Nyheder og SamfundMiljø

Rainbow Mountain i Peru, end de er interesseret i, og hvordan man kommer dertil?

Intet under, de siger, at den bedste kunstner i verden - det er naturen, men som en billedhugger, designer og måske endda en musiker. Beviset på dette er de mange fantastiske hjørner af vores planet, herunder - hvis startede i de bedste traditioner i abstrakte Rainbow bjergene i Peru. Hvorfor de er, og hvordan man kan nå dem - om dette i vores artikel.

Serrania de Ornokal

Under en smuk melodisk navn gemmer sig en massiv bjergkæde, som strækker sig fra provinsen Salta i Argentina, gennem Peru til Altiplano i Bolivia. Det er en del af en kalksten dannelse. Toppen af Serranía de Ornokal ligger i en højde af 4761 m over havets overflade. Det er fra de mest farverige åben plads landskaber i regionen.

Hvorfor er bjerget, der farve?

Den såkaldte Rainbow Mountain i Peru, også hører til denne række. Den lokale indiske stamme "quechua" kalder dem Vinikunka. Bogstaveligt oversat, det lyder som "bjerg regnbuens farver."

Hele systemet er dannet af sedimentære kalksten klipper. Som et resultat af tektonisk aktivitet i regionen og udhulingen processen i en fjern fortid, dannede de en bizar farverig dannelsen af trekantet form. Der er blandet, ser det ud til, alle regnbuens farver og nuancer af okker, grøn, blå, lilla, gul, rød, og så videre. D. Ikke overraskende modtog bjergene sådan en romantisk navn. Det er bemærkelsesværdigt, at farverne varierer meget afhængigt af tidspunktet på dagen og belysning, er maksimal intensitet nået på et tidspunkt, hvor topdækslet sollys.

Beliggenhed bjerg

Placeret Rainbow eller Colour bjerg Peru hundrede kilometer fra byen Cusco (administrative center i regionen). Højden af grupperingen, blandt de strækkende turkise laguner og snedækkede toppe, når 5200 m over havets overflade.

Interessant, flag byen er en vekslen af farvede bånd - en regnbue. Men det er ikke på grund af den tætte nærhed af den smukke og farverige bjergkæde. Formentlig gik han til den lokale befolkning i Inkariget.

Beliggende Rainbow bjerge i Peru i et meget smukt sted. Fra deres toppe tilbyder en af de bedste udsigt over gletscheren Ausangate, som har et foto i artiklen. Bjerget er helligt for inkaerne, og årligt i templet ved dets fod pilgrimme samles for at fejre den såkaldte dag Koyyur Reethi (Qoyllur Rit'i). Arrangementet er dedikeret til guddom Apu - en af de vigtigste lånere af byen Cusco. Når disse steder kommer conquistadorer hedensk tradition efterhånden blandet med den kristne religion og er nu tæt knyttet til fejringen af den hellige treenighed.

Rainbow Mountain i Peru: hvordan man kommer dertil?

Spekulerer hvordan man kommer til regnbuens bjerge, bør enhver turist forstå, at en sådan kampagne kræver en vis fysisk træning og er fyldt med visse farer. Dig selv at komme til stedet er ret vanskeligt, da der fra Cuzco busser. Den nemmeste måde - er at bestille en taxa, en lidt mere kompliceret - at leje en bil og bevæbnet med kort. Vejen i alt tager omkring tre timer.

Du kan også tage den offentlige transport. For at gøre dette, tage bussen til byen Puno, eller i hans retning. Det er let at komme til landsbyen Pitumarka, og fra det - i Osefinu, og derfra begynde at stige i Rainbow Mountain. I Peru, er ikke så enkelt transportsystem, som overalt i Europa, så uforberedte turister giver mening at tænke på gebyret vandretur.

Udflugt til bjerget

Den nemmeste og hurtigste måde at komme til en af de vigtigste naturlige attraktioner i Peru - er at købe en tur fra en rejsearrangør eller lokale myndigheder. Omkostningerne vil være ca $ 75-80, og varighed - en dag. Ruten generelt består af to stop: Cusco Kesiuno, Iriserende bjerge og tilbage. For at holde gang, foreskrevne kontrol i de tidlige morgentimer.

Det er vigtigt at huske, at bare fordi du er i en sådan ekspedition ikke vil tage. Inden vi går til brug for akklimatisering periode på mindst tre dage i en højde af 3000 m over havets overflade. Det laveste punkt på ruten, der fører til de Rainbow-bjergene i Peru, som ligger på 4326 m, den afstand, som mund - 16 km. Trekking er ikke den nemmeste, men hans ultimative mål fører så begejstret, at alle de prøvelser af klatring gå ved vejen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.