HobbyHåndarbejde

Tre måder hvordan man laver en rose knop af papir

Den smukkeste blomst er, selvfølgelig, roser. Hun er elsket af mange kvinder. Meget attraktivt udseende og dens papirkopi. Alle kan oprette en knop af papir roser på egen hånd, fordi der er forskellige måder at hvordan det skal gøres. Vi vil fortælle dig om tre af de mest interessante af dem.

Den gamle myte om rosen

Blomster kan ikke fryd for øjet. De dekorere det indre af rummet, hvilket gør det til en naturlig og levende. Men for eksempel disse rosen nedvisning hurtigt miste deres appel. Nu populære blomster lavet af crepepapir, hvorfra du kan samle smuk buket.

Der er en legende forbundet med rosen. Goddess opkaldt Afrodite badet i havet, da hun kom op af vandet, og derefter med sin krop dryppende skum, bliver til smukke hvide blomster.

Rød de erhvervede da Afrodite løb gennem tornede krat for at hjælpe en elsket, men på grund af kvæstelser fra tornene, dryppende blod. Selvfølgelig, det er bare en legende. Nu hver person kan gøre en rosenknop i alle farver fra de sædvanlige eller bølgepap.

forenklet version

Så hvordan man laver en rose ud af papir? Til at begynde, vi har brug for følgende materialer:

 1. Et ark tykt farvet papir farve ønskes.
 2. Enhver blyant.
 3. Saks.
 4. PVA.

Detaljerede instruktioner

 1. Fra et ark papir og tegne et kvadrat med at gøre det spiral. Ideel linje er vanskeligt at opnå, så du skal ikke være forsigtig. Vilkårlig tegning - blomst kreativ løsning. Til dette skære en strimmel linje.
 2. Med centrum af spiralen slukke strimmel. At rosenknop er blevet rettet, skal du tilføje lim til basen.
 3. Papir blomst er klar. Du kan tilføje bladene af grønne eller samle en buket af et par roser.

Medium sværhedsgrad

Foretag opløbet plisserede papir roser er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast.

Følgende materialer skal fremstilles:

 1. Bølgepap.
 2. Saks.
 3. Tråd eller kvist til stammen.
 4. Tape.

Instruktioner for udførelse

 1. Bølgepapir behov for at skære 15 stykker, formet som hjerter, og 5 dråbeformet.
 2. Hvert element eller træk en fane fra midten til kanten for at gøre de naturlige kurver.
 3. Ved hjælp af en blyant til at bøje kanterne af kronbladene. For at få en rosenknop, er det ønskeligt at bøje kanten stærkere.
 4. Stilk kan vikle gaffatape til naturlighed.
 5. Samling udføres i lag med poster i form af dråber. Alle elementer er fastgjort til hinanden ved hjælp af tape, og gemmes på den første tråd.

Bud kan være en hvilken som helst størrelse. Original og interessante billeder opnås med knopper af roser lavet af bølgepap.

Mulighed hårdere - med en overraskelse

Hvis almindeligt papir steg for nemt for dig, så prøv opløbet med en overraskelse indeni. Forberede følgende materialer:

 • tættere bølgepap;
 • saks;
 • pistol med lim;
 • Træspyd eller stave;
 • slik "Ferrero" eller "Raffaello".

Du kan tage en crepe papir af forskellige farver for at gøre originale knopper. Papir skal skæres to rektangulære dele 7 cm bred og 10 cm høj. Opnået to strimler, der skal foldes, således at den korrugerede strimmel stål vandret. Kanterne er nødt til at runde ud. Vi skifter plads og drej kronbladene. De har brug for at strække.

Den første pull fane opad. To foldet strækning dine fingre og lave et lille hul til slik. Inde i vores opløbet sætte et stykke slik. Langs den nedre kant af lap distribuere lim. Wrap et stykke slik og indsætte en pind eller spyd.

Clay holder ikke slik, og papir, så for at få godbidden er ikke svært. Rosebud holder formen på grund af vægten af papiret.

Nu er det tid til at gøre vores bægerblade af blomsten. Af bølgepap skære den grønne rektangel 4 cm bred og 10 cm lang. Lav to bægerblade. Fra kanterne af behovet for at gøre flageller, og den nederste kant af strækningen. Langs den nedre kant af cirklen vi distribuerer klæbemidlet og fastgjort til knop bægerblad base. Spyd eller afvikling stamceller grøn papir opad.

Faktisk, for at skabe en knop er ikke så simpelt som at gøre en rose. Men det er under den kraft af hver, hvis du forstår teknikken. Hver gang papir blomster vil blive bedre og bedre.

Ideel decor poster

Papir steg godt ind i det indre af rummet, indretningen er et emne, der kan gøres uafhængigt. Roser papir gøre rummet interessant og original. En buket lyserøde knopper, så selv med slik indeni, vil være en usædvanlig gave til en elsket.

Papir modparter friske blomster passe perfekt ind i det indre af ethvert rum. Oftest er sammensætningen placeret i vaser i forskellige former. Papir modstykker gøre ganske lille eller stor, alt afhænger af de ønsker og fantasier.

I en privat eller et land hus rosenknop kan være nyttigt at designe en trappe eller gelændere. Også ferie bordet ser original, som bruges i servering af papir roser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.