

I bremser efteråret blomst vækst, og det efterlader begynder at blive gul. Knopperne er ikke længere produceres. Alle disse er tegn på, at planten begynder at falde i søvn. I en sådan tilstand af gloxinia kommer gradvist. Når disse tegn er indlysende, er det nødvendigt at begynde "at lægge" en blomst. Gloxinia fjernes for vinteren i et mørkt fugtigt sted. Men før, at hun havde skåret bladene på roden. Det optimale for denne periode - midten af november.

Nogle gange, under visse betingelser, anlægget er svært at falde i søvn på egen hånd. Det sker, hvis en alder af blomsten knold ældre end tre år. I en sådan situation for vinteren Gloxinia stadig fjernet, men før at du skal udføre en handling. Det første er det nødvendigt at tvinge til at indtaste hvilende fase. For at "trick" blomsten, reducerer det vanding og omarrangere det på et køligt sted. Fodring er stoppet helt. Først efter, at anlægget vil bremse væksten, bladene bliver gule. Derefter blev det skåret af i rødder og ren.

Gloxinia vinteren kan overføres, for eksempel i et skab på den isolerede balkon, nogle sætter det under en balje. Det er vigtigt at plante knoldene blev opbevaret i et fugtigt sted. Til dette bør ikke have adgang til sollys, og temperaturen fortrinsvis ikke højere end 16 grader. Hvis rhizomet blev trukket op af jorden, kan det opbevares i bunden af køleskabet. I princippet disse betingelser er egnede til knoldene, og de bevarer deres levedygtighed indtil foråret.

Så, hvordan man kan spare gloxinia vinter til forår, hun gav igen unge blade og udgivet mere end én opløbet? Oftest er planten ikke forstyrres, er det tilbage i samme gryde, hvor den voksede. Jorden skal være let fugtig, men ikke våd. I dette tilfælde vil gloxinia brug vanding. En gang om måneden, er jorden fugtes ved at hælde det i en gryde med ikke mere end 100 gram vand. Hvis dette ikke er nok, og det jordovn værelse vil begynde at tørre op, vil det være nødvendigt at øge mængden af vanding til to eller tre. Du kan gøre og meget nemmere: bare sæt gryden med kartoflerne i en plastikpose og binde det stramt. Efter dette, vil behovet for vanding forsvinde, og jorden vil forblive fugtig.

Der er en anden måde at holde knoldene. Efter forberedelserne blev afsluttet for vinteren Gloxinia (plante bringes i en tilstand af hvile, og han afbrød alle bladene), skal du omhyggeligt grave op knolden. Dens skift til en tidligere fremstillet plastbeholder. På sin bund et lag af fugtig jord hældes. Lægges direkte oven på selve knold og dækket med jord. Beholderen lukkes tæt for at forhindre fugttab. Denne metode gør det muligt at spare plads og undgå at tørre knolden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.