SundhedPræparater

Terapeutisk fraktion 'SDA-2' Human

Som en løsning, den del af "ASD-2" for manden begyndte at få fremtrædende plads først i de senere år, selv om der er brugt stoffet i praksis umiddelbart efter Anden Verdenskrig. Antiseptisk oprettet af regeringen orden i et hemmeligt laboratorium, som et middel til at beskytte mennesker og dyr mod udsættelse for giftige stoffer og stråling.

Desværre, fraktionen "ASD-2" (for en mand) er stadig ikke genkendes af officiel medicin og er kun beregnet til behandling af dyr. Køb Lægemidlet udleveres kun veterinære apoteker. Også, der er ingen officiel erklæring om brugen af lægemidlet.

Men mange medicinske eksperter siger om fordelene som anført et brøkdel "af ASD-2" for manden. Endvidere en antiseptisk stimulator, som har bakteriedræbende egenskaber, det styrker immunforsvaret, regenererer beskadiget væv. Der er to fraktioner af lægemidlet, som kaldes "Fraktion-2" (til internt brug) og "fraktion 3" (anvendes kun udenfor).

Listen over sygdomme, der behandles med "ASD-2," for en mand svært at huske stoffet. Det er næsten et universalmiddel for alle dårligdomme. Fraktion-2 anvendes i alle sygdomme i kvinder, herunder ufrugtbarhed og frigiditet. Det stof hjælper lindre stofmisbrug. Med dens hjælp godbid prostatitis, impotens, tuberkulose, psoriasis, multipel sklerose, forskellige typer af gigt.

Betyder vist ved slagtilfælde, hjerteanfald, hjertesygdomme, vaskulær sygdom. Gennem brug af antiseptisk-stimulerende behandling modtagelig for gastritis, mavesår, colitis, bakterielle sygdomme, orm angreb. Det anvendes i nyresygdomme (nephritis) og leveren. Denne antiseptiske gendanner beskadigede væv i kroppen, det hjælper med angina og paradentose. Det antages, at fraktion "SDA-2" slankende, kan også anvendes.

Gode resultater viste vaginal udskylning opløsning af fraktion-2. Som følge heraf blev det ødelagt ikke kun klamydia og Trichomonas. Midlet kan fjerne fibromer, fibrom, erosion, livmoderhalskræft. Det var efter den effektiv destruktion af Trichomonas vaginalis hos kvinder i halvtredserne blev masse (uofficielt) at anvende en antiseptisk, stimulerende.

Antiseptisk (sammen med fraktionen-3) er med held behandlet dermatitis, eksem, trofiske sår, acne og andre hudsygdomme. Der er tilfælde, hvor bruger stoffet i mindre end et år, slippe af med svær psoriasis og neurodermatitis. Og med fibromer, adenomer, fibromer og andre tumorer, der bærer den godartede karakter, kan undværes operationer i 80 procent af tilfældene. Særligt effektiv fraktion "SDA-2" til en menneskelig lidelse skjulte dybe infektioner (kønssygdomme, tuberkulose), og Trichomonas der genererer hjerte- og karsygdomme og kræft.

Til behandling af visse sygdomme har sine egne metoder og kredsløb til anvendelse af præparatet, kortvarigt kaldet "Fraktion SDA-2".

Vejledning til brug antiseptisk stimulator Dorogova

Praktisk talt ethvert sygdoms kan helbredes ved at udføre det følgende skema for de tre-måneders behandling.

Fraktion-2 forbruges om morgenen på tom mave en halv time før morgenmaden. De første fem dage, tage fem dråber antiseptisk, og derefter foretage en pause i tre dage. De næste fem dage forbruge 10 dråber med følgende pause. I denne sekvens dosis justeret til 25 dråber pr gang. Derefter gentage kurset igen, begyndende med fem dråber. Således bør få tre kurser. At vaske ned er ikke meget behagelig at smage, eller rettere, lugten, lægemidlet, som er lavet fra ekstrakter af dyrevæv, kun koldt kogt vand. Mængden af væske bør ikke overstige en fjerdedel eller et halvt glas - afhænger af antallet af dråber.

Der er også ordninger af lægemidlet i høje doser, som gør det muligt at besejre visse former for kræft med tidlig behandling til lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.