HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan man vælger en autostol 0 til 36 kg

Mange forældre rejser med bil med deres børn. I den forbindelse har de til at tænke over sikkerheden i deres eget barn. Denne opgave er bedst coping sæde fra 0 til 36 kg. Lignende produkter er tilgængelige i forskellige versioner, alt efter alder karakteristika børn.

Hvilket kræver en autostol?

Under turen er der visse situationer, der truer sundhed og endog deres liv passagerer.

Med hensyn til barnet autostol 0 til 36 kg har brug for at:

  1. Garantere sikkerheden for nødbremsning, fjerne muligheden for skade.
  2. Lindre forældrenes hænder, så de kan self-drive eller udføre andre handlinger.
  3. Lad dit barn til at tage en behagelig stilling med mulighed for at kigge ud af vinduet.

Klassifikation efter alder

Bil sæde 0 til 36 kg er forskellige i udseende og evner. Visse funktioner vælges i overensstemmelse med dets alder og vægt af barnet. Hver model kan have den ene eller den anden metode til installation. Prøv at forstå i detaljer.

grupper:

"0" - bruges til nyfødte og ligner en vugge. Hvis et barn har en lav kropsvægt, og denne ændring er egnet til ham. Hun har særlige interne stropper til sikkerhed. Installationen er lavet på bagsædet. Arrangeret sådanne stole vinkelret bevægelse af bilen.

"0+" - disse modeller har en skålformet sæde. Fem-punktsseler. Disse bilsæder er designet til børn under et år. Produkter kan nemt migrere på grund af tilstedeværelsen af praktiske håndtag. Barnets ansigt er imod retningen af bevægelsen køretøj. Med denne baby ryg som ikke udsættes for betydelig stress. Den største fare er den skarpe opbremsning. Men denne model beskytter barnet fra en stærk nik med hovedet, som er så bange for forældrene på det tidspunkt af rejse.

Hvilke bands er afsat til større børn?

"1" - gruppen bruges til børn fra 1 år. Disse børn sidder normalt trygt. Det er placeret i retning af stolen. Fem-punkts sikkerhedsseler er obligatorisk komponent. Alternativ til det kan tjene som en bedrift bord. Anvendelsen af en sådan model er tilladt, så længe barnets vægt når et niveau på 18 kg.

"2" - en kategori designet til børn i alderen 3 til 7 år. Fundet i dagens marked sjældent. Typisk, producenter foretrækker at kombinere det med den 3 Gruppe.

"2-3" - sådanne modeller bliver forældre til børn i alderen 3 til 12 år. Baby position er fikseret ved hjælp af regelmæssig bælte, som fem-punkts de mangler. Den skal passere gennem særlige guider. På grund af den lille hældning af barnet kan tage accumbency ferie.

"3" - er faktisk et sæde. Det betyder ikke at bakke. Konstruktionen af en sådan model er solid. Den indeholder vejledninger til sikkerhedsselen og armlæn. På grund af mangel på laterale forældre beskyttelse til tider nægter at købe pladser. Det er tilrådeligt at installere dem for børn, der har en vækst på mere end 130 centimeter. Men eksperter rådgive at foretrække alle den samme gruppe af 2-3.

I handelen der er en bil sæde fra 0 til 36 kg, der kombinerer de funktionelle karakteristika af flere grupper.

valgmuligheder

Når du vælger en autostol 0 til 36 kg, bemærk:

  1. Tilstedeværelsen af sideafskærmning. Denne model er udstyret med høje sider og nakkestøtte.
  2. Mount. Det skal være pålidelige, men simpelt. Uanset hvilken side, hvor bilen vil modtage et slag, vil barnet blive beskyttet. Kvalitative modifikationer giver god fiksering. Som et resultat, afslører armatur barn ikke kan, som en voksen er det muligt med lethed. Denne enhed er undertiden ikke udført meget godt. Det er også nødvendigt at være opmærksom, ellers barnet i risiko for at komme til skade.
  3. Sæde polstring. Baby autostol 0 til 36 kg (fotos præsenteres i artiklen), ud over sikkerheden, bør give komfort til barnet. De fleste moderne virksomheder har brugt indtil for nylig, bomuldsklud. Men de efterhånden begyndte at foretrække syntetiske. Denne beslutning skyldes de materialeegenskaber. Han temmelig godt absorbere fugt, men er ufølsom over for fremmed lugt, er ikke-brændbart. I denne store vejrtrækning.
  4. Yderligere funktioner. De er vigtige under lange ture. Som vi ved, børn hurtigt bliver træt. Det er derfor, det er ønskeligt at erhverve den model med tilbagelænet ryglæn. Vær opmærksom på denne funktion, ligesom justerbart sæde bredde. Alle ovenstående vil give barnet til at sove komfortabelt på vejen.

Bil sæde 0 til 36 kg: kan vælge en passende model til et foto?

Nogle gange, forældre gør det forkerte valg, der udelukkende fokuserer på billedet produkt. Men uden at kende alle de tekniske aspekter, er det vanskeligt at købe en virkelig høj kvalitet og komfortable produkt til dit barn. Hvordan kan for eksempel lære en masse af et bestemt produkt version? Hvad betyder det noget? Jo lavere vægt af modellen, jo lettere er det at bære det. Dette gælder især med hensyn til den første gruppe af produkter anvendes til nyfødte.

Hvad andet bør målrettes, når du vælger en autostol 0 til 36 kg? Anmeldelser - der giver langt mere nyttig information. Efter at have læst kommentarer fra forbrugerne, vil du vide, hvad slags indtryk tilbage i de unge forældre, der har købt visse modeller.

Andre vigtige tilføjelser

Fastsættelsen metode er ikke det sidste sted i betydning. 2 Tilgængelige teknikker:

  • Med brugen af din bil sikkerhedsseler. Mulighed er meget bekvemt. Dette giver dig mulighed for at omarrangere sædet fra en bil til en anden. Men der er et lille minus. Det er ikke altid muligt at ordne det ordentligt.
  • ISOFIX-fastgørelsen. Fastsættelse sker direkte på kroppen transport. Sikrer korrekt installation. Stolen er i en sikker position. Holde barnet flere bælter. De er i selve produktet, men også præsentere inde i maskinen. Desværre ISOFIX stand til at modstå vægten på højst 18 kg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.