Mad og drikkevarerOpskrifter

Dovne kål ruller

Fyldte kål - en parabol populær i russisk og i ukrainske køkken. Det er et kød eller vegetabilske stopning, indpakket i et adskilt og forkogte kålblade. Dovne kål ruller, måske den mest foretrukne og populære ret på alle tabeller i landet som til wrap fyldet i hvert stykke papir i dette tilfælde er det ikke nødvendigt. Udarbejdelsen af denne parabol tager ikke meget tid og kræfter, og vigtigst af alt, det er vidunderligt at smage og sparavitsya med ham kan enhver værtinde.

Dovne kål ruller kan tilberedes uden kød - velegnet til vegetarer. Men på trods af dette, de dovne kål ruller er ikke ringere at smage den sædvanlige fyldte kål. Dovne kål ruller med ris og kød er måske den mest simpel skål for de kvinder, der ikke har tid til en lang tid til at være i køkkenet.

Hver husmor forbereder dovne kål ruller på sin egen måde, men princippet er det samme: alle de produkter, der er nødvendige til madlavning kål, hakket og blandet. Hvis du ikke ved, hvordan man laver dovne kål ruller, så læs videre og imponere hjem med hans kulinariske mesterværker!

For at forberede denne parabol, skal du købe tomat Pastan vegetabilsk olie kål, hakket svinekød, et par æg, ris, salt,, løg, peber og til stegning. Før du begynder at lave mad, skal du Hak kål, skåret løg. Så bland kålen med løg og steges i en gryde 5-10 minutter. Efter ristning, skal du sørge for at holde cool. Kog risene til afkøling. Så blande ris med kål, løg, æg, tilsæt salt smag og peber og bland grundigt. Så har du brug for at danne en fyld i form af koteletter, rulle i mel på begge sider og steg dem i vegetabilsk olie, indtil rart og appetitvækkende gylden brun på begge sider. Når du ser en skorpe, tilsæt i gryden lidt tomatpuré og hæld fyldt med vand op til halvdelen. Simre fyldte kål over medium varme, indtil kogt. Serveres med creme fraiche kan være.

Desuden kan denne parabol skal koges i ovnen. Dette er en rigtig hjemmelavet kål ruller, som vil have en særlig smag og aroma! Tilberedningen i ovnen er ikke meget forskellig fra den konventionelle fremstillingsmetode. For at forberede denne parabol skal du købe de samme ingredienser. Følgende er at gøre alle de samme trin. Men efter du har gjort burgere, du har brug for at sætte dem på en pre-smurt bageplade og sted i ovnen. Bage ved en temperatur fra 200-230 ° C i 20 minutter, fjern derefter proppet, smøre dem fløde og bages for at fuldføre madlavning, reducere varmen til 170 ° C. Til bordet kan tjene fyldt med friske grøntsager.

Som tidligere nævnt, kan de dovne kål ruller gå op og vegetarer. Fremgangsmåden til fremstilling af retterne er ikke meget anderledes fortid. Bare ikke sætte i det hakkede kød. Kål, løg, gulerødder, ris - er obligatoriske ingredienser dovne vegetar fyldte kål. Eventuelt kan du tilføje andre produkter - meget afhænger af personlige præferencer og smag. For eksempel er en populær opskrift med svampe. Som forberedelse, kan du bruge hvide svampe eller svampe. Finthakket, føjes de til fyldet, og derefter en skål fremstillet efter traditionelle opskrifter.

Meget velsmagende at spise proppet med svampe dovne, vanding deres sarte sauce: creme fraiche og smeltet smør, bland og kog under konstant omrøring. Salt og peber, tilføje nogle skiver svampe og lidt mælk (hvis saucen tykner), lad det simre i femten minutter, så drys den færdige fad.

Lazy kål ruller - dette er en meget velsmagende ret, der er forberedt hurtigt og tager ikke meget tid. Hvis du sender den til middagsbordet, tæt, uden tvivl, vil være glade. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.