HjemlighedKonstruktion

Hvordan man vælger en facade materiale: tips og ekspertanmeldelser

Kosmetiske boligindretning er en integreret del af den komplekse reparationsarbejde. For at vælge den perfekte facade materiale, er det nødvendigt at kende funktionerne i hver. For hver type bygninger passer til en bestemt type finish.

Men uanset hvad tag- og facadematerialer eller ville være blevet valgt, skal de være godt beskyttet hjem fra de negative miljøpåvirkninger, og udføre en dekorativ funktion.

gips

Ansøgning teknologi pudsning af vægge uden for huset er en af de mest simple og relativt billig.

Facade efterbehandling materialer er der 4 typer:

  • polymer;
  • mineral;
  • silicone;
  • silikat.

Den granulære fyldstof, som er en del af facaden materiale til huset, kommer i forskellige størrelser og kvalitet. Men for det meste udgifterne til gips påvirkes i tillægget.

Kvalitative løsninger har en væskeophobning, blødgøringsmidler, stabiliseringsmidler. Ved betjening af en facade materiale til huset ikke krymper og har evnen til at "ånde". Ikke passerer ind i ydre trim fugt, høj kvalitet luft gennemtrængelige gips. Det giver en god ventilation af alle anvendte materialer og forhindrer dannelsen af skimmel og meldug.

Montering af facaden under pudsning

De mest populære og høj kvalitet metode til efterbehandling er "våd" facade. For dens montering plade under anvendelse af en glasuld eller mineralske stoffer. Med lim og særlige ankre fastgjort til bunden af dem. De forstærkende net er fastgjort, som i startpositionen pritaplivayut pudslaget. Pynteudstyr lavet i den sidste fase.

Dette system gør det muligt at montere de forreste materialer til et landsted og en præfabrikerede højhuse.

fibercement

Moderne materialer er fibercement. De vigtigste karakteristika er positive lethed, styrke, frostbestandighed, korrosionsbestandighed, fugtresistens og nonsusceptibility ugunstige naturlige påvirkninger.

Fibercement som en sten og meget godt isolerer lyd. Denne Facadelukningssystem materiale monteres under alle temperaturforhold. Han er uhøjtidelig i drift.

Stort udvalg af størrelser og farver for at skabe en dekoration til forskellige smag.

sidespor

Størstedelen af PVC sidespor er et panel, som udviser god elasticitet. Dette tillader materialet at genvinde sin oprindelige form, selv efter hårde slag.

Holdbarhed karakteriserer sådanne facadeplader. Materialet har således en standard tykkelse - kun 1 mm.

PVC brandsikre sidespor. Ved høje temperaturer materialet facadeplader kun smelter. Den opfylder også alle miljø- og sundhedskrav.

Vinyl sidespor har en levetid på omkring 50 år ved temperaturer fra +50 til -50? C. Det kræver ikke særlig pleje, farve med tiden overfladen. Et sådant materiale er tilstrækkeligt rengøres let, ville det være tilstrækkeligt at vaske vand fra en slange.

aluminium sidespor

Tagdækning og facadematerialer af aluminium er kendt for deres nem installation og muligheden for deres egen. Vægt på 1 m 2 står er kun 1,7 kg.

Ved fremstillingen af sådanne materialer til facaden af et hus på landet anvendte polymermaterialer, der giver panelet tekstur og farve af træet.

Denne teknologi hjælper med at forbedre de isolerende egenskaber af aluminium. Der er mange muligheder for dens udsmykning.

Fra en malet aluminium anvendes facadematerialer til et hus på landet. De har en høj varmeledningsevne, men udgifterne til en sådan sidespor er meget billigere. De bruges ofte til kølerum eller udhuse, lagre.

Aluminium sidespor er meget modstandsdygtige over for mekanisk beskadigelse. Derfor er det også anvendes til hud cafeer, indkøbscentre og andre offentlige rum.

sidespor stål

Stål facade materiale stærkere end aluminium. For at forhindre korrosion af dens overflade behandles med en speciel lak.

Ifølge den teknologi i produktionen af stål sidespor udsættes for galvanisering, betydeligt forlænger dens levetid. Materialet har god brandmodstand, det er ikke modtagelig for mekanisk beskadigelse.

De stålplader er normalt ikke anvendes til beklædning af bygninger eller huse, der ikke har et stærkt fundament. Dette skyldes den store vægt af metallet. Det er også meget brugt til dette materiale foring skure og benzinstationer.

Stål sidespor i varmt vejr kan skabe effekten af overophedning inde i bygningen, og en betydelig varmetab vil forekomme om vinteren.

Overflade beskadiget af mekanisk påvirkning, skal du være malet med det samme og uden at mislykkes. Drift af stål sidespor periode på lidt mindre end vinyl, og er omkring 10-25 år.

cement sidespor

Sådan facade materiale såsom cement sidespor er relativ ny. Sin produktionsproces gælder fuger i kombination med cellulosefibre.

Cement sidespor er normalt produceret tæt på træ tekstur.

Under denne proces bygning facade materiale er varmebehandlet. Efter dette, bliver han funktionelle egenskaber konventionelle materialer til sidespor og har alle de egenskaber af træet.

Mursten og natursten

De fleste traditionelle bygning facade materialer - en mursten og sten. Denne beklædning bruges til både delvis og fuld til at afslutte de forreste sidevægge af huset.

Brick ofte bruges til dekoration af hætten. Men det er tilladt og fuld dekoration hjemme dette materiale. Dens ulempe er en lille vifte af farver og nuancer.

Udbredte design af det ydre af bygningen knust tegl. De kan også være kombinationer af forskellige farver af materialet.

Flere bred vifte af farver af natursten. En sådan afslutning vil være langt dyrere end mursten, men det er virkelig udsøgt udseende enhver bygning.

Natursten er tung, så forudgående plating overfladen af væggene og fundamentet yderligere styrket.

Den mest almindelige type af natursten i reparation arbejde uden for hjemmet er en granit. Dens egenskaber omfatter holdbarhed, styrke, nonsusceptibility naturlige påvirkninger.

I størrelse fraktion granit er grov, medium og finkornet. Jo finere kornstørrelse, jo højere driftsperiode materiale. granit hårdhed tilvejebringes ved tilstedeværelsen i dets sammensætning af kvarts, hvis størrelse kan nå 70 vægt% af det samlede materiale. Det er modstandsdygtig over for temperaturændringer, kemikalier, dårligt vejr og vejrforhold, er fugt. Dette materiale er perfekt til foring facaden af bygninger.

kunststen

Facade materiale kunststen kan laves i forskellige farver og nuancer, der passer til enhver udvendige af bygningen. Også en sådan foring er 3 gange lettere end naturlig finér. Dette giver mulighed for brug af kunstige sten til vægge og træ besfundamentnye bygninger. De er dekorerede pergolaer, hegn, terrasser og selv det indvendige af huset.

En række designmuligheder kan du oprette næsten ethvert billede i og uden for huset. Udbredt kunststen skyldtes relativt lave omkostninger og bevarelse af sådanne materialeegenskaber som resistens over for vejr og temperaturpåvirkninger.

Den mest almindelige form for denne type liner er granit. Han ser godt ud på stort set alle facade.

Ekspert råd om valg af facaden materiale

De fleste af de erfarne oplevelse af fagfolk, der arbejder inden for maling og dekoration facader, rådgive deres kunder til at vælge indstillinger for klassiske materialer. De mest almindelige: dekorative mursten, kunstig og natursten, samt vinyl sidespor. Stone facader, ifølge eksperter, er de mest holdbare.

Med udgangspunkt i eksisterende anmeldelser, kan vi sige, at den øgede interesse i mursten udsmykning af huset hver dag. Dette skyldes en stigning i området af materialet, hvilket øger mangfoldigheden af dets farver og nuancer.

Ganske ofte er der positive anmeldelser af eksperter på paneler af facaden. Med korrekt håndtering og installation kvaliteten af det materiale, de er villige til at give en god nok garanti på efterbehandling materiale.

Også erfarne installatører facader at det er nødvendigt at undersøge de klimatiske forhold i terrænet og strukturegenskaberne for korrekt anbefalinger optimal materiale.

Efter at have gennemgået de mest berømte muligheder overfor huset, sommerhus eller villa, og efter anbefalingerne fra eksperter, kan du stoppe ved den optimale type hud. Facade materiale udvalgt i overensstemmelse med reglerne og samlet korrekt, vil det ikke kun være en god æstetisk design af bygningen, men vil udføre alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner. Afhængigt af de ønskede kvaliteter af foring, kan alle gøre isolering og udsmykning af væggene i sit hus smukt og præcist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.