HjemlighedKonstruktion

Optimal isolering af huset i dag

I vores land er klimaet helt barsk, så isoleringen af huset spiller en vigtig rolle i byggeprocessen. Med opførelsen af nye bygninger skal være klart, hvad jeg ønsker at få hjem. Du kan have en masse snak om design beslutninger og interessante projekter, men huset i alle tilfælde skal være varm og tør. I dette tilfælde er det ønskeligt, at omkostningerne var acceptabelt selv for den almindelige borger. De, der producerer isolering af et hus ved, at vil ikke fungere uden en god isoleringsmateriale. Ved at købe et kvalitetsprodukt, kan du reducere varmetabet betydeligt.

Regnskabsmæssig isolering hus lavet af træ, bør du være opmærksom på den optimale løsning. De vil bruge et system med ventilerede facader, der antager et luftlag. Takket være det hele året lang vægge forbliver tørre, uden at miste de varme-afskærmning egenskaber. Fraværet af en sådan periode er fyldt med den hurtige udbredelse af skimmel på grund af høj luftfugtighed. Det er således nødvendigt at huske på, at i løbet af arbejdet skal ikke kun fokusere på isolering, men også tage sig af strukturen, beskytte den mod eksterne faktorer.

Først og fremmest varmetab sker gennem husvæggen så bør gives deres isolering særlig opmærksomhed. Indefra at udføre varmeisolering arbejde meget lettere, men denne metode er ikke udbredt på grund af reduktion af beboelsesrum. Den udvendige isolering af huset har en masse fordele i form af beskyttelse struktur fra nedbør og andre ydre påvirkninger. I processen med at lægge materialet er nødvendigt at tage hensyn til de betingelser, hvorunder det er meningen at bruge en eller de andre isolering systemer, eller kan opstå for tidlig ældning af isolering.

En god mulighed anses for at være hjemme isolering plader af ekspanderet polystyren, materialet levet op til overfladen af facaden. Efter afslutning af hele plan pudset med særlige hydrofobe forbindelser og malet. En høj grad af imprægnering og god termisk ydeevne med til at sikre polyurethan sprøjtning på den ydre overflade. Udenfor dannede film, beskytter materialet mod fugt. Imidlertid er pladerne mest almindeligt anvendte mineraluld, som er placeret mellem søjlerne. De lukker den imprægnering og pynteudstyr i form af ventilerede facader.

Hvis det er umuligt at leje en konstruktion besætning isolering uden for huset kan gøres på egen hånd. For eksempel, når væg sidespor isolationsmateriale anbringes mellem stængerne, der vil blive fastsat endelige forskallingsbrædder. I det første trin valgte placering af horisontale beslag, mellem hvilke intervallet skal bestemmes af bredden på et varmelegeme. Tværsnittet af stængerne er valgt i afhængighed af tykkelsen af plader af mineraluld. Den således monteret kasse stablet isolering, som straks lukker lag af imprægnering materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.