HjemlighedGør det selv

Kreativt dekorere din gård med sine hænder

Du kan naturligvis medføre en landskab designer, ansætte arbejdstagere med henblik på at bringe en domstol i den rette form. Men vi ofte ikke har tillid til andre folks smag og dekorere din gård med sine hænder. For det første er det meget billigere, og for det andet, er der mulighed for at udtrykke sig og brugen af deres egen kreativitet, og for det tredje - det er interessant og sjovt!

Originale lodrette senge

Det første, vi gør, når vi dekorere din gård med sine hænder - det er naturligvis definere plads til blomsterbede, blomsterbede med grøntsager og urter, bær. Men desværre, en masse jord til at afsætte til vegetationen er ikke altid muligt: det er nødvendigt at administrere at bryde selv en legeplads, for at finde et sted for en kunstig dam, holde et eller andet sted havepavillon til sommer drikke te og ... Men du ved aldrig, hvad jeg ellers ønsker at placere i gården! Vil være en reel velsignelse i dette tilfælde, lodrette rygge. De kan fremstilles ved hjælp af trækasser fyldt med substrat og monteret oven de andre trin. Og du kan gøre dem ude af metalbeholdere ved at bore huller i siderne af anlægget. Men hvis du ønsker at spare mere, så dekorere vi din værftet med hænderne ved hjælp af lodrette senge lavet af storsække designet til byggeaffald. Den lyse farve af poserne fryd for øjet, selv før, når planterne er fuldt opletut dem. Grønt er nu muligt at plante ti gange mere lugning vil efterlade meget lidt tid, og endda bøje sig ned, når du udfører noget arbejde behøver ikke at passe vegetation ledelse. Kun skal tage sig af fyldstofpartiklerne poser: for hver type afgrøde bør vælges særlig sammensætning af jorden af jorden, i hvilken de organiske og uorganiske gødningsstoffer tilsættes.

Indret din gård med sine hænder, for eksempel - kreativ skak

Så meget som vi ønskede at bruge hver stykke jord til god brug, men uden den plads, der er forbeholdt angivelse af et køretøj eller til børn, der leger med en bold, kan ikke gøre i gården. nogle dele stadig Derfor nødt til at lægge fliser. Og her kan være nyttigt fantastisk idé! Vi dekorere din gård med sine hænder, om fliser i form af et gigantisk skakbræt! Mens børnene spille bold, er det - bare en legeplads. Når bilen trækker op til garagen - et sted for midlertidig parkering. Men når gæsterne samles venner, legeplads bliver til originalen, kreative skakbræt. Det er rigtigt, at en sådan bestyrelse til at dekorere værftet med hænderne (foto vist her) bliver nødt til at tænke over, hvordan man laver en kæmpe skakbrikker. Måske nogen til at skære dem ud af træ, mens andre foretrækker at kaste fra gips. Og nogen vil have til deres smag tanken om at modellere skak bønder og biskopper ved papmache fra genbrugspapir dyppet i en speciel løsning.

værftet skulpturer

Tænker hvordan til at dekorere en smuk gårdhave, mange ejere af fast ejendom er tilbøjelig til at tro, at gaden et tal - en af de mest acceptable muligheder. Ofte værftet skulpturer har ikke kun en dekorativ rolle dekorere landskabet, men også bære praktisk byrde. F.eks søde hunde, truende løver og krokodiller, yndefulde pantere og leoparder er smukke bænke. En sjov dværg med en paraply i hånden vil give skygge på en varm dag, de, der hviler i den kunstige sø. En langbenet stork næb kan holde lommelygten, der arbejder om aftenen og nætter, oplades løbet af dagen af solpaneler, og en tvær ugle med en snor i næbbet - er en eksklusiv indgang opkald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.