BilerBiler

Automotive kit: synspunkter, meninger

Reparationsarbejde i den del af karosseriet omfatter typisk implementering af tekniske operationer for at genoprette den rammer geometri. En anden type arbejde, der allerede kosmetisk, til formål at sikre overfladerne af kroppen af den ønskede dekorative virkning. Ved at arbejde materialer i denne sag omfatter malingen, tændladningsblandinger og beskyttende pasta. Til gengæld den automotive kit kombinerer flere funktioner, blandt hvilke vi kan nævne sikkerheden.

Påfyldning og honing blanding

Sjældent, når grundstødning massen påføres i et enkelt lag. Så det er tilfældet med bilindustrien gips - det er opdelt i to store grupper, der adskiller sig i ydelse. Faktisk, egenskaberne af sammensætningerne og bestemme i hvilken rækkefølge vil bære en given sammensætning. Adskil de to kategorier af disse fyldstoffer - Påfyldning og honing. Den første gruppe omfatter blandingen af basen fundament grundfunktion til lakering. Dette krupnofraktsionnye former for automotive fyldstoffer, der danner stive mekanisk ramme. Den anden kategori er repræsenteret ved honing blandinger, er det en form for efterbehandling, men det bør ikke forveksles med de dekorative belægninger. Dens formål er at give den allerede påførte overtræk optimale karakteristika for behandling dekorative lag. Især lapning præparater tilvejebringer klæbeevne, dvs. høj friktionskoefficient.

forstærkende sammensætninger

Dette er en typisk repræsentant for gruppen udfylde fyldstoffer, på listen over opgaver, som er at sikre den mekaniske styrke af den grundlæggende dækning af huset. Et træk ved sammensætningen af blandingen er tilstedeværelsen af fiberglasfibre. Det er tilstedeværelsen af fine garner skaber en ridsefast slags platform på overfladen af bil rammen. Og det er vigtigt at besvare spørgsmålet om, hvordan man bruger den automotive kit med glasfibre i sammensætningen. Måske to tilgange. Den første involverer anvendelse af en sammensætning, hvori plastikfibre allerede er til stede. I dette tilfælde behøver fra master kun fortynde blandingen med vand i de krævede forhold. Men du kan forberede dig selv og styrke fundamentet, idet der som et fyldstof i enhver form for fyld. I dette tilfælde er det nødvendigt at købe en blanding af fiberglasfibre og bland det med basissammensætningen. Dernæst er den resulterende masse påført overfladen substrater efter type materiale.

Blanding til dannelse af en endelig coating

Overtræk af denne type er udarbejdet på baggrund af små fraktion pastaer. Som allerede bemærket, deres funktion er at forberede den eksisterende overflade til det videre arbejde med de dekorative lag. Den meget forberedelse er ikke kun at øge klæbeevne af fyldstof belægning, men også med udbedringen af sine små defekter. Glem ikke, at de uslebne glasfiber kompositioner er ikke perfekte i deres struktur og grove korn kan ud over at fibrene frigivet. Til gengæld bilen efterbehandling kit skjuler alle fejl og uregelmæssigheder, der danner en glat overflade af et legeme. Efter påføring af dette lag kan også have behov for slibning eller polering operation.

Kit til plast

I modsætning til metal, plast kræver en delikat tilgang i form af beskyttende belægninger. Til drift med sådanne overflader fabrikanter fremstiller fin pasta med forbedrede adhæsionsegenskaber. Under påføring brugeren danner et tyndt lag, som kan fungere som udgangspunkt for yderligere forarbejdning eller extender sammensætninger, eller som et dekorativt lag forud for den endelige spjæld. Men det er vigtigt at tage hensyn til, at udarbejdelsen af sådanne blandinger har sine egne nuancer. Det vigtigste spørgsmål i denne sammenhæng: jo mere fortyndet automotive kit til plastik? Basen kan virke vand, men for eksempel for polyestersammensætninger også vil tilføje overflødig og 2 procent hærdemiddel. Endvidere bør før behandling påføres arbejdsfladen af plastfilmen affedtning.

Tip til brug af kit

Før behandlingen af overfladen af kroppen er grundigt rengjort for snavs og rust. Derefter kan du gå videre til den meget sammensætning, og forbereder sig på at bruge kun den mængde, der er garanteret til at blive indtaget i de næste par minutter. Ansøgning er lavet med en spatel eller en sprøjte - vigtigst af alt, at dannelse af en tynd og pæne lag uden pludselige ændringer i niveauer af tykkelse. Der lægges særlig vægt på yderligere komponenter, der kan fortyndes med bilindustrien kit. Instruktion anbefales normalt omfatte hærdemidler og blødgørere, men med tilføjelsen af misbrug er ikke det værd. Den omstændighed, at modifikatorer forbedre en arbejdsdag egenskaber kit, men reducere andre. Efter afslutning af behandlingen kommer tørringsproces, som in vivo kan tage flere timer eller endda dage.

Positive anmeldelser af kit

Selvom behandlingen af kroppen fyldstof lyder kompliceret, når den er færdig resultatet er mere tilbøjelige til at retfærdiggøre deres indsats. Medlemmer afsætte to fordele ved sådanne blandinger. For det første giver en pålidelig priming effekt belægning med overfladen tilpasning og fjernelse af defekter. For det andet, den observerede ydeevne og beskyttende kvaliteter besat af bil kit. Vurderinger viser, at processen med korrosion og mekanisk beskadigelse under brug af maskinen næsten ikke påvirker metalsubstratet behandlede fyldstof. Det vil sige, dannes en beskyttende skal, som ikke tillader tredjeparts effekter af nogen art.

negative anmeldelser

Der er også ulemper ved bil-fyldstoffer, som kan manifestere sig i de mest uventede måder. For eksempel var der tilfælde, hvor brugere har rapporteret en negativ indvirkning på overfladen af metalrammen fra den deponerede sammensætning. Her skal det bemærkes, at, mest sandsynligt, opstår lignende problemer som følge af ukorrekt madlavning pastaer - for eksempel på grund af den høje koncentration af modifikatorer indført. Derudover kan den automotive kit levere en masse problemer, når du ønsker at reparere kroppen med afskaffelse af alle jordoverflader.

konklusion

Dette kan kaldes en slags specialiserede belægninger, fordi de giver en ikke-standard operationelle virkninger. Tilstrækkeligt at bemærke forbedret adhæsiv funktion ved hvilken der dannes et tæt pasta kobling og metal. Det vigtigste spørgsmål vedrører hvor berettiget automotive kit fra synspunktet over det sædvanlige chauffør. Selvfølgelig, de beskyttende egenskaber af disse agenter viser sig at de bedste fester, men der er også negative faktorer, der bør også tages i betragtning. For at finde en balance mellem positive og negative nuancer på anvendelsen kit til biler, værd en yderst forsigtig tilgang til behandlingen af kroppen ved denne metode. For eksempel bruger tynde lag, omhyggeligt nærmer valg af tilsætningsstoffer og selvfølgelig, så glem ikke om regelmæssig vedligeholdelse af maskinen allerede er i brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.