Nyheder og SamfundKultur

Gamle tyske kirkegård i Moskva

Det er, hvordan verden er, at liv og død altid har været og vil være tæt. Derfor er mange år siden menneskeheden begyndte at oprette kirkegårde, hvor afdøde fundet deres sidste hvilested.

Da Moskva har eksisteret i over 860 år, og forsvinder mange kirkegårde i det omkringliggende område. Med væksten i hovedstaden dukkede mange kirkegårde i byen, og over tid bliver det historisk. Blandt dem er og tysk kirkegård i Moskva, som nu bedre kendt under navnet Vvedenskoe.

historie

Vvedenskoe tyske kirkegård i Moskva blev grundlagt i 1771, i løbet af en frygtelig pest. Siden døende dagligt flere hundrede byens borgere begrave, at i de eksisterende kirkegårde ikke var muligt, at myndighederne havde til hurtigst muligt at afsætte jord til begravelsen. En af dem var i Lefortovo-distriktet fik sit navn fra den Vvedensky bakke placeret på venstre bred af Yauza. Desuden er det ofte kaldes tysk. Det faktum, at Vvedensky kirkegård ofte begravet katolikker og lutheranere. I det 18. århundrede de almindelige mennesker alle af dem, uanset nationalitet, kaldet af tyskerne, så for en ny kirkegård stukket et kaldenavn.

Tysk kirkegård i Moskva: liste over gravene

Blandt de berømtheder, der har fundet deres sidste hvilested på kirkegården af Vedeno, mange repræsentanter for forskellige erhverv. Blandt de mest berømte personligheder, hvis gravstene kan ses, hvis du besøger den tyske kirkegård i Moskva, kan ikke kaldes:

 • nærmeste medarbejder og ven af Peter Frantsa Leforta ;
 • Admiral General Patrick Gordon;
 • kunstnere Victor Vasnetsov og Apollinaris;
 • komponist Alexander Gedike;
 • Academician N. Koltsov;
 • Metropolitan Trifona (turkestanishvili);
 • forfatter Valery Agranovsky;
 • satiriker Arkady Arkanov;
 • digterinde Vera Inber;
 • filminstruktør Yuri Ozerov;
 • forfatter Michael Prishvina;
 • ved Mihaila Kozakova;
 • skuespiller M. Zubarev;
 • Senator B. Hermes;
 • digter-parodist Aleksandra Ivanova;
 • skuespiller Tatyanu Pelttser;
 • sports kommentator Nikolai Ozerov;
 • spion Rudolf Abel;
 • forfatter Irakli Andronnikova;
 • og mange andre.

Legends

Gamle tyske kirkegård i Moskva (adresse se. Nedenfor) er interessant og dens legender. For eksempel er der en gravsten Fedora Gaaza eller, som det også blev kaldt "hellig læge". Ifølge legenden, han byggede på pengene af fanger i fængsler i hovedstaden, som det fremgår af de lænker, der pryder monumentet. Det faktum, at Haas var den ledende læge i Moskva fængsler og har gjort meget for at lindre lidelserne for fangerne. Især det var ham, der gjorde udskiftning af tunge lænker på letvægt, holdt sine egne penge fængsel og åbnede en skole for børn af indsatte. Tak fanger var grænseløs, så udgifterne Fedora Gaaza sidste rejse kom mere end 20 tusinde Moskovitter, hvilket var betydeligt større end antallet af mennesker, der nogensinde har gået bag rustvogn konger.

Og fortælle, at Vvedensky kirkegård begravet opskrift Olivier salat. Og med dens forfatter, eller snarere til hans grav, er den bundet af denne detektivhistorie. Det viser sig, gravplads af den berømte kok Lyusena Oliven blev opdaget kun i 2008, selv om gravsten stod på kirkegården siden 1883. Hvordan kunne så mange år ikke at lægge mærke monumentet med den berømte navn - er ikke så klar, men i dag var der endnu mere interessant situation: hovedstaden kendte restauranter kæmper for retten til at drage omsorg for grav Oliver, da dette faktum kan bruges til reklameformål.

En anden interessant legende fortæller, at liget af Peter General Gordon, som i livet var en kendt dranker, for lang tid blev transporteret til kirkegården på kirkegården, indtil det forrådte jorden på Vedeno. Nogen tid senere, havde graven på mystisk vis forsvandt, og kirkegården af tabte bøger på siden angiver stedet for begravelse. Efter dette, spøgelset af General begyndte at dukke blandt gravene, at banke i hælene på hans jackboots plader og skræmme besøgende.

interessante fakta

Ikke mange ved, at den tyske kirkegård i Moskva blev gravplads af franske soldater i Napoleons hær og luft opdeling af Normandie-Niemen, som kæmpede med nazisterne i tæt samarbejde med de sovjetiske tropper. I 50'erne i den sidste rest århundrede af piloterne blev transporteret til deres hjemland, men gravstenene er bevaret. Og den jord, hvor de er placeret, anerkendte område Den Franske Republik. Hertil kommer, at Vvedensky kirkegård har en massegrav af tyske soldater, der døde i fangenskab fra sår under Første Verdenskrig.

jernbanearbejdere Monument ved den tyske kirkegård i Moskva

I en af de gyder kan man se monumentet, som er en stor granit banner. På det er en inskription: "I sovjetmagten - 1905-1917". Det viser sig, at dette monument blev rejst på gravpladsen af jernbanearbejdere Solodukhina V., Lebedeva, E. og S. Kuhmistrova Terekhova og er dedikeret til alle de revolutionære, der døde 1905-1917.

Kirker og kapeller

I dag kirkegården kan man se flere religiøse bygninger. For eksempel for nylig det er begyndt at fungere igen lutherske bøn hus, som blev taget under kirken, bygget i 1911. Også kirkegården er en ortodoks kapel i gotisk stil med moderne elementer. Den blev opført på udkastet V. Rudanovskogo.

Den mest berømte blandt de religiøse bygninger Vvedensky kirkegård er kapellet Erlanger, bygget i 1911-1914, hhv. Den er tegnet af den berømte arkitekt F. Shekhtel, som det lykkedes at skabe et sandt mesterværk. Denne bygning er anerkendt som et objekt af den kulturelle og historiske betydning af national skala og altid tiltrækker besøgende på kirkegården. Kapel Erlanger er den eneste aktive ortodokse kapel på kirkegården i Vedeno. I mange år var hun i ruiner og begyndte at forværres. Så, for sagen blev taget Tamara Kronkoyan at, forældreløs, tilbragte det meste af sit liv i denne kirkegård, leder efter gravene. Hun indsamlede donationer og begyndte at rydde op jævnligt i kapellet. Som et resultat af hendes indsats kapel blev genoprettet. Dets vigtigste dekoration og en helligdom er en mosaik panel afbilder Kristus sædemanden skabt af K. Petrov-Vodkin på skitsen kunstner.

Af den måde, i dag, er ingen ikke vidst, hvor den brugerdefinerede forpligtede sig til at skrive på væggene Vvedensky kapellerne deres ønsker, men hver dag de ser nye anbringender skæbne. Desuden kan der ses som anmodninger om sundhed for kære eller for den længe ventede fødsel af barnet, og på en vellykket gennemførelse af eksamen. Og for nylig, der er nogen skrev, "Jeg ønsker alt det bedste!"

adresse

Få ganske enkelt til den tyske kirkegård i Moskva. Efter alt, er det placeret på ul. Kontant, 1, i det sydøstlige administrative distrikt i hovedstaden i Lefortovo. Der er fremragende transport tilgængelighed, så kirkegården kan nås via flere ruter. For eksempel før den når underjordiske "Aviamotornaja" station, brug sporvogn 46, 43, 32 og stå i biografen "Satellite" (3 stop). Derefter drejes til højre og gå til gaten i gotisk stil, hvor der er et skilt med en passende inskription.

Typer af grave og drift

Gamle tyske kirkegård i Moskva (Vvedenskoe) fortsætter i øjeblikket at være i kraft. Der produceres slægtskab og familie (klan) af nedgravning og begravelse urner i et Kolumbarium og udendørs i jorden.

Fra maj til september, kirkegården er åben for offentligheden fra 09:00 til 19 pm og fra oktober til april - fra 9 til 17 timer. Som for grave på Kolumbarium de er fremstillet dagligt fra 10 til 17 timer.

Nu hvor du ved, hvad den berømte tyske kirkegård i Moskva (hvordan man kommer dertil, se. Ovenfor) og som er begravet der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.