HobbyHåndarbejde

Cross-stitch broderi: roser (ordninger, sprog af farver, broderi værdi)

En af de mest populære typer af kvindelig håndarbejde er cross-stitch broderi. Roses, hvis ordninger altid har været en succes blandt de faglærte arbejdere, fører i listen over yndlingsfarver, der pryder både store canvaser og miniatureservietter. Hvad er årsagen til beundring for roser, og hvordan afspejles det i broderiet? Dette spørgsmål er let at svare, hvis vi analyserer blomsterdronningens rolle som et symbol i den moderne kultur.

Ubestridelig overlegenhed

Royal rosebuds af roser blev til enhver tid værdsat på grund af deres unikke form og lækre duft. Duftende kronblade insisterede i vand for at få ægte naturlig parfume med en guddommelig lugt, kogt, tørret, gnides med dyrebare olier. Det er ikke overraskende, at roser stadig er meget udbredt i kosmetik og parfume. På grund af videnskabelige resultater lærte en mand om de fantastiske antioxidantegenskaber af hans yndlingsblomster, hvilket gav praktisk hjælp til det duftende ekstrakt. Naturligvis blev beundring for roser afspejlet i alle former for kunst, håndværk og håndarbejde. Broderiet blev ikke en undtagelse. Ordninger (blomster - roser rød og lyserød, hvid og burgunder, gul og blå, sort og grøn) oversvømmede markedet af færdige sæt til broderi og diamantmaleri.

I mode - eksotisk

Blomsterhandlere bruger mange år og utrolige summer på omhyggelig forskning og skabelse af nye sorter af prydplanter: offentligheden er længe blevet mættet med kendte former og naturlige nuancer og kræver innovative tilgange. Som følge heraf findes hvide burgunder, blågrønne, grønne og grøngule roser på markedet . Cross-stitch broderi (ordningen er vedhæftet) hentede hurtigt blomstrende tendenser, og på lærredens knopper af alle regnbuens farver blomstrede i de mest utænkelige kombinationer.

Popularitet og smagssans

Er roser smukke og unaturlige farver? Dette er et kontroversielt problem. På den ene side utvivlsomt: en lys palette af farver blandet i kronbladene af en blomsterstand, får man til at beundre forskernes præstationer og navnenes evne. På den anden side er en sådan blanding umulig i naturen og giver dronningen af blomster med monokrom, men rige og friske nuancer. Du er nødt til at stole på din egen følelse af smag og ønske (eller modvilje) for at følge modetrends - det være sig havearbejde eller krydsning. Roser, hvis ordninger indebærer brug af et stort antal tråde af forskellige nuancer, vil helt sikkert passe dem, der ikke tolererer monotont og monotont arbejde.

Hvad skal broderi fortælle?

Hvis du ønsker at præsentere et broderet billede eller et kort som gave til en anden person, vil det ikke være overflødigt at finde ud af i forvejen om de mulige værdier af farverne afbildet af dig. Det er almindeligt kendt, at røde roser taler om lidenskabelig kærlighed. Men hvad betyder de gule eller hvide knopper?

Det plejede at være, at kronbladets gule farve bærer en negativ konnotation. Betydningen af afsked, jalousi og endog forræderi blev tilskrevet en harmløs skygge. I dag mister dystre fortolkninger deres tidligere popularitet, og gule roser anerkendes som et symbol på glæde og fælles venskab.

Korssting broderi af roser (ordningen kan i øvrigt findes i næsten enhver halvårig arkivering af bladet til nålevenner) være en vidunderlig gave til en ung pige, hvis blomsten er lavet i pink eller hvide toner. En hvid rose symboliserer uskyld, rosa - begyndelsen af et forhold, taknemmelighed eller mødt ømhed.

Hvis den lyserøde farve indebærer kærlighed og rødbrændende følelser, hvad kan det fortælle den nye ejer om broderet buket mørkebourgskroser? Med grad af mætning af farvetone øges følelsesmagten også: Bourgogneblomster betyder voldsom lidenskab og beundring på grænsen til deification. Hvis kvinde-needlewoman giver en sådan broderi til en anden kvinde, kan du overveje betydningen af billedet som et ønske om at forblive så guddommeligt charmerende.

Det er muligt at konkludere med, at krydsning af roser (ordninger let kan findes i fri adgang) bliver en fremragende gave til enhver ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.