HjemlighedVærktøj og udstyr

One-rør varmesystem til boliger

Varmeanlæg af boliger er i stigende grad at forbedre. Lavet af udviklingen af nye, men samtidig let at bruge varmeapparater. De mest almindelige er to-rør og enkeltstrenget rør udformningen af udstyret. Enstrengsanlæg varmesystem har flere fordele frem for den dobbelte rør, nemlig:

  • mest stabile hydrauliske system;
  • reduktion footage rør dermed - massen af materiale, der anvendes;
  • mulighed for at forene de dele og komponenter til standard og high-rise strukturer.

Enstrengsanlæg varmesystem er fordelagtigt til produktionsomkostningerne ved at reducere længden af materialet. Endvidere er en fordelagtig udførelsesform opvarmningen faktoren givet muligheden for at producere de enkelte knuder af samme størrelse. Dette reducerer omkostningerne til fremstilling af dele og forenkler fremstillingsprocessen. Sådanne fordele er relevante for højhus og model hjem. På samme lejligheder ligger samme varmesystem.

Enkeltrørcylindertypen varmesystem har en hydraulisk modstand. Mængden af kølemiddel passerer gennem apparatet, forbliver uændret. På grund af denne faktor, er der ingen grund til idriftsættelse ved opstart af systemet i drift. Enkeltrørcylindertypen varmesystem kan være af flere typer: lodret, vandret, med de øvre og nedre ledninger.

Enstrengsanlæg varmesystem med bunden distribution - lodret

Line (frem- og returløb) til nedre lodrette ledninger system anbragt under indkvartering af varmeelementer. Systemet har form som stigrør "U-formet" form. Hver stigrør er udstyret med stigende og faldende del. Opvarmningen af denne type følgende komponenter anvendes: flow, med lukningen sektion, justerbar flow. Varmeanlæg med et rør, og den nederste ledninger anvendes i etagebyggeri (gulve 3-7) uden kviste, med en kælder rum.

Enstrengsanlæg varmesystem med overhead distribution - lodret

Den ene-pipe opvarmning konstruktion med den øvre foder backbone ledninger passerer over varmeapparater, og den reverse linie er placeret under varmeapparater. Denne ordning blev udvidet i flere etager (9 eller flere etager) bygninger. Opvarmning med overhead fordeling i dag involverer en-vejs forbindelse til risers. Knudepunkterne forbinde varmeanordningerne kan ske øjeblikkeligt, med lukningen sektion og justerbar flow.

Enkeltrørcylindertypen varmesystem - vandret

Varme vandret tekst modtaget ansøgning i bygninger med aflange åbninger lysstrøm. Tilstedeværelsen af åbninger kræver installation af udstyr i form af rækker, der er anbragt under vinduerne for at fjerne kolde nedadgående strøninger samt at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Knudepunkterne forbinder opvarmningsindretninger i den horisontale type, single-rørsystem kan reguleres med lukning portioner og snirklet flow ureguleret. Fordelen ved denne konfiguration er muligheden for dets anvendelse til opvarmning batch enkelte etager bygning.

I moderne huse i dag hovedsageligt anvendes to-pipe opvarmning design. Men rør opvarmning er ikke ringere end hende på muligheden for at skabe et behageligt miljø. Typisk i brug sommerhus vandret tekst varmeanlæg kombinere flere enheder til en enkelt "kæden". Hvordan man vælger en version af systemet til installation af en beboelsesejendom, afhænger af de økonomiske resultater og den type projekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.