Hjem og familieKæledyr

Rabies hos katte. Symptomer, når behandlingen ikke længere er muligt

Rabies og er nu en meget alvorlig sygdom, der påvirker ikke blot de vilde dyr som ræve, vaskebjørne, ulve, etc., men også huskatte og hunde. Med forbehold for ham og manden. Reducer risikoen for infektion i dyr kan være en særlig vaccine skal administreres hvert år. Dette er især vigtigt, hvis kæledyret går udenfor, og kan håndtere omstrejfende dyr.

Ved udvikling af sådanne sygdomme som rabies hos katte, kan symptomer forekommer inden for en uge, og nogle gange endda et år senere. Sådan inkubationstid af sygdommen. Rabies virus overføres primært ved bid af en dyrepatient. Men nogle gange infektionen skyldes indtrængning af spyt smittet med rabies virus på friske sår på huden eller slimhinden. Rabies virus perfekt kolde temperaturer, men er meget følsom over for UV-stråling, høje temperaturer og mange desinfektionsmidler. Derfor, hvis huset var syge dyr, er det nødvendigt at foretage en grundig rengøring for at undgå utilsigtet forurening. På grund af det faktum, at virussen har en specifik tid til at være et sted, hvor han var i stand til at trænge ind, og først derefter begynder sin indtrængen ind i hjernen, muligvis frelse mennesket ved hjælp af indførelsen af en særlig serum. Men tiden er meget begrænset, og hvis du har mistanke om, at et dyr bid ondt, og endnu mere, hvis den er tabt, bør du straks søge lægehjælp.

Desværre, kan moderne videnskab ikke registrere tidligt i sådanne alvorlige sygdomme som rabies hos katte. Symptomerne begynder at dukke efter virussen spredes næsten hele kroppen. Derfor bør vi ikke skabe illusioner, og hvis et dyr er sygt, skal det straks sat til at sove, fordi det ikke er muligt at helbrede det, og resultatet er allerede forudbestemt.

Afhængigt af hvordan du manifesterer rabies hos katte, er der tre former: rolige, frodige, atypiske. Til en rolig formular kendetegnet ved følgende symptomer: overdreven savlen, manglende evne til at spise eller drikke vand, lammelse. Død af dyret sker normalt på dag 2-4.

Symptomer voldelige meget forskelligartede og modstridende. I første omgang katten forsøger at gemme sig i mørket, forsøger at skjule fra mennesker. Men måske en anden adfærd: et sygt dyr er næsten aldrig forlader værten, konstant kærtegner og gnider imod det. Derefter kommer den fase af aggression: en konstant bekymring, og nogle gange hyppig meowing, forsøg på at angribe andre dyr eller mennesker. Endvidere kan perioder interlaced. På dette tidspunkt, i stedet for den sædvanlige kattemad selv spise sten, flis og andre non-food artikler, og sædvanlige måltider er ekstremt tilbageholdende med at absorbere. Sygt dyr kan ikke drikke vandet - der er en frygt for vand og derefter savle. Katten er konstant skrabe hans sted for nederlag, og det bør advare ejeren. Så er der kramper, lammelser, og dyret dør.

Ved udvikling af atypisk rabies hos katte, symptomerne er mere som at udvikle nogen tarm infektion og derfor den mest vanskelige at diagnosticere. Katten er i et dødvande, men nogle gange opstå midlertidige forbedringer. Etablere en præcis diagnose er kun mulig efter døden af et dyr ved tilstedeværelsen i hjerneceller Babes-Negri.

Rabies hos katte er også meget muligt. Typisk inkubationstiden varer ikke mere end 5-7 dage, så har symptomer er de samme som for voksne katte, men der er alt meget hurtigere. For at undgå en meget ubehagelig situation, ligesom rabies, bør vaccination udføres ved at følge anbefalingerne fra en dyrlæge.

Sådan en dødelig sygdom som rabies hos katte, symptomer på en meget veltalende, men når de vises, behandle dyret er ikke længere muligt. Derfor bør du så vidt muligt at begrænse kontakten med dine kæledyr omstrejfende dyr og vaccinere sin tid. Således kan du beskytte ikke kun din kat, men også sig selv fra rabies.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.