RelationerBryllup

Tin bryllup - hvor mange års ægteskab? Tin, eller valmue, bryllup

Stadig tættere festlig dato - tin bryllup. Hvor mange leveår efterladt? familie kontrol af styrken i årevis. Der var skænderier, tårer, glæde, fødslen af børn, lappemaskiner tegn.

Tin bryllup vil bringe en festlig note til forholdet. Psykologer rådgive parret til at gøre en lille ferie. Eventuelt invitere gæster til bryllupsdag. Du kan arrangere en uges ferie på havet, som vil hjælpe sprede den ægteskabelige forhold.

bryllupsdag

Tilgangen af den nye ferie dato lykkelige ægtepar. Men opstår spørgsmålet: hvordan man forbereder en interessant ferie? Traditionelt hver bryllupsdag har sit eget navn. Allerede passerede Calico, papir, træ dato. Tin nærmer ægteskab ... Hvor mange års ægteskab fejret i denne årsdag?

Over 8 års ægteskab partnere lappede tegn. Mand og kone kender bedre vaner, præferencer hinanden. De ved, hvordan man skridt for skridt at gætte stemningen. Jern - holdbart og anvendeligt materiale. Det symboliserer stabilitet, pålidelighed familierelationer.

I forskellige regioner af årsdagen for navnet kan være anderledes - eller tin, eller valmue bryllup. 8 års ægteskab - en glimrende mulighed for at arrangere en ferie. På årsdagen for den tegne tin eller skinnende retter, bagte søde kager med birkes.

Psykologiske funktioner Anniversary

Bestået den første krise i en ung familie. 8 års ægteskab er stabilt forhold, tillid til hinanden. Mand og kone begynder at se sig selv som én. Grown børn laver i løbet af denne periode af livet let og behageligt.

Og nu, tin bryllup ... Hvor mange års ægteskab levede, hvor mange glæder og sorger lidt ægtefæller. Det er tid til at slappe lidt fra hinanden. For denne periode, det bedste er en lille ferie (i fællesskab eller hver).

Bemærk karakteren af forholdet i familien. Det er ikke nødvendigt at blive til en rutine og verdslige liv. Relationer er nødt til at falme ejendom som tin redskaber. Hvis du polere det til en skinne, er det igen vil begynde at skinne med glæde. Og familieforhold, der er nødvendige for at arrangere en lille ryste. Årsdag - en god undskyldning for at lave en bred vifte af ægteskab, lidt slappe.

Funktioner tin bryllup

Navnet på ferie datoer - valmue eller tin bryllup. 8 år før brylluppet iført et andet navn. Bryllup-seng - så hed den ottende årsdagen for at leve sammen. Denne symbolske navn advarer om, at ingen vane er grundlaget for ægteskab og kærlighed. Derfor den 8.-året for de gamle mennesker købe eller lave en ny seng. Det symboliserede et hjem renovering og gør en bred vifte af familielivet.

Bryllupsdag vil hjælpe genopfriske forholdet, huske alle de vigtige milepæle i familien måde. Dette er en mulighed for en frisk udseende til en partner, at genoplive den gamle lidenskab og kærlighed.

Gaver gæster

Hvad bør lykønskes i 8 år bryllup? tin bryllup ikke uden en strålende, glitrende objekter. Det kan være souvenirs med indgraveret nominel, apparater, slik i dåser, æsker.

Den enkleste løsning til enhver gave - pak den ind i folie eller skinnende funklende orakalom indsat.

Prezent behagelig kaffe tin kan indstilles, bakke, forme til bagning. Et rigt udvalg af køkkenredskaber fra mousserende rustfrit stål kan findes i butikkerne. Retter, gryder, spisestue sæt Te kopper, glas, bestik, sæt med povareshek.

Du kan donere smedet møbler (til hjemmet eller haven): seng, bord, stole, pejs gitre, vindue gitre, hegn, lysestager, lamper. Vi har lanceret sådanne udsøgte udseende i en by lejlighed og et privat hjem.

Gaver af ægtefæller til hinanden

Gaver ægtefæller kan være så enkel eller originalt. Der er vigtigere end den omsorg, opmærksomhed. En buket af røde valmuer, en hestesko for held og lykke, tin med kaffe eller te. Du kan donere brev, indgraveret på metalplader, eller kontrollere billedet.

Alle former for woks, bassiner altid komme i handy derhjemme. Du kan dele med jernringe og medaljer. For hustru egnet metal smykker - halskæder, armbånd, øreringe. Til sin mand - en cigaret sag, lommelærke, askebæger.

Sjove gaver til handy krukker stuvet kød, øl, æg, konserves. Fra dyre top mode pick manchetknapper med ædelstene, diamant smykker.

Hvordan til at fejre?

Normalt i en snæver familiekreds, uden gæster, der er en tin bryllup. Bryllupsdag - 8 års ægteskab - det kan tage som en normal middag i stearinlysets skær. Lille picnic vil ændre vante omgivelser.

Hvis du planlægger en stor modtagelse, vil stiliseret part giver en festlig stemning for aftenen. Du kan arrangere en ridderturnering: mænd med spande, hjelme og rustninger af stål izolona. Sjove konkurrencer ender i at opsummere: smukke damer afleveret præmier til vinderne. I stedet Toastmasters ferie er hofnar.

Folk jubilæum kan udføres ikke blot i den russiske stil. Det er interessant at se irsk, skotsk styling. I dette tilfælde er det hensigtsmæssigt at være eventyrlige figurer: elvere, dværge, feer. De kan skjule de gaver, der er givet til ægtefæller efter konkurrencerne.

Når tæt temaet for karneval, vil den brasilianske eller den venetianske festival efterlade et levende indtryk. Masker, stads, mystik ... For at gøre kostumer nyttige rhinestones, fjer, boaer, nederdele. Grundlaget for karneval - en teaterforestilling. Gæsterne kan tilberede små fortryllende scener.

dekoration ferie

Indretningen af ferien kan bruges rød, valmue, vil det hjælpe fortynde stål glans. sender kædehjul med forskellig størrelse fra en folie. Fix dem på bånd eller fiskesnøre og hænge det ned fra loftet.

Forbered bånd af papir stål skygge og dekorere deres ferie bord, gardiner. Stålkæder, som kan findes i butikken af håndarbejde, wrap ben af stole og spejle. Eller hænge dem på små stål potter med blomster.

Selv en simpel krans af dåser til at hjælpe dekorere huset og komme i handy for sjov konkurrencer. Tin Bryllup (8 års samliv - det er en anstændig tid) ikke uden bestik. Sølv vil se spektakulære ferie bordet.

Du kan føje til det indre af helium balloner stål skygge, sjove krans-stretch.

Tin bryllup traditioner

Tidligere på 8.-årsdagen for bryllup gæster bragte en spand fyldt med kvass. Hvis ægtefællerne ikke kan drikke det hurtigt, så deres liv vil snart blive sur, da det ufærdige bryg.

I Rusland blev det besluttet om morgenen for at skille sig ud af porten med en spand vodka slev. Alle kunne drikke til familiens sundhed og lykke at kaste en mønt i spanden.

Om aftenen parret tin ark tilskrives stabil. Hvis morgenen på arket var synlig spor af en hestesko, et levn fra sin kone næret. Det symboliserer lykke, velstand i huset.

Tin bryllup ... Hvor mange leveår efterladt og hvor meget der endnu være? Tin bryllup - et symbol på en ny, stærk relation. Effekten af overraskelse eller behagelige overraskelser vil hjælpe slippe af monotoni og kedsomhed i ægteskabet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.