Af teknologiKabel- og satellit-tv

Sputnik "Tricolor" - en høj kvalitet tv i alle hjem

En af de mest berømte og populære tv-operatører i Rusland, der sender kanaler af høj kvalitet, er en følgesvend "Tricolor TV". Ifølge selskabet, det har mere end 10 millioner brugere.

udvalg af retter

I øjeblikket er den operatør "Tricolor" udsendelser i den centrale del af Rusland og Sibirien. Til disse formål, anvendt i alt tre satellitter. Med den rigtige blanding af udstyr og indstilling i al slags vejr, kan du nyde et klart billede på TV-skærmen.

For god modtagelse kanaler nødt til at installere den medfølgende plade. Men til valget af diameteren skal gribes an med stort ansvar, fordi det er bundet til regionen bopæl. Den medfølgende antenne diameter på 55 cm er ikke egnet for alle. Det er bedre, hvis du beslutter at fange signalet, hvilket gør det muligt for satellit "Tricolor", ved hjælp af en diameter plade 90 cm. Dette vil sikre pålidelig modtagelse af signalet i alle vejrforhold i alle regioner af landet.

udstyr

Hvis du beslutter at tune ind på satellit "Tricolor", huske på, at producenten af den standard kit inkluderer en plade, hvis diameter er 55 cm, 10 m kabel, 2 stik, konverter Ku, den digitale modtager. Hvis du ønsker at ændre den grundlæggende pakke, skal dette aftales på individuel basis.

Kunder, der beslutter at skifte til de tjenester af virksomheden "Tricolor" fra andre operatører af satellit-tv, kan du prøve at reducere omkostningerne ved installerede udstyr. For eksempel, hvis du allerede har en modtager, der understøtter koder Z-Crypt (eller som det kaldes DRE-Crypt), så det kan bruges. Også, er det ikke nødvendigt at ændre din plade. De vigtigste ting - det lige ret til at sigte satellitten "Tricolor". Ved installation er det vigtigt ikke kun at vælge den optimale størrelse af pladerne, men også straks slutte den til lynafleder.

Egenskaber broadcast

De, der har besluttet at installere satellit-tv for første gang, lidt svært at vænne sig til en række nuancer. På de konventionelle analoge kanaler udsendes tid faldt sammen med, hvad der blev skrevet i programguiden. Men gå til en moderne TV, bliver nødt til at blive rekonstrueret: udsendelse vil gå til Moskva tid, den centrale del af Føderation og Novosibirsk, hvis satellitten er "Tricolor Sibir" vil blive tilsluttet. Dette bør overvejes, når du vælger det program, du ønsker at se.

Også værd, når vi tager i betragtning, at de kanaler, i midten af landet og dets sibirisk del, er ikke det samme. Forskelle kan findes selv i grundpakken, som er til rådighed gratis.

Det foreslåede program

Før du tune ind på satellit "Tricolor TV", er det ønskeligt at stifte bekendtskab med den foreslåede pakke af kanaler. Således fås helt gratis version af de "Basic" gør det muligt at se sådanne programmer, "Informkanal" af operatøren, "Rusland", "første", NTN, NTV, "Nyheder", "Kultur", "Union" og flere andre. Listen er ikke for stor. For at få adgang til udvidet liste over kanaler skal abonnere på en af de betalte told-planer.

Abonnenter kan tilslutte pakken "Optimum", og få adgang til en anden 16 kanaler til kun 600 rubler om året. I en mere privilegeret stilling vil være dem, der vil have indstille modtageren understøtter MPEG-4. De kan bruge pakken "Superoptimum" og adgang næsten tilbage til 30 kanaler, betaler kun 600 rubler om året.

Ud over disse muligheder, kan man tilmelde sig en nat på kanaler eller programmer for børn, afhængigt af dine præferencer. Sports entusiaster kan vælge "Vore fodbold" musikelskere - en pakke om "musik", de fans "SuperKino HD".

For 10 tusind om året kan købe en told-planen «The Gold Card. All inclusive". "Tricolor" Satellitten vil være tilgængelig på ethvert tidspunkt, i en pakke, får du absolut alle de kanaler og radiostationer, mere end det, kan du regne med en særlig kundeservice.

tilgængelige satellitter

Broadcasting Company "Tricolor" udfører i store dele af Føderationen. Men på samme tid i den europæiske del af landet kun bruger to satellitter Eutelsat Eutelsat 36A og 36B. De tillader ikke kun til kvalitet transmission, men også fra tid til anden for at udvide listen over tilgængelige kanaler.

Men selskabet stopper ikke der, hun er på udkig efter yderligere muligheder for at arbejde. Efter alt, hver operatør drømme om at udvide sin kundebase, var ingen undtagelse og "Tricolor". De nye satellitter, for eksempel, vil gøre det muligt at dække fjerntliggende områder. Så 2014/04/22 for selskabet blev tilgængelig sibiriske region i det russiske Fjernøsten, Uralbjergene. Dette blev muligt på grund af indgåelse af "Express AT1" satellit i kredsløb. Nu beboerne i disse områder kan nyde den fulde service af tv-operatør. Virksomheden "Tricolor" i satellit lejede 10 transpondere. Det er, hvad der gjorde det muligt på tidspunkter for at øge antallet af kanaler sender i fremragende kvalitet.

resultater operatør

Ved installation testet udstyr og plader egnet klager de diameter over signalkvaliteten af abonnenterne, normalt ikke ske, selv i dårligt vejr. Hertil kommer, ifølge mange, satserne for tjenester i fuld overensstemmelse med deres kvalitet.

Men bemærk fordelene ved at operatøren ikke kun taknemmelige klienter. Af den måde, de har bidraget til, at selskabet i 2011 modtog prisen "Brand № 1 i Rusland". Derudover har operatøren allerede været tre gange vinder af "Big Digit" All-russiske Prize. Han blev tildelt for udviklingen og udbredelsen af digitalt tv marked, og som kunne komme i top annoncører. Ved udgangen af december 2013 "Tricolor" anerkendt den største operatør i HDTV markedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.