SundhedPræparater

Sirup "L-CET": instruktion. "L-CET" (tabletter): instruktioner til anvendelse

Allergi kan blive en virkelig person til straf. Manglende evne til at gå ud i løbet af de blomstrende planter, intolerance poppel fnug eller animalsk hår, en negativ reaktion på støvet, mad - alt dette gør livet begrænset. For at bekæmpe problemet, og blev skabt af stoffet "L-CET." Instruktioner til dette stof kan give patienten værdifulde oplysninger om funktionerne i receptionen, interaktion med andre lægemidler, kontraindikationer. Derfor er det nødvendigt at blive læst.

Beskrivelse af sammensætningen og formen af lægemidlet

Produktet er sammensat af et basismateriale som levocetirizin dihydrochlorid. Beløbet i en tablet er 5 mg, og 5 ml sirup - 2,5 mg. Og det indeholder sådanne yderligere ingredienser: magnesiumstearat, mikrokrystallinsk cellulose, kolloid vandfri silica, og andre.

Lægemiddel fremstillet i Indien. Du kan købe det i form af tabletter eller sirup. Den anden har en tyktflydende konsistens og gul. Tabletterne er dækket med en beskyttende kappe af grøn, har en rund bikonveks form.

Farmakologisk virkning middel

Instruktion "L-cetanindhold" fortæller om den høje effektivitet af lægemidlet. Levocetirizin er en effektiv blokker af H 1 histaminreceptorer. Lægemidlet har en stærk indflydelse på histamin smarte allergier, reducerer de vaskulære permeabilitet og bevægelse eosinofiler. Due levocetirizin signifikant begrænset frigivelse af inflammatoriske mediatorer.

Lægemidlet ikke kun reducerer intensiteten af symptomerne, men forhindrer også deres udseende. Hovedsubstansen ikke gennemtrænge blod-hjerne-barrieren, men ikke i stand til at skille sig ud med modermælken. Efter at have modtaget begynder at operere efter 15 minutter. Effekten holder i dag. Det skal bemærkes, at betyder stort set ingen beroligende virkning, og derfor ikke forårsager døsighed.

"L-CET" (bruger altid i pakken med stoffet) absorberes meget hurtigt. Dens maksimale koncentration i kroppen observeres efter 40 minutter. Det skal bemærkes, at co-administration af fødevarer svagt kan nedsætte absorptionshastigheden. Det aktive stof har en 100% biotilgængelighed og blod-protein binder 90%. Halveringstiden er 10 timer. Blade stof udskilles i urinen. En lille mængde af midlet udskilles i fæces.

vidnesbyrd

Hvis lægen har udpeget dig "L-CET", bør erklæringen læses i patientbehandlingen. Hun taler om disse indikationer for brug:

• Kronisk allergisk rhinitis, som er forårsaget af kulde, støv, dyrehår.

• Angioødem.

• Allergisk rhinitis, gentog hver sæson.

• Høfeber.

• Allergisk konjunktivitis.

• Indtagelse af lægemidler, der fremmer frigivelsen af histamin.

• allergiske reaktioner på huden: udslæt, nældefeber, eksem.

Hvad er kontraindikationer eksisterer?

Hvis du skal bruge "L-CET" (tabletter), instruktionen giver sådanne kontraindikationer (for sirup de ligner hinanden):

1. Alder. Medicinen bør ikke anvendes til behandling af børn op til 6 år.

2. For høj grad af følsomhed over for indholdsstofferne i midlerne.

3. Alvorlig nyreinsufficiens.

4. drægtighedsperioden af barnet og amning.

Som man kan se, "L-CET" (instruktion skal være til stede i patienten under hele behandlingsperioden) kan hurtigt og permanent fjerne symptomer på allergi. Men i nogle tilfælde er det værd at give det op.

Forsigtig

Hvis du har brug for at tage den "L-CET", vil brugsanvisning hjælpe dig med at få bekendtskab med nogle advarsler for dens brug. For eksempel bør under behandling i alle tilfælde ikke drikke alkohol, hvilket skaber en ekstra byrde på leveren og nyrerne.

Hvis patienten har nedsat glucose absorption, og også til stede sucrase mangel, bruge et lægemiddel kan ikke repræsenteres. Det bør være særlig omhyggelig med at være i nyresvigt. I dette tilfælde er fjernelse af lægemidlet aftagende. Det er ikke nødvendigt at anvende de midler og de patienter, der er i hæmodialyse.

Drikke tabletter fortrinsvis på samme tid. Dette gøres bedst ved sengetid, fordi nogle patienter stadig kan være til stede døsighed. Efter at have taget medicinen er bedst ikke at køre bil og ikke arbejde med maskiner.

Det stof er "L-CET" (brugsanvisning indeholder alle de nødvendige oplysninger for patienten) er meget effektiv, men du skal overholde alle anbefalingerne. Kun i dette tilfælde stof fordel.

® modtagelse og doseringsmidler

Hvis du bliver udpeget som "L-CET" (tabletter), brugsanvisning leveres kun mundtligt. Midlerne må ikke tygges. Tabletterne skal synkes hele med vand. Hvis du tager medicinen på tom mave, vil effekten kommer hurtigere. Du bør ikke overstige den angivne dosering.

Normen for en voksen og barn ældre end 6 år er 1 tablet dagligt. Hvis du gik glip af modtagelse, du nødt til at drikke medicinen så hurtigt som muligt. For at fjerne symptomerne på høfeber, kan det være nødvendigt fra 1 til 6 uger. Hvis en allergisk patologi er kronisk, kan behandlingen være forsinket i op til 12 måneder.

Børn fra 2 til 6 år er tildelt lægemidlet i form af en sirup. Den maksimale dosis er 5 ml, og opdelt i to trin. Hvis du har købt en "L-CET" instruktion (sirup til børn og voksne kan bruges) for patienter ældre end 6 år, giver en dosis på 10 ml væske hver dag.

Hvilke bivirkninger er mulige?

Ligesom ethvert andet værktøj, præsenterede stoffet er ikke uden ulemper. Hvis du beslutter at bruge "L-CET" (tabletter), brugsanvisning giver muligheden for sådanne bivirkninger (bivirkninger sirup ligner):

• Smerter i hovedet, træthed, sløvhed og svaghed, og nogle gange søvnighed.

• Hurtig hjerterytme.

• Overtrædelse af visning.

• Åndenød.

• Mundtørhed.

• En lille stigning i kropsvægt.

• Smerter i underlivet.

Det er dog ikke nødvendigt, at disse symptomer generelt manifest. Selv om det er nødvendigt at afvise fra når de første tegn på intolerance. Til dato, farmakologiske industri tilbyder en lang række af analoger, der kan passe dig bedre.

Hvad skal man gøre, hvis du tilfældigvis overdosis?

Hvis du har brug for et "L-CET" (sirup), instruktion er i kassen er ikke bare. Vedhæftet annotation og tabletter. Du er forpligtet til at overholde etablerede standarder for modtagelse. Ellers kan det ske overdosis.

Den manifesterer sig normalt stærkt nok. Patienten har en hovedpine, kaster op, han har en tør mund. Hvis en person er i en alvorlig tilstand, er det nødvendigt at tilkalde en ambulance med det samme.

Derhjemme, skal offeret være at fremkalde opkastning, hvilket vil reducere mængden af indtagelse stoffer og undgå mere alvorlige systemiske lidelser.

Overflødige i dette tilfælde vil sorbenter. For eksempel give patienten flere af aktivt kul tabletter. Næste er symptomatisk behandling. I svære tilfælde kan patienten henvises til en overdosis af hospitalet. Bemærk venligst, at rengøring af kroppen ved hæmodialyse i dette tilfælde er ubrugelig. Specifik modgift mod en overdosis af eliminering også findes ikke.

Interaktioner med andre lægemidler

"L-CET" - sirup (bruger af applikationen kan forklares til patienten af lægen), som i nogle tilfælde ikke kan tages sammen med andre lægemidler. Det samme gælder for tabletter. For eksempel, hvis du drikker det med antihistamin "theophyllin" levotsitirizin derefter udskilles fra kroppen værre.

Kan ikke kombineres med et lægemiddel repræsenteret ved alkohol, tricykliske antidepressiva og andre sedativer. I dette tilfælde er det muligt at styrke effekten af sidstnævnte. Det vil sige, en person kan blive døsig.

"Ketoconazol" samt makrolider, når de deler stort set ingen effekt på hjertet. Ændringer eller abnormiteter i EKG ikke.

Funktioner Opbevaring, analoger og anmeldelser

Hvis du allerede har købt stoffet "L-CET" guide vil fortælle dig, hvor og hvordan det skal opbevares. Holdbarheden af lægemidlet er 2 år. Hvis du bruger sirup, huske på, at efter åbningen af flasken forberedelse er egnet til en måned.

Opbevar tabletterne skal have en temperatur på op til 25 grader. Siruppen er bedre at sætte i køleskabet. Opbevaringen sted bør være tørt og mørkt. Børns adgang til det burde ikke være muligt.

Kommentarer om dette lægemiddel ganske god. Medlemmer bemærkede hans hastighed og høj effektivitet. Bivirkninger observeret i sjældne tilfælde. Bemærk også købere en overkommelig pris og mulighed for at købe medicin uden recept. Behager også et stort antal af frigivelsen form, der gør det muligt for den enkelte patient til at vælge den relevante indstilling.

Hvis en eller anden grund medicinen ikke passer dig, kan du bruge en analogi. Selv om dette spørgsmål bør drøftes med din læge. Blandt de analoger kan identificeres som følger: "Zodak", "Glentset", "Suprastineks" "Aleron", "Tsetrilev".

Som for værdien af betragtning, er det i intervallet 160-300 rubler, afhængigt af formen frigivelse. Du kan købe det i næsten ethvert apotek, da stoffet ikke er knappe. Det er alle funktionerne i denne antihistamin. Men på trods af dens effektivitet, alene det er bedre ikke at tage. Alt skal afgøres ved samråd med lægen. Forkert indtag medicin kan forværre din situation. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.