FormationVidenskab

Gluconsyre og natriumgluconat: Anvendelse i industrien

Gluconsyre dannes under oxidation aldegidogruppy monosaccharider (glucose). Syre repræsenteret ved omsætning alkalimetalsalte af carboxylsyrer former - gluconater. Gluconsyre er en væsentlig bestanddel af kosmetik, som anvendes til afskalning. Komponenten let overvinde hudens barriere, gennemtrænger huden og forårsager ikke bivirkninger. Det er grunden til gluconsyre - et uundværligt redskab for for overfølsomme og aging hudpleje produkter. Peeling med syre øger hudens elasticitet, forbedrer ansigtets konturer, reducerer sværhedsgraden af rynker, genopretter barriere af huden. Det skal bemærkes, at denne syre også anvendes som et surhedsmiddel, antioxidant synergist, et surhedsregulerende middel.

natriumgluconat (C6H11O7Na formel) - en kompleksdanner for metalioner (calcium, jern, aluminium, mangan) i detergentopløsninger industriel alkaliske. Denne komponent anvendes i flydende formuleringer i kombination med andre ingridentami såsom fosfor og natriumsilicat, overfladeaktive midler og natriumhydroxid. Gluconsyre (natriumgluconat) tilsætning til de omsatte løsninger med calcium, hvorved der dannes en chelatforbindelse. Overfladeaktive midler er generelt mere effektive i demineraliseret eller blødt vand. Da demineralisering proces selv er meget dyrt og mere fordelagtig løsning er at tilføje en formulering af vaskemidler natriumgluconat. Virkningen af natriumhydroxid komplement silicater, de øger alkalinitet af opløsningen og forhindre metalkorrosion. Natriumgluconat - bedst et kompleksdannende middel til at skabe en blanding af alkali. Det anvendes i formuleringen af detergent flasker. Dette skyldes høj resistens over for hydrolyse og bionedbrydelighed.

Gluconsyre tilsættes til opløsningerne til vask af glasprodukter. Som hovedregel sammensætningen af formuleringen afhænger af størrelsen af aflejringerne og vandets hårdhed. Natriumgluconat sættes til betonblandingen. Det konstateres, at tilføje denne komponent forsinker hærdningsprocessen af beton, det forbedrer duktilitet. Natriumgluconat let adsorberes på overfladen af cementpartikler, i kontakt med vand forhindrer deres kontakt med det, og dermed bremse den konkrete hærdeprocessen. I omsætningen af stoffet med calciumioner dannes uopløseligt kompleks calciumgluconat på overfladen af cementpartikler. Som et resultat af denne synergi det forsinker hydratiseringsprocessen, hvilket resulterer i en stigning i størkningstid. Dannelsen af lange fibre mikrokrystallinsk bidrage til at øge den mekaniske styrke af mørtel.

Gennem brug af kompleksdannende midler er isolerede calciumioner, hvilket igen forhindrer dannelsen af krystaller. Gennem brug af natriumgluconat forbedrer dispergering af cementpartiklerne i blandingen forbedrer befugtningen. Disse processer kan reducere koncentrationen vand. Det er bevist, at tilstedeværelsen af mikrokrystallinske lange fibre øger styrken af beton efter 28 dage. Anvendelse af kompleksdannende midler reducerer koncentrationen af vand i blandingerne, som positivt påvirker styrken, hårdhed og duktilitet af beton.

I den metallurgiske industri anvendes C6H11O7Na som et chelateringsmiddel, som binder metalioner, hvilket forhindrer aflejring af hydroxid af aluminium på overflader. Når bejdsning repræsenteret stål biosoedinenie forhindre aflejring af metalsalte på deposition ark eller bade. Dette forbedrer overfladen af metallet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.