TravelingEksotiske steder

Liste allermindste kontinenter i verden. Den mindste ø i verden

I havet er der hele tiden en talrig række små kontinenter, men ikke alle forblive "oven vande", de simpelthen gå tilbage ind i vanddybder. Men der er også dem, der er beboeligt, der er. E. koloniseret folk. Bestemt mange mennesker ikke ved, hvad verdens mindste ø, og hvor den er placeret. Dette vil blive drøftet i denne artikel.

Rock Bishop Rock

Titlen på den lille ø rettelig fik dette stykke jord. Rock endda opført i Guinness Book of Records. Det er beliggende i den sydlige del af England og er en beskyttende barriere mellem England og Atlanterhavet. Øen er så lille, at det er den eneste fyr - intet andet er placeret på en klippe, er det ikke beregnet til beboelse. Højde (sammen med opførelsen) er 52 meter. Den vigtigste opgave for den fyrtårn - signalere næste skib sejler på placeringen af et lille stykke jord, og ikke tillade dem at køre på grund.

Bishop Rock - er den mindste af øerne tusindvis af øgrupper. Berømt for sin rige historie. I nærheden af dens kyster opstod mange skibsvrag. Men historien om dens eksistens, fyret har gentagne gange reddet bådene fra ødelæggelse. De grundlagde bygning i det 19. århundrede (1847). Bygherrer kæmpet for at etablere et fyrtårn, dette hindrede de kraftige bølger og kraftige vinde, som er simpelthen revet ned struktur. Som følge af den stærke fyrtårn rejst sten, jern bjælker og granitblokke. Allerede i 1858 opførelsen af oplyste vandoverfladen.

Den lille beboede ø Dunbar Rock

En anden af de små dele af verden. Den mindste ø i Den Mexicanske Dunbar er Guana halvø, 70 km fra kysten. Ifølge officielle data, er dens areal ikke overstige en halv hektar, og klippen selv er mere som en smuk koralrev. Mange gange det areal videresælges, i dag den mystiske Land bygget hvid tre-etagers hotel, som er omgivet af en egeskov. Det viste sig en virkelig himmelske sted midt i den bundløse hav. Hyppige klienter af denne villa er en fan af dykning.

Sable Travelling fastlandet

Men hvad er den mindste ø på jorden? Det er en lille sandet stykke jord ud for Nova Scotia - Zobel. Han vandrer konstant på vandoverfladen, det sker på grund af den modgående strøm af kolde og varme hav. Navigators kaldte det øen død, fordi der under en voldsom storm 15-meter bølger er fuldstændigt absorberet af jorden, og skibe af hendes brød.

Det er nu en kirkegård midt i Atlanterhavet. Kun dokumenteret omkring fem hundrede katastrofer. Efter installation betjener beacons ophørte tragedie. I dag er denne "æderen af skibenes hjemsted for en lille gruppe af mennesker, der beskytter den lokale flora fra døden. Men øen rige vegetation ikke skinne, det næppe tage rod træer.

Residential ø Key Kolker

Der er på planeten de smukkeste hjørner, hvor du føler dig som en rigtig Robinson Crusoe. Turister overveje Key Kolker et af de bedste steder i verden. Den mindste ø - det er selvfølgelig den Bishop Rock, men dette stykke jord er heller ikke er stor. Dens område har omkring 7 kvadratmeter. m. Dette er en reel eksotisk for turister fra de store byer. Den overflod af usædvanlige vegetation kombineret med det blå hav gør dette sted virkelig fantastiske.

Georgien, øen St. Simons Island

Det ligger i Atlanterhavet. Levede-en lille udvej landsby i midten af det dybe hav. Plot Størrelse - lidt mere end 10 m². m. Konstant bor og arbejder her i omkring 30 mennesker, resten kommer til at slappe af, nyde det storslåede landskab og privatliv.

Naturlig arv Kroatien - en lille ø Visovac

En gammel stykke jord at bygge templet af Jomfru Visovatskoy og Moder of Mercy, er beliggende midt i den smukke Krka floden. Selvfølgelig er dette ikke den mindste ø på jorden, men helt sikkert den smukkeste og religiøse. Uden for naturarv republikkens er en sø fyldt med ørreder. Omkring omkredsen vokse høje cypresser beskytte holm fra brændende stråler og vind. fredelig atmosfære i luften. Du kan få her kun med båd fra landsbyen Bristane.

En masse fantastiske og mystiske mini-kontinenter har i verden. Den mindste ø i den bundløse hav er usandsynligt nogen vil være i stand til at se simpelthen ikke komme til det. Men der er dem, der, takket være en mand, er blevet en reel offentlig ejendom og små resorts, der bringer en kæmpe fortjeneste. Og navnene på nogle af dem er forbundet med gamle sagn og fortællinger.

Hver ø leve oprindelige liv, er kendetegnet ved en speciel smag, sine egne forestillinger om kultur og civilisation. Eksotiske små hjørner i midten af vandoverfladen er tiltrukket uberørt skønhed, usædvanlige landskab skabt af naturen selv, og uberørte strande. Sikkert ingen af os ville nægte at besøge dette fantastiske sted at opleve uberørt farve og fordybe sig i det sjove.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.