TravelingEksotiske steder

Moskva klostre, historie og betydning

De ældste kendte Moskva klostre - Epiphany og Danilov - baseret, så vidt forskerne, i slutningen af det XIII århundrede. Men opførelsen af klostre i Moskva udfoldede virkelig godt kun med slutningen af det XIV århundrede. Jul, Andronicus, Sretensky, Simon og nogle andre klostre i Moskva blev bygget i disse år. Hovedparten af de nu eksisterende eller kendte til os Moskva klostre bygget i XVI- XVII århundreder.

Klostre, som var på de nære tilgange til Moskva var i virkeligheden en styrkelse af fæstningen.

Sådanne vagt klostre forstæder blev bygget på forhøjet jorden og omgivet af mure med brystværn og tårne. I løbet af razziaer og krige gemmer sig fra fjender omkringliggende beboere. Denne defensiv klostre funktion forklares ved det faktum, at de hovedsagelig er placeret i de sydlige forstæder, dvs. den del af nomader.

Trinity-Sergius Lavra, den berømte og kostbare levn fra den russiske jord, blev grundlagt i 1340 af St. Sergius af Radonezh. I mange år klostret St. Sergius var den vigtigste kulturelle og åndelige centrum i landet. Inden for murene af klosteret fungerede kendte spirituelle forfattere Logofet Pachomius, Epiphanius den Wise, Maksim Grek, den berømte maler Andrei Rublev, Dmitry Plekhanov og Daniil Cherny.

St. Sergius, den åndelige fader prins Dmitry Donskoy, var hans rådgiver i offentlige anliggender. Som du ved, før forestillingen på Kulikov slaget Dmitri Donskoy kørte til Trinity monastyr.Sergy velsignet og formanet i stor præstation af prinsen og soldater. Han blev sendt til slaget af de to munke, og Peresvet Oslabya ifølge krønikeskriver, "overordentlig stand uselvisk årsag, og besidder den styrke og mod og dristighed stor." Begge munke, tilskynde soldater til kamp uden rustning venstre. Combat Peresvet med tandsten helten Chelubey, bundet med jern, begynder slaget. Begge faldt på slagmarken.

I 1919 blev alle templer forseglede kloster, munke blev arresteret. Dette ophidsede den trofaste og førte Hans Hellighed Patriarch Tikhon til at anvende sig til Lenin med anmodning om at åbne templer Treenigheden Lavra. Som et resultat af dekretet af Folkekommissærernes af museet blev åbnet i klosteret.

I dag Lavra - det vigtigste åndelige centrum af den russiske ortodokse kirke. Derfor hengivne var at genoplive de gamle klostre i Moskva. I år tusindvis af mennesker kommer for at se skrin af den russiske jord og tilbede grav St. Sergius.

Klostre Moskva spillede, uden overdrivelse, en stor rolle i russisk historie.

I dag i Moskva er der mere end 60 klostre. Blandt dem er den gamle kloster som Ugresha Kloster, grundlagt af Dmitry Donskoy efter sejren i slaget ved Kulikov, det ny Jerusalem, der blev grundlagt i 1656 af Patriarch Nikon og mange andre klostre.

Moskva ikke passere den generelle skæbne. Efter Oktoberrevolutionen, alle klostre i Moskva-regionen, Moskva-regionen, såvel som i hele Rusland, er blevet ophævet. I de senere år blev de fleste af de klostre tilbage til kirken, mange af dem allerede er i drift igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.