ComputereComputerspil

Act of Aggression: gennemgang og passage

Hvordan man vælger et spil med at tilbringe deres fritid kan være fremragende? Gamers betale præcis dette øjeblik så mange gange! Fordi virkelig vælge en værdig underholdning er meget vanskelig. Hvis du var en fan af spil i 2000'erne, men fordi du imponere de gamle projekter, så helt sikkert vil du være interesseret i en af disse udviklinger, som aggressiv handling. En gennemgang af dette spil er ganske enkel. Lad os undersøge de vigtigste punkter i spillet: grafik, historie, transmissions- og andre vigtige aspekter.

Den nye strategi - en gammel genre

Senest på skærmene af tusinder og millioner af brugere var der en ny strategi spil udviklet endda glemt af genre - klassiker. Den sande ånd af 2000'erne, kan ikke undgå at renter fans af klassikere, fordi for det meste er der stadig absolut alle de funktioner og egenskaber for den klassiske strategi. Dette spil var en direkte arvtager af projektet Command & Erobreren: Generals. En masse ligheder mellem dette spil, og den helt nye projekt af aggressiv handling. Oversigt over sidste understreger, at denne udvikling for alvor har en klassisk fremgangsmåde, men der er i den, og chips, som kan engageret med sin originalitet.

historie

Alle handlingen Spillet foregår i en fjern fremtid, hvor man lige har slået en grand krig. Deltag i det tre store fraktioner: "US Army", "Chimera" og "Cartel" Hvorfor krigen brød ud? Svaret er simpelt og banalt. Befolkningen af planeten for hurtigt voksende, ressourcer er ikke nok, ikke nok plads, men fordi alle nationer kun blev forenet i tre fraktioner: stærk, kraftfuld, og næsten lig med hinanden. Hver ønsker at gå forrest i denne kamp, men kræfterne er næsten lige. Den deltager, der er i dette spil, er forpligtet til at vælge i starten af en af disse fraktioner og begynde sin Act of Aggression udvikling i verden. Oversigt over de vigtigste funktioner - et vigtigt emne, så de grundlæggende komponenter, du skal overveje nærmere.

Factions

Der er tre fraktioner, som er identiske i størrelse, men forskellige i kvalitet, retning. Målet for alle er det samme: at ødelægge de resterende to at være den eneste, der vil tage den planet i aggressiv handling. Gennemgang af "amerikanske hær" er ikke det mest interessante eller mest kedelige. Fraktionen afspejler systemets fungerende demokrati. Der er Marines, elite enheder, men der er ingen nanotech våbensystem. Våbnene til kamp tæt på virkeligheden og næppe bedre. Sådan en enorm spektrum nuance kompenseret forbedringer. Det er perfekt, du kan endda separat enhed for at forbedre kampfærdigheder, at tænke over taktik og strategi.

Hvad kan du vælge en fraktion?

Men der er en anden fraktion, der fortjener en særskilt revideret i aggressiv handling. Passage af spillet afhænger af valget af en af de tre varianter af historien, og hvis du vælger den anden "kartel", derefter tage billedet af de "dårlige" mega-selskaber, med deres høje teknologi, og meget mere kraftfulde ambitioner. Der er en stærk energi våben, og det er også muligt at bruge en stealth våben (du kan skjule ikke kun tropperne, men også med kortet af bygningen). Den vigtigste ressource for "kartel" - aluminium. Ingen metal - der er ikke noget. Afhængighed af en ressource ofte spiller en grusom spøg.

Og de fleste juridiske Corporation er en fraktion kaldet "Chimera". FN selv at investere her og til forventningerne. Faction meget hårdfør, kan modstå de stærkeste angreb, men dette er ikke mobilitet. Denne fraktion er klar til at angribe på ethvert tidspunkt, men at kæmpe tilbage, kan ikke altid. Air support er svag, da der ikke er nogen stærke bombefly.

passerer

Men hvad der ellers er vigtigt at vide om spillet? Du bør helt sikkert overveje den tid, hvorfra at starte en krig. Dette ville hjælpe bare gennemgå spillet aggressiv handling. Vil grænsefladen, om det russiske sprog? Ikke mindre populære spørgsmål, der har præcis ét svar: nej. Spillet er udelukkende på engelsk, så hvis du ikke er godt kender sproget, vil det have podnataskal det bare for dette spil. Et stort antal opgaver vises på engelsk, så hvis du ikke ønsker at få en uventet spark i ryggen, så meld dig til en ven og tolk.

Det andet punkt - det er en opgave. I dette spil vil ikke kun kæmpe, men også til at bygge bygningen. For eksempel vil dit første byggeprojekt være hovedkvarter. At genopbygge og udvikle deres egen fraktion, du har brug for hele tiden at være i søgningen, så på forhånd at advare og rådgive dig til at læse revisionen spil Act of Aggression. Snyd genopfyldning sådan nej. Generel administration af kombinationen, som kan give en form for bonus - spillet er yderst sjældent, og fordi udviklerne ikke indberettes, er der virkelig en mulighed for at blive den stærkeste med en regelmæssig sæt tegn. Og hvorfor ville spille, hvis der er snydepelse. Selve passage blandt gamere tager et eller andet sted 04:00. Selv for det klassiske spil er meget lille. Affald tid eller ikke på det - du bestemmer!

Hvad deltagerne siger?

Ingen anden virksomhed på udviklingen af medieprojekter er ikke anerkendt, at hendes "barn" fungerede den mest fremragende. Dette fremgår af en eventuel revision af spillet aggressiv handling. Koder og bedrager, der er så meget på udkig efter deltagere, der ikke i dette spil. Det er så klassisk, at denne funktion for det er for nyt. Deltagerne sige om svage grund: i sammenligning med de projekter, som vi ser i dag, genren, selvom klassiske, men er blevet forældet og gennem historien, og til tiden. Party simpelthen ikke fat i spillet, da passagen af en erfaren gamer kan forårsage endnu latter. Opgaver er dumme: at bygge alle bygninger omkring hovedkvarteret for bogstavet "P". Men overraskende nok, kan det præstationsniveau for sådanne mikrozadach afhænge af det endelige resultat af kampen. Under slaget, kan du få fat i nogle bank og røve det, tilføjer til sine reserver.

Gamers siger, at i princippet kan du køre spillet og forsøge at komme igennem, men det er det værd at gøre for dem, der "savnet" i 2000'erne. De, der allerede er vant til den nye "ikke-klassiske" genre, og ultra-realistisk grafik, synes det ufærdige. Sæt spillet på den letteste pc, så de specifikke systemkrav er ikke. Den vejer lidt, og diskplads tager ikke mere end 15 GB. Men selv sådan en klassisk driftstid har sine forsinkelser og bugs: springet i en konsistens, en marmelade i lagene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.