SundhedMental sundhed

Psykologiske årsager til sygdom: Fakta eller fiktion?

Har du tænkt på alle nogensinde, at sygdomme kan opstå ikke så meget på grund af den svage tilstand af immunsystemet, men på dit helbred? Det er virkelig. Psykologiske årsager til sygdom begyndte at finde ud af en lang tid, og i dag firmaet dannede den opfattelse, at det er den indre tilstand af en person forårsager sygdommen. Et godt eksempel kunne være børn. Har du være opmærksom på hvad øjeblikke børnene bliver syge? Hvis du beder om, vil du bemærke, at deres psykologiske årsager til sygdom ofte ligge i skænderier, uenighed i familien, i et dårligt forhold til deres jævnaldrende i haven eller i skolen, og bare en mangel på opmærksomhed. Men virkelig, hvis en voksen er alt for travlt med arbejde, nogle huslige pligter eller ægtefælle, barnet den bedste måde at tiltrække opmærksomhed, tegne ømhed, hengivenhed og omsorg - det er sygt.

I de seneste år, de psykologiske årsager til sygdom undersøgelse ikke kun psykologer, men også læger. Dette forklares ved det faktum, at behandling af en sygdom foregår som regel uden at eliminere dermed den grundlæggende årsag, læger sjældent får et perfekt resultat. I de fleste tilfælde af sygdommen gentages igen. Derudover behandlingen tager lang tid. Derfor behandlere er tilbøjelig til at tro, at ved at fjerne deres patienter, psykologiske årsager til sygdom, de giver dem en fuld helbredelse, fordi i sig selv en sygdom på det fysiske plan, ophører med at eksistere.

Videnskabeligt synspunkt forklarer processen med udviklingen af sygdommen, såsom: stress, angst, vedvarende erfaringer, nervesammenbrud og langvarig depression ødelægger den menneskelige krop indefra. Dette gør det mere forsvarsløse og sårbare over for eksterne bakterier og virus er konstant angriber kroppen. Rationelt overvejer dette fænomen, kan det sammenlignes med effekten af selvhypnose, som i det menneskelige sind spiller en vigtig rolle. Således er en person med en "stål" nerverne næsten aldrig syge, og hvis det indhentede ham en sygdom, det er nemt og hurtigt, uden at forårsage komplikationer. Hypokonder samme mennesker bliver syge med ringe eller ingen afbrydelser. Hvis de har ingen sygdom, er de stadig forpligtet til at inspirere mig selv, at det er. For eksempel, hvis en mand vil begynde at pine den mavesmerter, blot fordi han spiste uaktuelle fødevarer, beslutter han altid, at hans sår. Det mest pinlige og paradoksalt faktum - det er pesten nødvendigvis vises, hvis folk vil fortsætte med at tænke over det. Det er derfor, psykologer anbefaler at fjerne de psykologiske årsager til sygdom gennem positive følelser, godt humør og behagelige indtryk. Patienter bør rådes til at glemme alt om sygdommen, tror ikke om det overhovedet og præsentere sig selv stærk, energisk og helt raske. Ifølge eksperter, opsvinget begynder med gode ideer.

Årsag til sygdom kan også akkumuleret kronisk træthed. Den person, der efterlader lidt tid til søvn, hvis livsrytme "farende rasende tempo" mere modtagelige for forskellige sygdomme end mennesker med en målt liv. Folk, der normalt ikke har nogen fri øjeblik, du bare nødt til at lære at slappe af, for at tilbringe mere tid udendørs, gå i haven eller parken. Alle arbejdstagere bør forlade problemer på arbejdet, og gå hjem til et behageligt ophold i den kreds af nære venner.

Opsummering, jeg vil gerne endnu en gang understrege, at vi først skal overvinde de åndelige årsager til sygdom i kampen mod sygdommen. Efter alt, den lette sind, positiv stemning og skønhed i sjælen er nøglen til et godt helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.