Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger kødboller i ovnen

Der er mange retter af hakket kød. En af de mest nærende og lækker er de frikadeller. I en ovn-kogte, er de også anvendelige. Repræsenterer frikadeller med ris, kan det være en god snack på ferie eller fuldstændig separat fad. Hertil kommer, selv den lille kræsen med deres spise fornøjelse.

Der er et par opskrifter, som du kan tilberede frikadellerne i ovnen. For at gøre dette tager et pund svinekød eller hakket oksekød (det er bedre at gøre det selv), føjes til salt smag og en rå æg. Crumb af brødet dyppet i mælk i et stykke tid, og derefter let presset og sendt til udstopning. Her er det nødvendigt at sætte en halv kop kogt ris. Alt er godt blandet. Den resulterende blanding vyleplivayutsya cirkulære form kødboller, som er let ristet i en pande på alle sider, og derefter lagt ind i en forberedt støbeform. For at forberede sovs fint skåret løg, gulerødder gnider på rivejern, alle stegt i en gryde med tilføjelse af tomatpuré. At sauce tykkere viste sig, er det muligt at sætte en teskefuld mel. Blandingen hældes på kødboller. Fremstilling denne skål i en forvarmet ovn ved en lav temperatur, indtil brunfarvning (det normalt tager ca. 20 minutter). Før servering, drys den anbefalede hakket dild eller persille. Pynt godt at tage kogte kartofler eller pasta.

Taler om hvordan man laver frikadellerne i ovnen, skal det bemærkes, den vigtige rolle, den sauce, hvor de vil blive udarbejdet, som fra det i høj grad afhænger af smagen af det færdige fad. For eksempel, i tillæg til tomat, her kan du sætte en lille smule creme fraiche eller mayonnaise. Dette vil give fadet en mere delikat smag. Krydderier kan føjes til forskellige, afhængigt af typen af hakket oksekød, men hvis fadet er forberedt til børnene, deres bedste for ikke at blive involveret, og gøre hakket løg eller hvidløg føjet til sovs.

For at forberede frikadeller med ris i ovnen, kan du bruge følgende opskrift. tilsættes det hakkede rå æg, en lille mængde ris, som har været tidligere bouillon indtil halvdelen, hakket løg, salt og rå æg. Hvis det ønskes, kan man tilføje en lille mængde af semulje at gøre ensartet udstopning mere konsistens. Derefter vyleplivayutsya lille kødboller og lagt i formen. Mel par minutter, stegt i solsikkeolie tilsættes her og tomat fløde (samme mængde). Hvis saucen er for tyk, er det fyldt med lidt vand. Smagen kan du sætte salt, krydderier, krydderurter. Nogen tid alle kog, hældes derefter saucen og frikadeller gå ind i ovnen.

Ikke mindre velsmagende opnås frikadeller i ovnen, lavet af hakket kylling. 3 skiver hvidt brød eller brød skal smuldre i små stykker og lægges i blød i et par minutter i mælk. Den pan stegt 100 gram hakket skinke, tilføjes her løg, hvidløg, salt og peber. Brødet er føjet til et råt æg, halvt kilo hakket kylling, skinke, løg, en spiseskefuld tomatpuré, hakket persille. Alt blandes godt, og derefter fra de resulterende hakkekød roll små kugler. De er lagt ud på en bageplade og top smurt med en blanding af olivenolie og tomatpuré. Derefter kødboller bages i ovnen i ca. 20 minutter.

Det skal siges, at frikadellerne i ovnen forberedt ganske hurtigt og ikke for tidskrævende, og pynt dem passer til næsten alle som korn og grøntsager. Derfor er denne parabol er så populært. På bordet skal leveres til den varme, umiddelbart efter fremstillingen, eller opvarmes i en ovn eller mikrobølgeovn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.