ComputereSoftware

Hvad er en compiler - en beskrivelse

Hvis du lige er begyndt at lære programmering eller bare interesseret i emnet, vil du sandsynligvis komme på tværs af en mystisk øje på ordet "compiler". Denne tilsyneladende frygtelige begreb er i stand til at skræmme folk. Denne artikel vil forsøge at finde ud af, om alt er forfærdeligt. Hvad er en compiler?

Definition og historie for forekomst

I simple ord, compileren er et program, der konverterer teksten til et program, som er skrevet af brugeren i en form, der er egnet til implementering på en computer.

Der var et sådant program, sammen med fødslen af de første programmeringssprog. Det skete i slutningen af 50'erne. Det viser sig, at historien, som er forbundet med compilere og programmeringssprog går mere end seks årtier. På trods af en sådan alvorlig sigt kan denne tendens af datalogi i hvert fald ikke betragtes forældet eller afvikles. Tværtimod med tiden, med fremkomsten af nye industrier og de opgaver, der anvendes computere, er der et behov for at udvikle nye, mere brugervenlige programmeringssprog. Følgelig er der for disse sprog nødvendige compilere. Windows, Linux, MacOS - har sit eget design til hver platform.

virkemåde

Kildekoden skrevet af udvikleren af et højt niveau sprog omdannes til programmet på en speciel maskine sprog. Den resulterende kode kaldes en eksekverbar program. Det kan installeres og køre på enhver computer, uden at foretage flere ændringer.

Simpelt, men vanskelig

Traditionelt compilere i datalogi er en af de grundlæggende ting til fælles med de operativsystemer og databaser. Hvad er en compiler? Det er i en vis forstand grundlaget for datalogi.

Fra et andet synspunkt, den meget emne af oprettelsen af sådanne programmer involverer en lang række teoretiske og teknologiske aspekter i relation til programmering. Mange udviklere mener, at dette emne er generelt den mest attraktive i hele videnskaben. Når programmøren udvikler et program, der løser nogle problemer, skrev han det på et bestemt sprog. Under udviklingsprocessen, han taler i vendinger, der er tæt på den nøjagtige region, hvorfra vi nødt til at beskæftige. Computeren forstår ikke, hvad han fortæller folk. Det er i stand til at finde ud af kun i en forholdsvis simpel ting, som omfatter tal og variabler celle og registre, vedvarende eller midlertidige hukommelse. Hvad er en compiler? Dette er et program, hvis opgave - at oversætte begreber tæt på fagområdet udvikler i det koncept, som er i stand til at manipulere computeren.

Det er den udfordring der er involveret i Java compiler eller andre programmeringssprog. Hver forekomst af et nyt sprog er der behov for at overføre den kode skrevet på det, i form at computeren kan forstå. Ellers havde han ikke udføre. Efter alt, er der altid den semantiske kløft mellem begreberne menneske og computer. Det er at overvinde det og programmerer sprog compilere.

Vanskeligheder ved at gøre

Skaberne af disse programmer står over for en række problemer. Denne videnskabelige problemer, der er forbundet med den korrekte kortlægning af begreberne ansøgningen domæne. Denne teknik og teknologiske problemer i forbindelse med gennemførelsen af denne skærm.

skabe compiler opgave består af en flerhed af forskellige delopgaver. Dette er en vanskelig, men meget spændende branche, som vie deres liv til mange programmører. Og fortryder ikke.

Klasse og compiler

Måske, mange har hørt om sprog som C og C ++. Efter alt, de er en af de mest populære og almindelige. Dette er en meget alvorlig programmeringssprog, som indeholder stærke koncepter, der er let at vise begrebet anvendelsesområder, hvor udviklerne arbejder. For eksempel er der begrebet klasser og funktioner. De er afgørende for mange sprog, men for C ++ er særligt karakteristisk.

Programmør meget lettere at skabe en model med hjælp af disse begreber. Compiler C til Windows eller et andet operativsystem er med til at vise disse højt niveau ting i form at computeren forstår. Først da vil han være i stand til at manipulere dem.

Enhver computer, uanset hvor kraftfuld og kompleks det var hverken, opererer på et meget enkelt koncept. Men begrebet klasse er vanskelig, fordi med det meget praktisk at vise en masse ting fra det virkelige liv. Compileren konverterer de komplekse begreber i primitiv.

Design Compiler som arbejde

I de seneste år, er der en tendens, når en stor virksomhed, relateret til informationsteknologi, producerer sin egen programmeringssprog, som derefter flytter til de brede masser af udviklere.

Selvfølgelig, for hvert sprog kræver en compiler. Og firmaet, som regel give dem tunger. Men der er også et stort antal uafhængige programmører og virksomheder, der af den ene eller anden ønsker at have deres egne compilere til sprog eller de udvikler nye sprog og dermed, kompilere til dem. Vi kan trygt sige, at specialisten, der har helliget sig til dette område, i hvert fald ikke forblive uden arbejde.

Så nu skal det være klart, hvad compileren. Dette er et program-oversætter mellem bygherren og computeren, uden hvilken det er inden for datalogi overalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.