TravelingEksotiske steder

De fantastiske strande på Rhodos

Transparent klar vand i Middelhavet og Det Ægæiske hav, smuk natur, gode klimatiske forhold og gæstfrihed af de ansatte i hoteller og lokale beboere tiltrække turister fra hele verden. Grækenland, Rhodos, strande - det er det! Kuffert i hånd - og hvile på Rhodos. Nok til at medbringe badetøj. Til afslapning på strandene behøver ikke at tage noget ekstra. Selvom du kan undvære en badedragt, der kommer til at hvile på Rhodes nudiststrande er ikke en gimmick. Hvert år flere og flere mennesker foretrækker nudist rekreation. Hvis vacationers tidligere generte og konservative var nu topløs garvning er ikke overraskende. Nudist strand ligger nær centrum af Faliraki. Alt er der: liggestole, parasoller og endda et påklædningsværelse. Absolut roligt sted at piger kan deltage med tillid til din sikkerhed.

strande Rhodos

Rolig lavvandet hav og uspolerede sandstrande - det er Middelhavskysten. Og selv om den stenstrand, hotellet er tæt på bulk-sand. For vacationers! Det vigtigste er, at her i solen varmede havet, perfekt til en ferie med børn. Bedste ferie sæson - fra slutningen af juni til begyndelsen af september. En af de bedste strande i Faliraki betragtes, hvor kysten i 5 km er dækket med gyldent sand. Den mest besøgte strand i Rhodos - Lindos. Ren gyldent sand, havet er lavvandet, klart vand - bedre ikke tænke for badning babyer og familie rekreation.

Den tilsyneladende endeløse, nemnogolyudny, med klipper og huler Afandou Beach, tildelt det blå EU-flag for renlighed. Nær stranden til turister er der tilvejebragt et felt til spillet golf. Ganske mange værtshuse og restauranter, og det berømte strande på Rhodos.

En af de smukkeste i Middelhavet er stranden Rhodos. Ved 10 km væk er nedsænket i den eksotiske vegetation af fyrretræer og palmer strand i Kalithea. Healing fjedre, kursteder og termiske bade tiltrække turister fra hele verden. Et paradis under vand er havet for dykkere.

Rhodes strande på Ægæiske Hav er unik. De er stenet og grus, samt indgang til havet, som er køligere end Middelhavet, selv i de varmeste sommermåneder. Højdepunktet i Det Ægæiske Hav - de skummende bølger og næppe set i tågen øer. Interessant Prasonisi strand, som ligger på det yderste punkt syd for øen Rhodos. Her landtange forbinder Prasonisi med Rhodes og deler de to have: Det Ægæiske Hav og berolige den urolige Middelhavet. I juli og august, hvor kraftige vinde blæser, på strandene kan du se de vacationers og turister med brædder for windsurfing. Stranden er også populært med Yalios vindserfengistov. Der er hele tiden konkurrencer i denne sport. Som Afandou Beach, blev han tildelt EU blå flag for renlighed.

Rhodes strande er anderledes. Nogle - sandede, rolige og fredelige, andre - rullesten med en konstant hav svulme op, men de tiltrækker turister med sin unikke, uforlignelige landskaber og evnen til at reagere på eventuelle anmodninger af moderne turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.