FinanserInvestering

Hvad er volatiliteten? Hvad er flygtighed, og hvorfor er det nødvendigt?

Hvad er volatiliteten? Dette udtryk refererer til den variabilitet priser. Hvis diagrammet at bestemme den minimale og maksimale priser i en bestemt periode, er afstanden mellem de to værdier er den række af variabilitet. Dette er volatiliteten. Hvis prisen skarpt stiger eller falder, vil volatiliteten være høj. Hvis ændringen rækkevidde vil svinge inden for et snævert interval, så - lav.

Oprindelse af udtrykket

Udtrykket "volatilitet" stammer fra det «flygtige» - Mellemøsten franske ord, der på sin side, kom fra det latinske «volatilis» - «hurtig", 'volatile'. Det er værd at bemærke, at på fransk er der en anden definition af volatilitet. Dette udtryk er også nævnt overdrive værdi.

volatilitet teori

Denne teori er baseret på en analyse af ændringer i eventuelle økonomiske indikatorer: renter, priser og så videre. Dette tager højde for forandringer over en lang tid. Fastsættelse af, hvad volatilitet, økonometri skelne to hovedkomponenter. Den første - den tendens, når prisudsving finder sted i henhold til visse love. Den anden - volatiliteten, når ændringerne er tilfældig. For præcist forudsige situationen, er det nødvendigt at overveje ikke blot den gennemsnitlige værdi, men også den forventede afvigelse fra gennemsnittet.

For eksempel skal i analysen af værdipapirmarkedet tage hensyn til de tilfældige afvigelser i indikatorer, da udgifterne til aktieoptioner, aktier og andre finansielle instrumenter er meget afhængig af risiciene. volatiliteten i teorien er udviklet af den amerikanske økonom Robert Engle. Han fastslog, at afvigelsen fra trenden kan ændre sig markant over tid - perioder efterfulgt af perioder med mindre ændringer til de stærke. Den faktiske volatilitet af den variable, har i lang tid økonomer anvendes i analysen, kun statiske metoder baseret på konstans af denne indikator. Robert Engle i 1982, har udviklet en model, der indebærer en variabel spredning volatilitet, hvormed det blev muligt at forudsige prisændringer.

typer volatilitet

I betragtning af, at en sådan ustabilitet, er det nødvendigt at bemærke to typer: historisk og forventet værdi. Historiske udsigt - en foranstaltning svarende til standardafvigelsen af prisen på et finansielt instrument over en given tidsperiode, der beregnes på grundlag af de foreliggende oplysninger om dens værdi. Hvis vi taler om den forventede volatilitet i markedet, er denne indikator beregnes på grundlag af den økonomiske værdi af instrumentet baseret på den antagelse, at markedsprisen afspejler de potentielle risici.

Markedet bør tage hensyn ikke blot retningen, men også den periode, hvor der er en ændring, da det påvirker sandsynligheden for, at prisen for aktiverne overstiger værdien, kritisk for deltageren. For at sætte rekord volatilitet markedet generelt, er det nødvendigt at beregne volatiliteten i aktieindekset.

Hvordan og hvorfor volatiliteten er målt

Den nemmeste måde at afgøre dette indeks som indikator for standardafvigelsen og brugen af den sande prisklasse - ATR. Den første ting at bestemme den gennemsnitlige værdi for dens flygtighed af valutapar i lang tid periode og derefter i analysen skal trække forholdet og gennemsnitlig strøm volatilitet.

Etablere, at en sådan prisvolatilitet, er det nødvendigt at analysere den potentielle rentabilitet af et valutapar. Når hastigheden af ændringen af priserne på et højt niveau, og dermed spredningen er lille, så kan vi tale om den høje lønsomhed. Det er værd at bemærke, at det høje niveau af volatilitet forbundet med større risiko, da den beskyttende orden "stop loss" er afgørende, og også øge potentielle tab.

Bollinger bands

For at visualisere, hvad volatiliteten, skal du bruge en informativ indikator - Bollinger bands. Han tegner en kanal for priserne, udvider betydeligt, når den klikker ændringer. Hvis prøven er inden for et snævert interval, kan det indikere begyndelsen af en lukrativ trafik, men det er værd at huske, at ganske ofte sådanne nedbrud kan være falsk. Når vi definerer den gennemsnitlige værdi af volatiliteten i de valutapar af dagen, kan vi ved genereres dagligt minimum eller maksimum tage dette tal og i sidste ende få det mål at tage lønsomhed og "stop loss" installation ordre.

For eksempel, hvis der tages højde for, at par af dagen normalt går inden hundrede point, så er der ingen grund til at sætte en "stop loss" i en afstand på to hundrede og det giver ingen mening at regne med store overskud, der overstiger den gennemsnitlige daglige interval. Hvis vi analysere kursrisiko på finansmarkederne, så for eksempel beregningen bør tage hensyn til volatiliteten af aktierne er ikke i sig selv en sekvens af priserne, og rækkefølgen af de relative ændringer. Det er således i stand til at opnå større sammenlignelighed mellem forskellige aktiver. For eksempel kan de nye aktier være ti gange øge og fald i omkostningerne, så forventer den volatilitet for aktien, ved hjælp af absolutte værdier er umuligt. Endvidere sekvensen af relative ændring er mere stabil i den forstand, at dens middelværdi og varians er stationære i forhold til de samme indikatorer ikke analyseres priser. Under alle omstændigheder er som almindeligt antaget.

indikatorer volatilitet

På trods af at mange medarbejdere beskæftiger centre hævder, at volatiliteten i valutapar indikerer god lønsomhed af transaktionen, så glem ikke, at det høje niveau af volatilitet - den øgede risiko. På en flygtig par held kan vende hurtigt, og tab vil stige betydeligt. For at reducere risikoen, bør du altid bruge orden "stop loss", selv hvis markedet går i retning af overskud, og siger ikke noget om mulige tab. I Forex markedet volatilitet indikatorer er Bollinger Bands, CCI, indikatorer Chaikin. Også i brug og standardafvigelse parametre som indikatorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.