Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad frikadeller?

Hvordan at lave mad frikadeller? Mange husmødre kender svaret på dette spørgsmål. Men opskrifterne af retterne er rigtig mange. De opfandt og komponeret siden dengang, da frikadellerne blev opfundet. Betragtes fødestedet for Sverige. Der begyndte at forberede sig for første gang i verden af frikadeller, og kun i flødesovs eller tomat. Navnet på den mand, der opfandt frikadeller nu ingen kender. Men, selvfølgelig, mange mennesker er villige til at udtrykke særlig taknemmelighed for indførelsen af kosten er så lækker og virkelig god mad.

Gode husmødre altid har i den kulinariske "sparegris" opskriften af de vidunderlige retter som frikadeller. Madlavning dem er ikke tidskrævende. De kan koges, kogt, stegt, svæve. serveres Kødboller i dag med absolut nogen side retter, og en række saucer er forbløffende. Mange lande har deres egne kokke, de suppleret med opskrifter. Men at frikadeller er ikke mindre velsmagende.

Så, hvordan at behage husstanden kødret? Til dette formål har vi kun lære at lave mad frikadeller. Her er en af de mest almindelige opskrifter: behov halvt kilo hakket kød (bedste svin-oksekød), to hundrede gram ris, ét stykke af gulerod og æg, tre hundrede gram tomatpuré, to løg og, selvfølgelig, krydderier, salt. Hvordan til at lave mad frikadeller fra disse produkter? Fyld kan gøres uafhængigt, men mange husmødre foretrækker at købe det i butikken. I ham, i hvert fald, skal du tilføje løg, som du tidligere finthakket. Efter dette, at fyldet sætte korn, dvs. ris. Det er ikke værd præ-kok, ganske hæld kogende vand i et par minutter i forvejen skylles grundigt. I stedet for ris bruger ofte boghvede, havregryn eller kartofler. Endvidere at den tilføjede hakket rå æg, som først pisk. Det er en såkaldt bindemiddel kraft. Næste skridt: at tilføje de resterende ingredienser. Når fyldet er salt og peber, er det nødvendigt omhyggeligt ælte.

Tomatsovs er fremstillet separat. For at gøre dette skal du steger gulerødder og løg, og derefter tilføje dem til pastaen. Saucen skal blive rig og tyk. Det er nødvendigt at blande i en gryde eller gryde med vand, tilsæt der en lille smule af sukker og citronsyre, og derefter vente indtil det koger. Nu kan du begynde at bygge dine frikadeller. For at gøre dette, skal dine hænder fugtes med vand og vykatat bolde. Bemærk, at de vil stige i størrelse med omkring halvdelen i slutningen af madlavning. Før du sætter frikadellerne i en gryde med saucen, kan du rulle med hvedemel ris eller. Mange foretrækker at pre-steg dem i en stegepande, og først derefter sænkes ned i gryde. Simre indtil kogt de burde være.

Og her er et andet interessant opskrift, der vil hjælpe med at besvare spørgsmålet om, hvordan man laver frikadeller. Du skal købe hakket kylling, tilsæt ris, kan du endda rå og finthakket dild. Jo mere grønt, og det pikant smag af arbejde. Fyldet er også værd at tilføje tør hvidløg og salt, hvid peber. Disse frikadeller er bedst kogt i en fløde sauce. Til denne pre gryde i vegetabilsk olie ristede løg, skåret halvt ringe. Tilsæt derefter til det sure, vand, saltet sauce og peber. Nu kan du sætte i heksekedel af kødboller og lad det simre indtil de er møre.

Hver husmor ved, at en garniture til denne parabol kan du bruge enhver. Uanset om det er ris, pasta, kartoffelmos eller boghvede grød, du stadig få lækker. Hvordan at lave mad frikadeller? Faktisk ikke svært. Vi skal blot ønsker at lære, hvordan man gør dette, så tjek de opskrifter på internettet, er det muligt at tilføje dem noget af deres egne. Det hele afhænger af smag og præferencer på den person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.