HobbyHåndarbejde

Beaded Collar: kreativt og yndefuldt

En ven inviterer dig til at besøge, og du har intet at have på. Dette er et problem for alle kvinder! Du kan overraske en kæreste et tilbehør, overkommelige og eksklusiv - kun fakturaer krave. Dette toilet emne blev glemt i et stykke tid, men nu er han tilbage på mode og behager sin stilfuldhed, intellektualitet og elegance.

Skift tøj i løbet af få minutter!

Dette refererer til den aftagelige krave af perler, som du kan opdatere din favorit bluse, kan du lave en udsøgt halskæde til kjole med bare skuldre. Når du hurtigt vil ændre business stil til en mere romantisk, for eksempel, hvis en pige efter arbejde venter på en ung mand i en café eller restaurant, regningen krave af perler passer perfekt. Ham og nogle passende smykker poster kan sættes i en dames håndtaske. Bare et par minutter, og der var en vidunderlig transformation af påklædning!

Enhver dame til at matche!

Wonderful tilbehør dragt kvinder i alle aldre og status. Dekoration kan være en massiv eller luft. Hertil kommer, at kraven af perler dekoreret med blonder, pailletter, fjer og andre dekorative tilbehør.

Folk, der har de kvaliteter af en iværksætter, forstået hurtigt, at fashionable nyhed kan gøres til genstand for salg. Hvad er de eneste arbejdere vil ikke se på hylderne: glasperler, rhinestones, pailletter, perler.

Skab dit eget kunstværk!

Opret en krave af perler med hænderne, er det muligt, behøver du kun at lagerføre materialer ved hånden og tålmodighed. For at gøre en yndefuld skabning, og vil kræve tid, fordi arbejdet er meget kedelig. Men det er det værd.

Manuelt arbejde har altid værdsat dyrt: frugten af din egen fantasi, legemliggjort i virkeligheden, er ikke værd at referatet? Dekoration, som er lavet personligt, er din stolthed. Præsenter en gave til en ven eller søster, der er lavet af dit eget design og smag - det vil være en behagelig overraskelse og kreativ.

simpel løsning

For en af de nemmeste muligheder nødvendige materialer:

  • Turn-down krave (fra den gamle, der er unødvendig skjorte).

  • Tråd at matche perler eller neutral.

  • Nåle.

  • Perler (perler, perler).

Skær og behandles i kanterne af kraven vil være det grundlag, som vi trygt kan lære at dekorere. Hvis kraven ikke er der, så kan man erstatte det med enhver klud, sikre det med en fleece (i form). Fabric duplikerer formen af kraven. Du kan nu oprette en krave af perler, et simpelt kredsløb. Kanterne af kraven til at fastsætte tape, et andet tilbehør materiale, som nyder og dekorere med perler.

Opgaven er vanskelig, men gennemførligt!

Hvis du ved, hvordan man laver en halskæde, da kun brug for perler og tråd (du kan bruge den linje og lave en smuk elegant plexus). Du skal først lave en tegning, for at kende antallet af perler i en række parametre og længden af fiskesnøre (ledninger, tråde). Yderligere materialer til fremstilling kan tjene forskellige fastgørelsesorganer.

Det bør en gang forsøge at gøre kraven af perler med et simpelt mønster, så fyldte sin hånd, kan du nemt oprette virkelige mesterværker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.