SkønhedNegle

Japanske manicure - det er (foto)

Hver pige drømme om at have hænderne var smukke og velplejede. Den største hemmelighed af en god manicure - dette er absolut en sund negle. Desværre er vores hænder udsat dagligt for mange prøvelser: miljø, stress, dårlig ernæring. Først og fremmest lider det bare negle. De eksfolierer, begynder at bryde ned, mister deres glans og skønhed. Hvordan kan du hjælpe dem? Selvfølgelig, hvis problemet er bredere, er det nødvendigt at behandle hele kroppen. Konkret negle spare japanske manicure. "Hvad er det?" - du spørger i vantro. Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål.

Japanske manicure - hvad er det?

Denne procedure er helt forskellig fra den standard manicure. Fordi det er baseret på ikke søm dekoration, og deres behandling af høj kvalitet.

Under japanske manicure refererer til omfattende pleje for beskadigede, bløde negle. Dets vigtigste funktion er brugen af kun naturlige ingredienser til at arbejde. Japanerne mener, at enhver kosmetisk procedure skal være så naturlig, herunder neglepleje. Derfor er værktøjer til japansk manicure lavet af træ, ruskind, keramik, læder og bivoks. Og takket være den præ-diagnose af hver klient er på udkig efter en individuel behandling.

En kort historie af japansk manicure

Japanske manicure mere end fire år, men den internationale berømmelse han fik bare et halvt århundrede siden, da den Tokyo-baserede selskab P.Shine ind på det amerikanske marked. Denne unikke teknik har nået kun i 2009 til vores land. Der findes flere typer af søm, afhængigt af mærke af kosmetik. Den mest kendte japanske manicure masura og p.shine. Japanske manicure er populært for mere end tyve lande og kommer ikke til at stoppe der.

Hvorfor er det værd at prøve?

Den første japanske øko manicure anbefales til alle dem, der har:

 • regelmæssigt knækkede negle;
 • forværret deres udseende;
 • Stål negle tørre;
 • neglepladen Exfolierer kraftigt;
 • der er problemer med vækst.

På grund af naturlige helbredende ingredienser, det er lige velegnet til både voksne og børn. Det er også sikkert for gravide og ammende kvinder, hvilket er vigtigt. Effekten af denne procedure er synlig på en gang, og efter 4-5 sessioner er genoprettet, selv de mest problematiske negle.

Fordele udfører japanske manicure

 • tilpasning af neglepladen;
 • sund og naturlig lyserød glans;
 • opløsning har længe plaget problemerne med søm;
 • stress modstand negle og huden mod skadelige miljømæssige faktorer.

Ulemper japanske manicure

Måske er den eneste ulempe ved denne procedure er at forbedre dens omkostninger. Japanske manicure er meget dyrere end konventionelle, så ikke alle har råd til en komplet neglepleje. Dens gennemsnitlige pris - omkring 2 tusind per session.

Stadier af japanske manicure

Proceduren tager omkring en og en halv time og omfatter følgende:

1. Nail Diagnosen stilles på et specielt bord, som fremstilles individuelt for hver kunde.

2. Desinfektion. Hænder Læder nødvendigvis ryddet, så gør badet af naturlige olier og vitaminer. Derefter hånd påført nærende creme, affedtning neglepladen.

3. moisturize. Hjælp af en speciel serum negle fugtet og modtage nødvendige vitaminer.

4. Styrkelse negle. Anvende en pasta beriget med mineraler og calcium. Perle splinter indeholdt deri udjævner neglepladen. Indsæt fylder alle revner på neglen, ligesom cementere det.

5. behandling af negle og neglebånd. Til dette formål, den keramiske neglefil, appelsin pinde, polering ægte kalveskind. Neglebånd fjernes ved hjælp, som omfatter mineraler, vanille olie, tang, lotus frø.

Japanske manicure derhjemme

For at prøve denne procedure derhjemme, er du nødt til at købe et sæt til japansk manicure. Pleasure er desværre ikke billigt. Men er det muligt at spare på sundhed? Især én salon besøg vil koste mindst 1500 rubler, vil det samme sæt af 3000-7000 rubler være nok for så mange som 150-200 procedurer!

Hvad sæt til japansk manicure vælge?

Den mest populære købt kits masura og p.shine. Japanske manicure gøres derhjemme, vil ikke være værre end i kabinen, hvis du køber nogen af dem. Hvad er - en smagssag, og sandsynligvis priserne, fordi de ser ud. Lad os se, hvad der er indeni?

Japanske manicure masura

Standard sæt til manicure masura (Mussoorie) indbefatter:

 • Ingen mineralsk pasta;
 • polering pulver Hong bivoks;
 • polering enhed Hichin kalveskind;
 • Tachibana to pinde.

Derudover kan sættet være olie, en beskyttende belægning, samt midler til blødgøring af neglebånd.

P.shine

Til den benyttede procedure betyder, at virksomheden producerer P.Shine, gav verden den japanske manicure. Hvad er det p.shine eller permanent glans? Det står som et varemærke. På engelsk betyder det "konstant glød".

Standard sæt til permanent polering er afsluttet med følgende materialer og værktøjer:

 • næringsstof pasta polish;
 • pulver til dannelse af en glans på neglen;
 • to neglefile lavet af ruskind;
 • tre puder til fjernelse glans;
 • diamant neglefil;
 • klud fremstillet af ruskind.

Hvordan man laver en japansk manicure derhjemme?

 • Først i løbet af 10 minutter, idet hænderne i blødgørende bad;
 • Vi har peeling bruge en scrub;
 • Påfør en fugtighedscreme;
 • særlige pasta blødgørende neglebånd;
 • behandler søm polering enhed af naturlige ruskind eller kalv hud;
 • gør massage med æteriske olier af hænder.

Japanske manicure dine negle vil returnere den tabte styrke og glans. Det anbefales at gøre hvert par uger. Du kan også male dine negle i den sædvanlige lak, fordi belægningen er modstandsdygtig over for kemiske irritanter.

Bemærk at pleje er påkrævet ikke blot svækkede negle, som profylakse japanske manicure perfekt og sundt. Desuden vil massage med æteriske olier fordybe dig i en verden af nydelse og bringe en masse behagelige øjeblikke.

Japanske manicure: Før og efter

Er du stadig spekulerer på, om at gøre en japansk manicure? Foto viser, hvordan skiftende neglen efter denne magiske procedure.

konklusion

Mange har hørt om den procedure, "japanske manicure." Hvad er det - ikke alle ved. I denne artikel, vi fortalte dig, hvad denne form for pleje. Den største fordel af japansk manicure er, at i modsætning til den sædvanlige, betyder det ikke skabe udseendet af en sund, velplejede negle. Han behandler dem indefra.

Japanske manicure er enkel at udføre, så du kan gøre det derhjemme. Den er velegnet til alle, uanset alder, er det kun naturlige ingredienser og materialer, det er baseret på. Efter et par sessioner vil du ikke kender deres svækkede, "døde" negle. De vil skinne med sundhed, skønhed og styrke.

Hands - kortet af nogen kvinder. Glem ikke, at neglene også kræver omhyggelig pleje, fordi det er den første ting, der fanger øjet når møde. Giv din kløer pleje - de fortjener det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.