ComputereSoftware

Alternativ 1C. Overblik over betalte og gratis programmer til regnskab

At beskæftige sig med det, som er et alternativ "1C", er du nødt til at forstå, hvad det er, og hvorfor du har brug for. Generelt er antallet af ansøgninger, software, hjælpeprogrammer og andre ting er nu enorme. Find analog af et bestemt program er nemt. Hvis du er heldig, kan du finde både de betalte alternativer og gratis.

selskab

Mange tror, at "1C" - er en slags program, der giver dig mulighed for at styre virksomheden. Faktisk et firma, der har specialiseret sig i at fremme, støtte og etablering af software til erhvervslivet og hjemmebrug. Det grundlagde virksomheden i 1991 i Moskva. Til denne dag, generaldirektøren er og grundlægger betragtes Boris Nuraliev.

Firma navn henviser til den formodede hastighed på dets applikationer. Så har sit søgeprogram, besluttede ledelsen, at virksomheden bør tage som et motto følgende regel: "Oplysninger er ikke mere end 1 sekund"

Virksomheden er kendt for sine vigtigste udviklinger. Den mest populære betragtes som en software-system "1C: Enterprise", som er let at finde et alternativ. Der var også en række af undervisningssoftware, såsom en "tutor", "Skole", "Uddannelse" og så videre. D.

På det tidspunkt var der et andet selskab "Bitrix". Det blev grundlagt af specialister fra Institut for JSCB "Investbank". Næsten 10 år blev hun engageret i anliggender, har jeg endnu ikke besluttet at forene sig med den "1C". Så i 2007, dannede firmaet "1C-Bitrix". Begge virksomheder har modtaget en ligelig andel af produktionen.

konfigurationer

Som det er kendt, har det russiske selskab etableret en stor software-produkt "1C: Enterprise". Systemet er designet til at automatisere regnskab, ledelse og regnskab, men bruges nu i en anden retning.

Over tid, det begyndte at dukke op den konfiguration, applikationsløsninger, der har arbejdet på grundlag af "1C: Enterprise". Så på et tidspunkt var det den mest populære version af den berømte "1C: Regnskab". I denne konfiguration systemet omfattede: "Handel og Warehouse", "Løn og Personale", "Integrated Automation" og så videre ..

alternativ

Generelt analog program "1C" er helt almindelige i dag. Blandt dem er der nogle, der er gentaget næsten hele systemet af russisk software. Der er muligheder, der kan konkurrere med kun visse konfigurationer af programmet. Ikke desto mindre er mange, på grund af forskellige omstændigheder, nogle gange nødt til at kigge efter et alternativ.

globale ændringer

De, der ikke behøver at bruge komponenter og hele software platform, bør være opmærksomme på noget software. En del af det er et alternativ til "1C". Fra indenlandske muligheder "Galaxy" og "Sail". Hvis man ser nøje til de udenlandske analoger, så vil vi sætte fokus på SAP og Microsoft Dynamics Axapta.

Galaxy

Et godt ERP-system, som er en del af det samme selskab. Programmet er bedst egnet til mellemstore og store virksomheder. Har en masse funktionalitet, det giver mulighed for at følge den strategiske planlægning og den operationelle forvaltning. Den russiske tager en lille procentdel af markedet.

Det er vigtigt at forstå, at platformen er blevet dannet på grundlag af en analyse af den russiske økonomi, at systemet realiserer sin specificitet og ændringer i lovgivningen. En funktion i softwareplatform anses for at være sin fleksibilitet, integration og støtte af lovgivningsrammer. Som det er tilfældet med "1C", denne version var funktionelle moduler, som er kombineret til en platform.

Dette er et godt alternativ til programmet "1C". Det fås i både en gratis version og en kommerciel version. Gratis version har fået navnet "Galaxy Express". Det har flere funktioner:

  • Gratis ERP-system.
  • Synkroniseret base for den regionale placering under Rusland, Ukraine, Hviderusland og Kasakhstan.
  • Yde teknisk support og rådgivning.
  • Den består af et sæt af specialiserede løsninger og konfigurationer.

"Sail"

Følgende software produkt - er "Sail". Han er også ansvarlig for automatisering af arbejdet i organisationer, der hører til sektoren for statslige og kommunale kontrol. Det kan være relevant i kommercielle organisationer. Slip softwaren under samme navn har været den samme selskab fra Rusland. Ofte findes de ukrainske og russiske virksomheder.

Først "Sejl" kom på markedet i 1989 og var kun beregnet til lønberegning på Central Klinisk Hospital i RAS. I 1992 var der versioner af "Regnskab" og budget "i et sæt af software produkter. Populariteten tog fart, software implementeret i ledelsen af organisationen. Da de føderale og regionale myndigheder, har lokale myndigheder og andre institutioner fik systemet "Parus". I 2012 var der tre kendte versioner, der gælder for arbejde på tværs af flere platforme. "Sail 7" henviser til den arkitektur "filserver", hvor FoxPro brugt. Den ottende udgave af arkitekturen opnået på de to links og arbejdede med Oracle Database, og det tiende er en tre-lags arkitektur, der frit opererer med Windows og Linux.

Desuden en række programmer der er et alternativ "1C" for små virksomheder i lyset af "Sail-Enterprise 7". Også, de resterende indstillinger "Budget" den syvende og ottende udgave, og "forsikring".

SAP

Dette er den tyske ækvivalent, der er mere fokuseret på bogføring. Programmet virker på automatiseringssystemet, planlægning ressourcer i store virksomheder, beregner forskellige parametre og genererer alle oplysningerne i en analytisk array.

Der er også et ERP-system på en modulær ordning. Det giver mulighed for at blive brugt som et særskilt konfiguration program, og deres timing. Effektiv drift af programmet viser på bedste vis, hvis alle processer er kombineret på en enkelt informationsplatform. SAP hurtigt implementeret i arbejde, opdateringer og holder de data, der kommer fra forskellige afdelinger.

På spørgsmålet om, hvorvidt der er et alternativ til "1C", nemlig SAP straks kommer til at tænke som et svar. Programmet kombinerer funktionerne af ikke kun regnskabsføring og rapportering, men også logistik. Som et resultat, med hjælp af det kan du overvåge den interne affaldsproduktion, ordrestyring, økonomi og resultater. Dernæst systemet integrerer planlægning, ledelse, salg, fakturaer, og forsendelse. Det forudsætter kontrol over kontoen, indkøb og lager.

Interessant, det er en af de første software af denne type. Han dukkede op i Tyskland i 1972. Vi har udviklet netop fem professionelle program. Den blev oprindeligt designet til udvikling af automatiske kontrolsystem. Så tilføjede tegner stål til denne proces, handel, ledelse, markedsføring og meget mere.

I 2009 har det tyske firma af samme navn med deres produkt blevet førende på det globale marked, og er blevet en af de største producenter af software til store virksomheder og selskaber. I løbet af sin eksistens på grundlag af denne platform er der mange programmer, der gør livet lettere for medarbejdere i virksomheder.

der er analoger af "1C" blandt produkter. Software til enterprise storage materialer, produktion af portalløsninger, politik og baggrundsinformation om virksomheden, videnledelse, konfiguration og synkronisering af mobile enheder, og andre.

Interessant, blandt det sæt af programmer har specifikt en, der er ansvarlig for regnskabsafdelingen. Det er snævert fokuseret og bruges kun i store virksomheder. Det er forårsaget af det faktum, at licensen til softwaren er 5-10% af den årlige omsætning af selskabsskatten, og derfor ikke alle virksomheder har råd til at installere systemet på en pc.

Ikke desto mindre SAP regnskabs software - det er det bedste alternativ, "1C". Den består af flere moduler, der er ansvarlige for bestemte opgaver. Således giver de planlægning og styring af forskellige typer af virksomheder, forvaltning af pengestrømmene, som omfatter ikke blot at købe og sælge, men vejlede tjenester og materialer, opbevaring, analyse og så videre.

Der er også et modul til styring af ankomst, der tegner, afskrivninger, afskrivninger Finansministeriet. Overvågning af funktionsdygtighed af udstyr og reparationer. En af de involverede i analysen af overskud og tab af flow-moduler, den anden - det styresystem salgsprocesser, konti, stabling og forsendelse. Også SAP-systemet har en masse add-ons, der gør arbejdet i virksomheden mere effektiv og lettere.

Microsoft Dynamics Axapta

Fortsat at lære, om der er et alternativ til den "1C: Trade Management", finde en anden stor mulighed - Microsoft Dynamics AX. Det er også ERP-system, som i sin tid var de første tre niveauer. Den styrer ressourcerne i en mellemstor eller stor virksomhed. Denne indstilling er meget godt repræsenteret fra begyndelsen til slutningen af salget. Softwaren gør det muligt at styre produktion og distribution, til at overvåge forsyningskæden og projekter, finansielle og forretningsmæssige analyser, kunder og personale.

I dette program har systemet en række centrale fordele. Ifølge udviklerne, det hjælper til at øge effektiviteten og produktiviteten i virksomheden som helhed og den enkelte medarbejder individuelt. På trods af kompleksiteten af de opgaver, den software er let at forstå, og dem, der er fortrolig med Office-pakken af programmer, er nem at arbejde med Axapta.

Programmet er meget ergonomisk, brugervenlig grænseflade, der sikrer prioritering af konkrete opgaver, et sæt af business intelligence-værktøjer for at udforske data, indikatorer ved hjælp af velkendte programmer fra Microsoft. Der er også mulighed for at arbejde med ERP-system fra Microsoft Office-komponenter.

Det skal bemærkes, at den software platform er designet til mellemstore og store produktion, hvor antallet af medarbejdere til 10 tusinde mennesker. Det er nyttigt og i de virksomheder, der har behov for at automatisere samtidig drift på 20 til 1000 brugere. Programmet er også velegnet til kunder, der arbejder på komplekse og specifikke forretningsprocesser.

Gratis optioner

Alle ovennævnte softwareplatforme alligevel kræver ledelsen at købe en licens eller købe enkelte moduler. Men der er et gratis alternativ til "1C". Og blandt disse muligheder der er tjenester, der virkelig ikke kræver nogen finansielle omkostninger, og der er dem, der er tilsløret, men vil blive tvunget til at betale for produktet. Det er også nødvendigt at forstå, at de gratis programmer har få funktioner. De er som regel ansvarlig for nogle specifikke produktionsafdeling.

"Debit Plus"

Dette er et gratis program, der er egnet til selvstændige og dem, der besluttede at starte en lille virksomhed. Med store virksomheder er usandsynligt, at klare, men med den kompakte produktion nemt software. Service er lagerstyring, hjælper med at etablere et samarbejde med kunderne. Gør lidt bogholderi, det tager hensyn til balancen i anlægsaktiver samt løn. Det virker "Debit Plus" med Linux, Windows og Mac OS.

"Pineapple"

Også en gratis service, der er licenseret til gratis uddeling software. Platform enkel og ikke har sådan et stort antal muligheder hvordan man Axapta. Derfor kan det bruges til små virksomheder. "Ananas" overvåger automatisering af operationelle regnskab. Det hjælper med at oprette konti til at overvåge forretningsstrategi.

"Dens teknologi"

Dette er et godt alternativ til "1C:. Warehouse" Service er entry-level version, der kan installeres fra den officielle hjemmeside gratis. Også for avanceret funktionalitet ved hjælp af den betalte version. "Dens teknologi" fungerer i ledelse, under hensyntagen til de små og mellemstore virksomheder. Gratis version er en grundlæggende konfiguration, som kan anvendes til kommercielle formål.

Tjenesten holder optegnelser over alle produkter og varer på lageret, analyserer dem til salg, regulerer forholdet mellem køber og leverandør. Den tager hensyn til strømmen af finansiering, udføre alle nødvendige dokumenter, trykplader, under hensyntagen til landets lovgivning. Alle analytiske oplysninger nemt registrere, sende en e-mail, uploade og downloade, og så videre. D.

"Dens teknologi" - en high-speed service, der kan arbejde med netværket versionen, udvidelse af kundegrundlaget. Det giver dig mulighed for at skabe fleksible rapporter, på det rigtige tidspunkt til at rette dem, at gruppere og konfigurere. Også arbejder med flere databaser, tilslut business udstyr hvis det er nødvendigt, og kan automatisk udføre rettelser til den forældede dokumentation.

"Athena"

Om licensen er ikke kendt, men på internettet, dette gratis program. Det giver dig mulighed for at oprette specifikke brugerkonti database. Det kan bruges som den udvikler, der bygger baseres på det udkast, og den kunde, der benytter de allerede startet projekter. Programmet findes i to modeller. Single-user og netværk med synkroniseret, så hvis du har oprettet et projekt i en, kan det fungere med det i en anden samling.

Openbravo

God software som et alternativ til "1C: Handel". Det har en stor funktionalitet og kan håndtere ikke blot tage hensyn til produktion, men også regnskabet, salg, køb, lagre osv. Programmet er nemt at bruge, er der fri adgang til alle funktionsmoduler. Forbedringer kan gøre som udvikler sig, og en enkel medarbejder, behøver ikke programmering for dem.

GrossBee

Multiplatform-systemet skiller sig ud blandt alle, at på trods af sin brede funktionalitet giver brugeren mulighed for at downloade programmet gratis. Applikationen hjælper i forvaltning af produktionen, det refererer til den type af ERP. Kan løse mange problemer, blandt hvilke der er omfattende automatisering af handel og produktion. Og kunder af denne software kan være både store virksomheder og små virksomheder.

Til konfiguration "1C: Detail" alternativ i ansigtet GrossBee meget rentable. Det har en modulær struktur, hvori hver del er ansvarlig for en bestemt opgave. Så der er mange sub-systemer, herunder materiale regnskab, kontrakter, økonomi, personale, restancer og så videre. N. Der er moduler produktionsplanlægning, finansielle omkostninger og materielle ressourcer. Delsystem foretage en masse eller et "point" analyse af individuelle strukturer. Skærme økonomi virksomhed, verificere administrative funktioner, analysere den finansielle situation, og så videre. D.

fund

Find et alternativ til "1C" -Service var ikke særlig svært. Selvfølgelig indenlandske produkter indtager en førende position i mange henseender. Nogle virksomheder siden platform til markedet kun bruge dem. Nogen med tiden stadig går til udenlandske tjenester, som er mere optimeret i nogle tilfælde.

Ikke desto mindre er en alternativ programplatform af "1C-Bitrix" er. På internettet, der er mere end simpel software, der kan være involveret i et vist trin i produktionen, der er fremragende multifunktionelle applikationer, der beskæftiger sig med kontrol af virksomheden, siden oprettelsen af produktet og slutter med hans ankomst i hænderne på klienten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.