SundhedPræparater

Drug "Andipal" - brugsanvisning

Højt blodtryk - en af de mest almindelige sygdomme, og det dækker både de ældre og midaldrende. Hver tredje beboer i Rusland lider af det. Hypertensive hjertesygdomme er cerebral blodstrøm, hvilket resulterer i en abnormalitet af hjernecellerne. På baggrund af udviklingen i den epidemiologiske situation er vigtigt at vide om medicin til at hjælpe håndtere sygdommen. Dette er instruktioner narkotika "Andipal" vedrørende brugen medikamenter diskuteret i detaljer i artiklen.

Farmakologiske egenskaber "andipal"

Medikamentet "Andipal" - er et kombineret præparat, som har vasodilatorisk og analgetisk virkning, reducerer trykket og lindrer spasmer. Præparat "Andipal» hvis sammensætning indbefatter metamizol natrium hydrochlorid, papaverin, bendazol phenobarbital og fremmer fjernelse af indvolde fra spasmer i glat muskulatur, øger perifere blodkar, har en beroligende virkning og reducerer niveauet af adrenalin i blodet.

Lægemiddel "Andipal" ordineres til patienter med arteriel hypertension, det hjælper med smerter af forskellige ætiologier og lindrer spasmer i perifere blodkar og hjernen, glatte muskler i mave-tarmkanalen. Medikament forbedrer blodgennemstrømningen og iltningen af hjernevævet, der forårsager smerte fjernet.

For at begynde at modtage "Andipal" stof brugsanvisning anbefaler en tablet tre gange om dagen. Forløbet af behandlingen af vaskulær dystoni kan vare fra fem til ti dage.

Drug "Andipal" - kontraindikationer og bivirkninger

Kontraindikationer for modtagelse "Andipal" lægemiddel annotation kalder en mangel på glucose-6-phosphatdehydrogenase, alvorlig angina, takyarytmier, tarmobstruktion, prostatahyperplasi, vinkel-glaukom.

I sygdomme i blod, lever og nyre sygdom, intolerance "Andipal" lægemiddelkomponenter User ansøgning forbyder brugen. Allergiske reaktioner. Ud over drug bivirkninger omfatter døsighed, kvalme, nedsat blodtryk, forstoppelse, kan nedsætte hastigheden af psykomotoriske reaktioner. I sjældne tilfælde, hvor forløbet af narkotika behandling varer længe nok, er der agranulocytose og leukopeni. Derfor bør du jævnligt bevare kontrollen over tilstanden af det perifere blod og lever. I de fleste tilfælde lægemiddel "Andipal" administreret ved forhøjet tryk. Ikke at såre dig selv, foran sin modtagelse bør måles blodtryk og sørg niveauet er højt. Ellers under reduceret tryk kan lægemidlet føre til alvorlige komplikationer af hjernefunktioner.

Der er stoffer, der kan være farligt for foster, og deres virkninger kan forårsage fejl barnets udvikling. "Andipal" henviser specifikt til sådanne lægemidler. Under graviditet er det med forsigtighed. Men hvis forbliver der et behov i receptionen af lægemidlet, at barnet ammer på dette tidspunkt er stoppet.

"Andipal" for at forstærke effekten af de ethanolholdige præparater, så det er umuligt at kombinere modtagelse af alkohol, såvel som præparater indeholdende lægemidler såsom opioidanalgetika. I løbet af behandlingen "Andipalom" kan ikke komme bag rattet i biler, til at engagere sig, hvor det er nødvendigt hastighed på reaktions- og opmærksomhed aktiviteter.

Ved betegnelsen "Andipal" stof, brugsanvisning fører til følgende konklusion. er nødvendig forberedelse til mennesker, der lider af hyppig hovedpine eller højt blodtryk. Og dens virkning er hurtig nok. Men før du tager bør altid konsultere en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.