Mad og drikkevarerOpskrifter

Tomater i tomatsaft - opskrift

Tomater kom til kontinentet fra Sydamerika. De fik et smukt navn "æble af kærlighed" og er blevet brugt i lang tid kun som en prydplante. I Rusland blev tomaterne først indført i det 19. århundrede. Nu næsten enhver have eller baggård dyrke tomater, og det er ikke overraskende, fordi de er blevet en universel favorit.

Tomater er høj i lycopen er kendt for. Lycopen har en antioxiderende effekt, forebygge ældning og beskytter mod dannelsen af kræftceller. Det er kendt, at indholdet af lycopen i tomater under varmebehandlingen forøges, så forskellige måltider og næringsmidler af tomater, er særdeles nyttige. Ud over lycopen De indeholder også vitaminer B, C, A, E, K, kalium, fosfor, magnesium og kobber. Den lille mængde jern til stede i tomater og svovl. En anden fordel ved de tomater, der skal bemærkes, er lavt kalorieindhold, hvilket gør det muligt at få dem i næsten ubegrænsede mængder. Det bør derfor spises som friske tomater og dåse. Meget nyttig og tomatjuice.

Til dato, mange husmødre høste tomater til vinteren. Opskrifterne på disse emner er meget forskelligartet. Dette er alle former lecho, adzhika, saucer, ketchup, marinerede og syltede tomater. Har deres egne "proprietære" opskrifter, der er gået i arv fra generation til generation. En god måde at bevare tomater om vinteren - det er tomater i tomatsaft. Det er velsmagende og sund høst.

Opskrift "Tomater i tomatsaft" er simpel, kræver ingen særlige ingredienser, bortset fra tomater og tomatsaft, den indeholder kun salt, sukker, eddike og vand. For at forberede sig til tre kg friske tomater tager en liter tomatjuice, en halv liter vand en spiseskefuld salt og lidt over halvdelen spiseskefuld sukker. Til at begynde, skal tomater vaskes og tørres. Tomatsaft hældes i gryden, det er føjet til vand og sat i brand. Efter saften er kogt, det blancherede tomater (ca. 30 sekunder). De placeres derefter i steriliserede glas. Placer behovet for så stramt som muligt, er det nødvendigt at ryste bankerne. Når tomaterne er stablet, skal fylde dem med varm tomatjuice, hvor pre-salt og sukker. Hver tre-liters krukke tilføje en teskefuld eddike. Luk derefter dåser og låg rulle. Derefter bliver de drejet hovedet, havn tætte klud eller tæppe til at holde på varmen. Når bankerne er afkølet, overføres de til opbevaring på et køligt sted. Tomater i tomatsaft - det er marinerede tomater og tomatsaft i en bank - en "to i én". Ingen unødvendige saltlage, der engang spiste tomater, bare hældes.

Tomatsaft til denne opskrift du kan forberede dig, eller bruge en butik. Desuden kan tomaterne i tomatsovs fremstilles og anvendelse tomatpuré. Til dette skal det blandes med vand (100 g tomatpuré tager 300 ml vand).

Tomater i tomatsaft som enhver husmor, fordi en sådan et emne er altid foregår "Hurra", og kog det ganske vanskeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.